2018 İdari Yargı Sınavı
-
@mervisss, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
Murat kaymak geçen yılda öyle şeyler yazıyordu.ben hala bakana itimat ediyorum.
Size katılıyorum. Bakan Bey'in daha 2 ay önce yaptığı açıklamaya itimat ederek Kasım ayındaki sınav için 4-5 bin kişilik bir ilan bekliyorum şahsen. Kasım'ın kaçında olacak acaba sınav. 1 ayda yetişir mi konular
-
-23 aralık 2013 sınavının ilanı 28 ekim; başvuru 4-13 kasım.
-21 Aralık 2014 sınavının ilanı 27 ekim; başvuru 27 ekim-6 kasım
-19 aralık 2015 sınavının ilanı 4 kasım; başvuru 5-17 kasım.
-24 aralık 2017 sınavının ilanı 31 ekim; başvuru 1-8 kasım.
Hala umut var
-
@aslan-reyiz hocam tarihlerde hata olabilir mi? 21 aralık 2014 sınav ilanı eylülde belliydi.
-
@vamos idari 100 mü kalır artarsa sizce kaça kadar artar
-
@muzgor inanın hiç bir tahminim yok. Umarım 200'e çıkar ve siz de ilk 600'e girersiniz. İyi çalışmalar hocam.
-
Idari sayısını arttırmak için bişeyler yapamaz mıyız?
-
@evandro, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
@aslan-reyiz hocam tarihlerde hata olabilir mi? 21 aralık 2014 sınav ilanı eylülde belliydi.
7 ekim olacak o 27 yazmışım 12 eylülde bir ilan var o da avukatıktan adliye geçiş pgm sayfasında böyle yazıyor.
-
@aslan-reyiz, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
@evandro, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
7 ekim olacak o 27 yazmışım 12 eylülde bir ilan var o da avukatıktan adliye geçiş pgm sayfasında böyle yazıyor.
Sonradan ilanda artırım olmuştu güncellenmiştir tarih bu sınav ağustosda belliydi sanırım.
-
Arkadaslar selam.Dersanecilerin duyumlarina itimat etmemekte fayda var.Bu sene bir sahis idari icin 3 hazirana planlama var dedi.Noldu bir sey cikmadi.Ayrica aralik sonu sinav olunca en gec bu ayin sonuna kadar ilan gelmesi lazim.
-
@aslan-reyiz yanlış olmasında, 74 günden daha az bir süre ilanla sınav arasında hatırlamıyorum. O da 2015 mayıs sınavıydı sanırım.
-
24 aralık 2017 sınavının ilanı 18 ağustos-3 ekim olarak güncelleyelim .Alım 950 den 1500 e çıkmıştı:)
-
Şubat bilgisi hâlâ geçerli bekleyip gorcez...
-
@aslan-reyiz 21 aralık sımavı haziranda belliydi.ön duyuruya çıkıldı.iyi bakın bence.2015 sınavıda aynı şekilde önceden belliydi ertelenerek aralıkta yapıldı.pgm de yazıyor yine.2016 sınavı zaten temmuzda belli oldu duyuru ile.2017 sınavı da ağustosta duyuruldu. Yani adalet bakanlığı bunu huy edindi.önce duyuru yapıyor sonra ilan yayımlıyor artık.
-
@aslan-reyiz 21 aralık sımavı haziranda belliydi.ön duyuruya çıkıldı.iyi bakın bence.2015 sınavıda aynı şekilde önceden belliydi ertelenerek aralıkta yapıldı.pgm de yazıyor yine.2016 sınavı zaten temmuzda belli oldu duyuru ile.2017 sınavı da ağustosta duyuruldu. Yani adalet bakanlığı bunu huy edindi.önce duyuru yapıyor sonra ilan yayımlıyor artık.
Demekki sınavın duyurulmasıyla ilanın çıkması fark arz ediyor.Ondan tarihler farklı.Güncellemeler oluyor alım sayısı vs.Şuan bakan diyeli epey oldu ilan yok.İnş bu ay içinde gelir de belirsizlik kalkmış olur.
-
@aslan-reyiz peraonel direyi aradım.ilan hazırmış ama sınav tarihi kararsıZlık varmış.bilgi vermemiz yasak.ilan ile görürsünüz detayları dediler.
-
@aslan-reyiz peraonel direyi aradım.ilan hazırmış ama sınav tarihi kararsıZlık varmış.bilgi vermemiz yasak.ilan ile görürsünüz detayları dediler.
Acaba sayıda bir artış var mı? Bekleyelim bakalım.
-
@mühlet 29 Aralik die yazmis hocam
-
@meh66 haklısınız, o kadar çok şey söyleniyor ki karışıklık olması normal ama kusura bakmayın. O paylaşımı yapan baya emin gibi, bir de ilanın hazır olduğunu söylüyorlar, iyice merak eder olduk. Hayırlısı diyelim.
-
@mervisss sınavla ilgili duyduğum en net bilgi. Muhtemelen Aralık sonu bu sınav, öyle görünüyor artık.
-
Hocam bende az önce bilgi aldım.personel daireyi aradım elimizde ilan ama bilgi veremiyoruz dediler.babam kamuda üst düzey yönetici ona arattırdım.sınav aralıkta ilan şuan hazırmış.1000 adli 100 idari şeklinde.bu hafta içi yayınlamayı düşünüyorlarmış ancak bakan beyin talimatını bekliyorlarmış.