2018 İdari Yargı Sınavı
-
@1umut, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
Arkadaslar baska basliklarda paretoyu yakaladim “Yarın da hakimlik başlığına bekliyoruz dostlar :)” die buraya davet ediyordu herkesi.
Bence yarin degil hemen hemen hemen aciklasin, sizceee? @paretowilfredo ️️Halayda mendil @1umut 'ta olacaksa ben de geliyorum yarın. Bu kadar sevgi dolu bekleyişe bence o hak etti. @paretowilfredo
-
@möözun yaaaa️️
Gönlümün şekerparesi için mendili tutmam mı be yaa:)) çok yolunu gözledik heycanla, umarım sonu güzel bitsin. Gözler pareto reiste. İnşallah ilan gelir de bian evvel alev alır buralar️ -
@paretowilfredo Sayı 500 olsun idari yargıda :))
-
Arkadaşlar ben izleyemdim bakani ne oldu bi açıklama yapti mi acaba sinavla ilgili lutfen bilginiz varsa paylasir msnz
-
İdari yargı 50-100 gibi duydum yanılırım inşallah. Şöyle sağlam bir alım olsun da ortalık şenlensin
-
bakan bu yıl icin mi dedi o sayıyı yani sinav var mi
-
@hakimeadayi ben yarısını izleyebildim izlediğim kadarıyla alımdan bahsetmedi
-
@hakimeadayi, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
Arkadaşlar ben izleyemdim bakani ne oldu bi açıklama yapti mi acaba sinavla ilgili lutfen bilginiz varsa paylasir msnz
Sınavla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı bugün.
-
@mr-aday 50 mi?
-
@yourdreams, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
@mr-aday 50 mi?
50 olmaz muhtemelen de ihtiyacın olmadığı yönünde benim edindiğim bilgi. Ama bi 200 lük alım olabilir seçim dönemi olması nedeniyle.
-
@mr-aday 50 kişi için alıma çıkılmaz 100 olması mümkün.
-
@aliveli 50-100 den kastım oydu zaten ihtiyacın azlığına binaen.
-
@pareto_wilfredo da öğrenebilmiştir belki yarın mi büyük gün?
-
Ama 50 kişi çok az ya en fazla 10 iibfli girecek anlamına geliyor bu off :(( anlamadığım şey nasıl idari hakime ihtiyaç yok?
-
@mr-aday Umarım yanılırsınız hocam
-
@paretowilfredo Beklemedeyiz üstad
-
Gözler sende ustad @paretowilfredo
-
Pareto üstadın basın açıklaması bekleniyor.Heyecan dorukta
-
-
Hadi:/ @paretowilfredo