2018 İdari Yargı Sınavı
-
@rootofallevil ben medeni usulde de 2016 kullanacağım hmkya bi bakarım değişim varsa en son ama yok galiba
-
@asya 2017 de hukuk muhakemeleri kanununda birtakım değişiklikler olmuş dilerseniz mevzuat.gov dan kanun metnini çıkarıp kitabınızla beraber çalışın
-
Arkadaşlar bu sınav için ders ders mi çalışmak mantikli yoksa bütün dersleri aynı anda mı yürütmek mantıklıdır.Siz nasıl çalışıyorsunuz.
-
Herkese merhabalar dostlar . Siz değerli dostlarıma naçizane tavsiyem :
Medeni ve Borçlar Hukuku hariç tüm dersleri kanundan çalışıp 1 tane özgün 1 tane de çıkmış soru bankasıyla meseleyi halletmenizdir. Fazla kaynaklara kesinlikle boğulmayın. Sürekli kanun tekrarları işinize çok yarayacaktır kesinlikle ihmal edilmemeli . Şimdiden hepinize kolay gelsin diyorum . Allaha emanetsiniz . -
@rootofallevil aynen hocam bende öyle yapacağım zaten kanunu mecbur okuyacağız ordan kontrol etmiş olurum
-
@aliveli hocam siz sınav için Mayıs diyorsunuz ya . 2019 da yerel seçimler varmis . Sınav Mayıs'a sarkabilir cidden . Böyle birşey artık mümkün .
-
@suigeneris hocam eylül, ekim veya şubat mart filan ben bu tarihlerde hakimlik sınavı duymadım. Bazı arkadaşlara da söyledim hakimlik sınavın kasım aralık ve mayıs haziranda olmasında belirli bir mantık var.
-
Herkese merhaba. 5235 sayılı kanundan sorumlu muyuz?
-
@confutatis hangisi icin soruyosunuz adli mi idari mi?
-
@olursaolur idari için soruyorum. Ya ben bakılacak kanunlar listeme koymuşum ama olmaması gerekiyor gibi :). Netleştirmek istedim
-
Idari hakimlik sınavı sadece Ankara' da mi gerçekleştiriliyor?
-
@kendinehâkim dediğiniz gibi kanun ve soru bankası gercekten yeterli olur mu idari icin hocam? Ben de konu anlatımlı set almayı düşünüyordum kamu hukuku için
-
@roadrunner bu sizin temelinize bağlı yakın zamanda yapılan kaymakamlık sınavına sağlam çalışan biri için anayasa idare çok genel kalır idari hakimlik soruları ve fazla kasmaya gerek yok . Ama genel anlamda Kanunname iş görür. Ama ayrı ayrı tek kitap halinde olarak alıp daha da uzmanlaşmak sizin elinizde . Ama şu sübuttur iyuk , hmk , ceza genel , vuk direk kanundan geliyor. Olay sorularınıda özgün soru bankanızdan halledersiniz .
-
@pump-priming evet
-
Ceza Hukukunda ilk 75 maddeden sorumluyuz dimi ?
-
@okahraman07 Evet hocam
-
@circassian, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
Hmk soru bankası için sinan sakin mi sertkan erdurmaz mı ikiside savaş yayınlarının ?
Sertkan hocanın kitabını öneririm
https:/ /www.savaskitap.com/Medeni-Usul-Hukuku-Cozumlu-Soru-Bankasi-Sertkan-Erdurmaz_38951.html#0 -
@aslan-reyiz sen de olmasan kimse sesimizi duymayacak be reyiz teşekkür ederim arada kalmıştım bende onu alırım o zaman.
-
@circassian, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
@aslan-reyiz sen de olmasan kimse sesimizi duymayacak be reyiz teşekkür ederim arada kalmıştım bende onu alırım o zaman.
Matrah vergisi var onu da kesinlikle al rica ederim
-
@aslan-reyiz matrahı 2016 da çözmüştüm yenisi çıktıysa ona da bakarım