2018 İdari Yargı Sınavı
-
@kendinehakime Hocam tartışılan bir konu diye bir şey demedi. Şu an ki durum bakan son dakika karar verir çok yüksek ihtimal dedi değişiklik olursa haber verecek inşallah
-
@olursaolur Evet hocam biliyorum ama bende yine de bir sorup aldığım cevabı sizlerlede paylaşmak istedim. Sonuçta hepimiz iyi bir haber duymak istiyoruz ama malesef o haberi veremedim
-
@lulu Malesef şu an için öyle görünüyor
-
@mujdeniz hocam peki görüşün hangi tarafta ağırlık kazandığına dair bir şey dediler mi? Yani iibf den almamak gibi bir düşünce de var mıymış?
-
Bakan Ankara hukuk fakültesi mezunu, bakandan bağımsız olarak hukukçuların ve kurumun genel olarak (sözüm meclisten dışarı lütfen bütün hukukçular şöyledir böyledir diye demişim gibi algılamayın biliyorum ki içinizde illaki merhametlisi de hakkaniyetliside de var azımsanmayacak kadar) tutumu bu konuda belli. İnşallah yanılıyoruzdur ve boşuna tedirgin olmuşuzdur ama hayat her geçen gün zorlaşıyor...
-
@mujdeniz umarim şu kotanın olduğu günleri aramaz gözlerimiz
-
@olursaolur İnşallah hocam
-
@mminervaa Malesef hocam onunla ilgili bir şey söylemedi
-
Sayfaya girdiğimde ilan gelmiş olsa Ve bizim de sınava gidebildiğimiz kontenjanı bol bir sınav olsa.. çok mu şey istiyoruz?
-
@ecem Keşke, hayali bile güzel. Çok sabrettik sabrın sonu selamettir diyelim. Çalışmayı bırakmayalım Allah yardımcımız olsun.
-
anayasa ,idare calısmaya baslayan var mı arkadaslar?
-
@kendinehakime Anayasayı çalışmıştım zaten ama idareye hiç başlamadım, siz?
-
@mminervaa, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
@kendinehakime Anayasayı çalışmıştım zaten ama idareye hiç başlamadım, siz?
ben anayasa ve ıdareyı sona bıraktıgım ıcın hıc bakmadım henuz ama ıkısıne baslamam gerek .Kaynak bulamıyorum.Yıllık izne cıktım ders calısmak ıcın butun gunum kaynak arastırmakla heba oldu..
-
@kendinehakime idarede fazlasıyla değişiklik oldu, belki sınava kadar olmaya da devam edebilir o yüzden idareyi ne yapacağız hiç bilmiyorum
-
@kendinehakime idarede fazlasıyla değişiklik oldu, belki sınava kadar olmaya da devam edebilir o yüzden idareyi ne yapacağız hiç bilmiyorum
Eski kaynaklardan calısmaya baslayıp yenılıklerı eklıyor sanırım herkes..
-
@kendinehakime Ben anayasayı böyle yapmıştım. Varsa elinizde kaynağınız güncelleyerek çalışmanız çok vakit almayacaktır. İdare için ise ben de kararsızım.
-
@kendinehakime Ben anayasayı böyle yapmıştım. Varsa elinizde kaynağınız güncelleyerek çalışmanız çok vakit almayacaktır. İdare için ise ben de kararsızım.
önce kıtaptan calısıp sonra degısıklıklerı mı okudunuz ??Kafa karıstırıcı olmuyor mu önce yanlısları okuyup sonra dogruları calısmak???
-
@kendinehakime Hayır tabi ki yanlışları okuyarak yapmadım. Zaten üç başlıkta değişiklikler var yasama yürütme yargı. Ben hepsini not almıştım zaten, çalıştığım yere gelince de değişiklikleri ekleyip eskisinin üzerini çizip devam ettim. O kadar zor ve zaman alıcı değil inanın, takdir sizin.
-
Günaydın, arkadaşlar kaymakamlık için yeniden düzenleme yapılmış eski haline gelmiş 5 yıl şartı kaldırılmış bizimle ilgili bir madde göremedim ben var mı khk da yeni bir şey? Kaymakamlık için talepleri göz önüne almışlar demek ki.. biz nasıl bir yol izlemeliyiz
-
@ecem hocam kaymakamlıkta 5 yıl şartı dışarıdan atanacaklar için geçerli hala, kaymakam adaylığı sınavına girecekler için 5 yıl şartı aranmayacak.