2018 İdari Yargı Sınavı
-
@legolas Teşekkür ederim beklemedeyim.
-
@rootofallevil, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
@mminervaa Themis daha iyidir ona yönelin
Nohutçu kötü mü?
-
@james-buchanan, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
Nohutçu kötü mü?
Nohutcu isi ticarete dokmus artik.Insanlar kaymakamlik sinavina hazirlanirken guncel kaynak olmadigi icin fahis fiyat artislari yapti kitaplarina.Sahsen paradan baska amaci olmayan yazarlarin kitaplarindan uzak duruyorum yine de siz bilirsiniz tabii ki.
-
Nohutçu kötü mü?
Kitaplari iyi mi kotu mu dersen eh iste.Yillardir duzeltmedigi yanlislar var hala kitaplarinda.Ayrica aceleye geldikleri belli cunku idare hukuku ve anayasa kitabinda bakanlar kurulu ifadesi geciyor.
-
Nohutçu kötü mü?
Ben idaresini kullanıyorum ve önermiyorum hala eski ifadeler yer alıyor, fiyatı da az değil. Asla yakıştırmıyorum böyle bir şeyi, gerçekten işi ticarete dökmüşler.
-
@bbann watsapp yasağı sebebiyle olabilir.
-
Arkadaşlar bu kitapseç adlı siteden alışveriş yapıp sorun yaşayan var mı ? Justice Soru bankası ve güncellenmiş ekini geçen hafta sipariş ettim sipariş takibinde hala sipariş hazırlanıyor olarak görünüyor Telefon ile arıyorum ulaşamıyorum . İnternette bayağı şikayette var haklarında Daha önce alışveriş eden oldu mu güncel zamanlarda söz konusu siteden nasıl bir site bu böyle .
-
@kurtalanekspres ben çok yaşadım hocam. Geçen sene 1 ay önceden sipariş ettiğim kitap,sınavından 1 gün önce gelmişti mesela. Bi de çok tripliler, bişi demeye de gelmiyor. Töbe ettim yani ordan artık kitap sipariş etmeye. Pelikan, savaş, yargı ve pegemin sitesinden sipariş edin kitaplarınızı.
-
@möözun, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
@kurtalanekspres ben çok yaşadım hocam. Geçen sene 1 ay önceden sipariş ettiğim kitap,sınavından 1 gün önce gelmişti mesela. Bi de çok tripliler, bişi demeye de gelmiyor. Töbe ettim yani ordan artık kitap sipariş etmeye. Pelikan, savaş, yargı ve pegemin sitesinden sipariş edin kitaplarınızı.
Desene paramız boşa gitti .
-
Kendi sitesinden temin etseniz bişey olmazdı kitap şuan ön siparişte olabilir. Sanırım bu ayın 25'inde çıkacak
-
@kurtalanekspres forum kategoriler kısmının en sağında kitap diye bir sekme var mobilde de alta doğru sanırım. Denemedim ama aklınızda bulunsun diye yazıyorum.
-
@kurtalanekspres bi başka durum da arkadaşım yaşadı. Geçen sene adli hakimlikten modüler bir set almıştı. İçinden sadece anayasayı yolladılar, diğelerinden hala haber yok ben arayınca ulaştığım oldu ama telefonda bi 40 dakika müşteri hizmetlerine bağlansın diye beklemiştim. Kısacası rezil üstü bir site.
-
Adalet bakanlığı ile görüşen bir arkadaş ekonometri mezunlarının ve iibf bölümlerinden1 hukuk dersi alanların sınava katılabileceği bilgisini vermiş.
-
@rorschach159 hangi kitap?
-
@kurtalanekspres benim siparişim de baya iyi paketlenip geldi müşteri seçiyorlar galiba:))ama yine de şikayet edenlerin sayısı fazla dikkat etmek gerek
-
@freeboy kitapseç iyi bi site gercekten paketlemesi cok güzel. Aksilik yasayanlar olmus okudugum kadariyla ancak ben memnunum daha hicbir kitap eksik gelmedi ve uzun sure bekletmedi. Arayinca da ulaşabiliyorum.
Not: siteyle bir ilgim yok -
@kurtalanekspres Geçmiş olsun üstad.Bende bu durumu gecen senenin agustos ayinda yasadim.Kaymakamlik sinavi icin deneme siparis etmiştim ancak ne kargo bana ulaştı ne de yetkili birine ulaşabildim.1 saat boyunca telefonda beklediğimi biliyorum iptal edeyim de bari parayi iade etsinler diye ama nafile.Sonradan da sipariş birden sistemden silindi ne kitap geldi ne para iadesi.Ben o paranin üstüne soguk su içtim.Siz siz olun arkadaşlar internetten herhangi birşey alırken şikayet vs varmi diye bir göz atın.Benim gibi ağzınız yanmasın.Eğer kitap alacaksanız ben kitapsarayini kullanıyorum tavsiye ederim.Ancak kargo firmasi da artvine sali günleri geliyor bir o sıkıntısı var ancak büyük sehirlere ulaşımı kolay olur diye dusunuyorum.Selametle.
-
ismail ercan'ın kitaplarını tavsiye ederim. nohutçu'da çok hata var.
-
@james-buchanan Themis gücelleme eki çıkartmış ya. Tam bir çakal esnaf kafasıyla 2016 kitabı yanına yeni kitap verip fiyatı 180 yapmışlar
-
Denemeler hakkında bilgisi olan var mı?