2018 İdari Yargı Sınavı
-
@rorschach159, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
@james-buchanan Themis gücelleme eki çıkartmış ya. Tam bir çakal esnaf kafasıyla 2016 kitabı yanına yeni kitap verip fiyatı 180 yapmışlar
-
@legolas Düşmesin arkadaşlar ben letgodan 40TL'ye temiz kitap aldım 60'a da güncelleme ekini aldım 80tlye de pdfleri çıkartıcam her türlü kardayım
-
@kurtalanekspres hocam kitapseçten bir daha mecbur kalmadıkça asla kitap almam.En erken göndereyim deseler 10 gün sürüyor.Kaymakamlık sınavında 1 kitabı 1 ay bekledim
-
tensip kitabının güncel baskısı çıkacak mıydı arkadaşlar sanki öyle okumuştum ama gerçi çıksa 200 tl olur .
-
Justice 8.baskı var elimde paketiyle duruyor Güncelleme ekini ayrı alacak olan varsa verebilirim arkadaşlar
-
@rorschach159 hocam pdf sini alabilir miyiz
-
4T Maliye 13.baskı güncel mi?
-
Dostlar bir de GKY için önerisi olan var mı? Kaldıraç yeterli olur mu sizce? Malum süre kısıtı var.Bu arada önceki sayfalarda soran arkadaşlar olmuştu külliyat idari hakimlik setini. Anayasa ve idarede konu anlatımlı kitaplar güncel ama soru bankalarını güncellememişler..Pişman oldum ben aldığıma.Set halinde almaktansa her ders için ayrı kaynaklar almak daha sağlıklı.
-
@rorschach159 Justice da aynısını yapmış. Ek düzeltme kitabı ile birlikte 215 TL. Bu da yeni moda oldu.
Bi de Hakimim soru bankası 95 küsür mü ne dediler. O yeterli olur inşallah -
@çokkötübekliyorm kardeş olursa ben almayı düşünüyorum
-
Arkadaşlar affınıza sığınarak yazıyorum göderilerde geçmiş yazılanlara baktım ama denk gelemedim ben ilk defa hazırlanacağım inşallah kitap tavsiyelerine ihtiyacım var başka sayfalara malesef ticari kaygıları nedeniyle güvenemiyorum burdaki kardeşler anlar halimden diyerek yazdım
-
Kitap soranlar oluyor , nohutçu nun soru kitabinin güncel baski olmasina ragmen içeriğinin güncel olmadigini söylediler gecen sayfalarda. Hakimim soru bankasi da 850 sayfa ve yetersiz olduğu söyleniyor. Justice ise 2016 basim 2kitap ve 2018basim güncelleme ekinden olusuyor. En cok duydugum justice begeniliyor, Ancak 2016 olan kisimlar insanin kafasini karıştırıyor ve Bu yaptiklari hiç yakismadi.
Soru bankalari olarak durum hic Iyi degil gördüğünüz üzere arkadaslar -
2016 idari hakimlik cikmis sorulari paylasabilcek var mı ?
-
Arkadaşlar tarih konuları tam olarak ne bilen var mı ? Kültür medeniyet ve inkılap tarihi diyor demesine de kafama yatmadı. Ramazan Yetginin tüm videoları kadar mıdır acaba ?
-
bu justice guncelleme ekinde konulari komple mi anlatiyor arkadaslar yoksa sadece degisen yerler mi var
-
@hegia-sophia Çağdaş Türk ve Dünya Tarihine kadar sorumluyuz üstad.Hayırlı günler dilerim.
-
arkadaşlar transkript'in ingilizce olması bir sorun teşkil eder mi ? Bu şekilde başvuru yapan var mı acaba ?
-
@ilerlemeyedevam Teşekkür ederim hocam , başarılar dilerim.
-
@yigido89 benimki de ingilizce önceki alımda gönderdiğimde hiç bi sorun olmadı
-
@kurtalanekspres, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
Arkadaşlar bu kitapseç adlı siteden alışveriş yapıp sorun yaşayan var mı ? Justice Soru bankası ve güncellenmiş ekini geçen hafta sipariş ettim sipariş takibinde hala sipariş hazırlanıyor olarak görünüyor Telefon ile arıyorum ulaşamıyorum . İnternette bayağı şikayette var haklarında Daha önce alışveriş eden oldu mu güncel zamanlarda söz konusu siteden nasıl bir site bu böyle .
Ben yılladır siteyi kullanıyorum ,hicbir zaman aksilik yaşamadım kitaplarımın % 80 ini ordan ve savaş kuramdan alırım.kitapseç bazı gönderilerde hediye eklerde gönderir.Size denk gelmiş sanırım kötü olmuş.Ama güvenilir bir site.