2018 İdari Yargı Sınavı
-
@gizemce öyle mi bilmiyordum ben pardon. Ankarada hakimlikte en iyi iki dersane monopol ve themis buralara gitme şansınız da yok gibi görünüyor bence kendiniz çalışarak da çok rahat yapabilirsiniz. Hakimlikte dersane zaman kaybı geliyor bana.
-
@kilici hocam çok haklısınız ben de hakımlık ıcın ıkısını zırvede tutanlardanım özellıkle monopolü, fakat programları asırı ağır haftasonu +haftaıcı3 gun çalısan biri olarak o tempo baya zorlar . Dershane bana şart gibi
-
@gizemce Peki hocam siz bilirsiniz
-
@ladybug Sadece haftasonu ve ek olarak cuma akşamı ders yapıp, konuları nasıl yetiştiriyorlar?
-
@mühlet yetisiyor hocam..sabahtan aksama..gercekten yetisiyor.Hatta ben mezunken gittim.Haftaici ders calismaya kalsin diye..gayette iyiydi.
-
@mühlet ama tabi adli hakimlik nasildir bilemem.
-
Ümit Kaymak ın dershanesi var temiz eğitim kurumları diye. Oradaki haftasonu grubu nasıl acaba? Verim alınabilir mi? Önceden giden var mı? Hocalar nasıl? Konular yetişiyor mu? Bunlar hep soru
-
@mühlet hocam bu sene sorubankası ve themis akademi birlikte online kurs başlatacak.
-
@fc-real-gdp Nohutçu’nun kitabını inceleyebildiniz mi acaba
-
Bir arkadaşım monopol idari hakimlik 30 temmuz grubuna yazılmış 9 temmuz grubu dolmuş max 45 kişiymiş sınıflar.Hafta içi 09-15 ücret 3700
-
@ümmühan hocam kitaba anayasa hukuku yazıyor ama pek alakası yok anayasa hukuku ile. anayasa maddelerinin eski yeni halini karşılaştırmalı olarak açıklamış. anayasada yazmayan bir şey yok kitapta.
-
@aslan-reyiz hocam 45 kişi çok fazla değil mi.
-
@fc-real-gdp, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
@aslan-reyiz hocam 45 kişi çok fazla değil mi.
Başkent kariyer daha kalabalık dedi arkadaş
-
@fc-real-gdp çok teşekkür ederim
-
Arkadaşlar cezadan hangi kaynaktan soru çözmeyi önerirsiniz? Çıkmışlar hariç özgün soru olarak tavsiyeniz hangi yayın
-
@fc-real-gdp themis' te de 40 kişi gruplar. Oranın kaynakları ve hocaları daha iyi gibi geliyor bana, monopol le ikisinin arasında kalmıştım haftasonu kursu için. Artık ilan gelse de netleştirsek planlarımızı. Hiç mi hareket yok kulislerde?
-
İlan bu ay içerisinde gelir mi ki?
-
@corleone valla şu ilan bi türlü gelemedi
-
@bcbc3434, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
@corleone valla şu ilan bi türlü gelemedi
Yine diğer sınavlar iyi kötü geldi. Ama bir hakimlik kaldı. Umarım kısa süre içerisinde açıklanır.
-
Arkadaşlar mulakatlar hakkında bisey sormak istiyorum ya diyelim ki 100 idari alim olacak peki kac kişi mulakata çağrılacak 200 idari alim olursa kac kisi çağrılır bu konuda hakkında bilgi verir misinz lütfen