2018 İdari Yargı Sınavı
-
Themis ceza i.ercan
Savaş ceza s.sakinHangisini tavsiye edersiniz...
-
@crdnl84 ceza genel ismail ercan
-
Themis'in cezası bazı kısımlarda iyi de bazı kısımlarda baya ayrıntıya girmiş.
-
ceza genel için sadece kanun yeter çok ayrıntı çalışmayın kanun+kpss kitabı veya ders videosu ile götürebilirsiniz
-
Themis çok sağlam ama baya ayrıntı ben metin kaya hocanın son viraj ceza cmk ders notlarını öneririm tablolu şekilde anlatmış özet de değil ve güncel 1-2 ifade dışında.
-
@adlihakimlik18 hocam bende mailimi yazsam bana da yollar misiniz size zahmet.
-
Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar..
Bir an önce başlamam lazım çalışmaya ama kafamda herşeyin net olması lazım..
Elimde 4T kamu ve özel hukuk konu ve themis kpss hukuk özgün sorular var fakat konuyu başından beri okudum ve kitap tavsiyelerini inceledim ayrıca kaybak konusunu da okudum, kpss kaynaklarından çalışana pek denk gelmedim o yüzden elindeki 4t nin yetersiz kalacağına dair bir intiba oluştu bende.. Bu sebeple kendine yeni bir hazırlanma listesi yaptım..Anayasa, idare, idari y. ve ceza -Themis
Medeni , Borçlar Tan T. Z.
Medeni usül M. Kodakoğlu(Maliye , vuk ve Tvs themis elimde var)
Soru olarakta themis justice (ek güncelleme kitabıyla satılıyor)
2. Soru bankası hakimim övülüyor olabilir.Arkadaşlar bir de bu meşhur kanundan çalışma olayı var şimdi nasıl olacağına dair bir fikrim yok kpss ye hazırlandım fakat hiç kanundan çalışmadım, nasıl yapıyoruz.. Direkt kanun açıp okuyormuyuz yoksa ilgili kanunu ilgilendiren konuyu açıp çalışıp sonra kanunmu okuyoruz parça parça...
-
İdari hakimlik icin 6100 HMK nin tüm maddelerinden sorumlu muyuz ?
-
@eylülll evet,sorumluyuz
-
@richter teşekkürler
-
@eylülll rica ederim,iyi çalışmalar...
-
29 Aralık 2018 Tarihi Verilmiş.
Kaynak Memurlar net.
Ben demiyorum ona göre:) -
Saygıdeğer arkadaşlarım.Konsensus 2018 basımı ekim 15'inde çıkacakmış.Şu an ön sipariş alıyorlar.Ben bu seriyi geçen sene bitirdim gerekli notları da aldım.Tekrardan almama gerek var mı sizce?Zira kitaplar çok makul fiyatta sadece 253 liracık..
-
@suigeneris, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
Kaynak Memurlar net.
Ben demiyorum ona göre:):)))
-
@suigeneris eğer olursa boşuna kırdın minnoş kalbimizi :)) hayırlısı olsun
-
Gördüm.Artiriyorum 30 diyorum :))
-
@suigeneris Dünden sonra bunu okuyunca bir tebessüm ettirdiniz
-
Şimdi gördüm orayı da, birkaç sayfa geriye gidince başka tarih verenler de olmuş Kimin duyumu daha sağlam acaba?
-
Kaynak Memurlar net.
Ben demiyorum ona göre:)Olmaz. Suigeneris ne derse o. Madde madde açıkladı ben inandım onlara. Aralıkta olsa da girmem sınava mayısı beklerim ben.
-
@kilici, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
Kaynak Memurlar net.
Ben demiyorum ona göre:)Olmaz. Suigeneris ne derse o. Madde madde açıkladı ben inandım onlara. Aralıkta olsa da girmem sınava mayısı beklerim ben.
"Madde madde açıkladı ben inandım onlara." Allah affetsin çok güldüm