2018 İdari Yargı Sınavı
-
@ekselans O ayrılan 2 bin kadro bu seneye ait değil sadece.
-
@kilici Her duyuma , edinilen bilgiye saygım var ancak bu zamana kadar ki edindiğim bilgi ve izlenimler hakimlik alımlarının hiç bir zaman uzun vadeli bir program dahilinde olmadığı yönünde. Bir tek ,Bekir Bozdağ 3 haziran sınavını ilan ederken yıl sonunu işaret ederek bir sınavın daha olacağını belirtmişti. Ancak gördüğünüz üzere alınacak tür, sayı vs. ilan zamanına kadar mutlaka değişir. Bakan bey devam etseydi eminimki avukatlardan adli de 24 Aralık sınavında olurdu.
- İdari yargı sınavına gelirsek açılacağı ve sayısı belli olursa mutlaka kulağıma gelir, bu platformda da belirtirim. Ancak şu an için ek ilan vs öyle bir şey duymadım, direk idari yargı açılmasına gerek görülmedi dendi .
- KHK ile getirilen kadroların nasıl kullanılacağına dair bir bilgi edinirsem onu da belirtirim.
-
@SSK Teşekkürler hocam bekliyoruz güzel haberleri.
-
@SSK tesekkur ederiz, bekliyoruz
-
@SSK 2018 İdari Yargı Sınavı içinde söyledi:
@kilici Her duyuma , edinilen bilgiye saygım var ancak bu zamana kadar ki edindiğim bilgi ve izlenimler hakimlik alımlarının hiç bir zaman uzun vadeli bir program dahilinde olmadığı yönünde. Bir tek ,Bekir Bozdağ 3 haziran sınavını ilan ederken yıl sonunu işaret ederek bir sınavın daha olacağını belirtmişti. Ancak gördüğünüz üzere alınacak tür, sayı vs. ilan zamanına kadar mutlaka değişir. Bakan bey devam etseydi eminimki avukatlardan adli de 24 Aralık sınavında olurdu.
- İdari yargı sınavına gelirsek açılacağı ve sayısı belli olursa mutlaka kulağıma gelir, bu platformda da belirtirim. Ancak şu an için ek ilan vs öyle bir şey duymadım, direk idari yargı açılmasına gerek görülmedi dendi .
- KHK ile getirilen kadroların nasıl kullanılacağına dair bir bilgi edinirsem onu da belirtirim.
Avukatlıktan geçişe dair de bir bilgi edinirseniz
Lütfen yazın hocam. Ben avukat adliciyim ama burayı takip ediyorum:)))) -
@çinkoçaydanlık adamsin
-
@arzegrisi 2018 İdari Yargı Sınavı içinde söyledi:
@çinkoçaydanlık adamsin
-
Arkadaşlar duyum var mı?
-
100 kisilik bi ek ilan olabilirmis ya kursa giden arkadaslardan duydum ben de insallah olur
-
Siz ne diyorsunuz gelir mi acaba yoksa kurs palavrasi mi ?
-
@sbf13 zor hocam ama siyasilerin takdirine kalmış bir iş imkansız değil tabi.
-
@sbf13 Hocam ben de kursa gidiyorum.Adli ilanı ilk geldiğinde arayıp sordum idari gelmedi diye.İdari ayrı bir ilan olarak gelebilir dediler.Bugün konuştum; Ocak-Şubat-Mart' kadar sınav açalabilirler,Ocak da bile ilan gelebilir dediler Mart için.
Takdiri size bırakıyorum..
-
@omerhayyam hangi kursa gidiyorsunuz acaba themisten bi arkadasim soyledi de bana da murat kaymak demis hazir olun ilan geleek diye
-
Mart olayini ben de duydum da ilan gelse de var mi yok mu bilsek en azindan
-
Arkadaşlar ben de dogruluğu konusunda emin olamadigim bir bilgi edindim. Kaynagim bir kaymakam kendisinin idari hakim arkadaslari ve cevresinden edindigi bilgiyi paylasti benimle. İceride iibf kotasinin kaldirilacagi konusuluyormus bunu soyledi baya emin bir sekilde. Birkac yerde daha sinav sisteminin degistirilecegi de soyleniyordu sizce ilan bu yuzden gelmemis olabilir mi? Duyum aldigim kisinin cevresi cok genis ve emin bir sekilde soyledi. Ama benim nedense hic inancim yok. Ama insallah boyle bir sey olur da yüzümüz güler.
-
@sbf13 2018 İdari Yargı Sınavı içinde söyledi:
Themiste değilim hocam.İstanbulda bir kurstayım.İsim vermeyim reklam olmasın hocam
-
@mostramozic Ben artık kotanın değil de iibf alımının kaldırılacagını düşünmeye başladım...hiç mi umut veren kimse olmaz yahu?
-
@sbf13 aralık için mi murat hoca ilanın geleceğini söyledi
-
ilk bahar için denmişti. artık görmeden inanmam
-
ilkbahar için de denmişti.demeye çalıştım:)