2018 İdari Yargı Sınavı
-
@meh66 bu konuyla ilgili bir açıklama yapmadı.izledim tvden.kuzenim kurada o da yapmadı dedi zaten.
-
Sınav tarihi ve hâkim yardımcılığı ile ilgili herhangi bir açıklama olmadı sanırım ..
-
@mervisss tesekkurler. Hayirlisi ins.
-
Kulliyede, mevcut adaylarin kurasinda yeni sinav yapacagiz yeni arkadaslar alacagiz dememesi de dusununce normal geldi. Kontekste uygun olmayabilirdi. Bilahare duyuracaklardir die dusunuyorum.
-
Arkadaslar monopol hakimlik kamu hukununun 14.baskisinda hata cokmu bilen varmi agustos baskisi
Gaflet anima geldi eylul 15.baski varken 14 aldim ve kahroluyorum uzuntuden sabahtan beri. Ikisi arasindaki farki bilen var mi, cok mu yanlisi -
@1umut hocam hata değil de benim bildiğim 14. Baskı çok az kaldığı için ve birkaç yeni düzenleme çıktığı için 15. Baskı çıkardılar. Ben daha ucuz diye 14. Baskı istememe rağmen ellerinde kalmadığı icin 15. Baskı yolladılar. İkisinin arasında yanlış bilmiyorsam sayfa sayısı bile aynı. Hem çok önemli bir değişiklik de olmadı, Ağustos ile Eylül arasında.
-
@mehmetemir bugun butun gun uzuntuden kendimi hirpalamistim. Cok saolun hocam icimi ferahlattiniz
-
Bu sinav icin facete hala aralikta olcak diyorlar. Aralik icin hala beklenmeli mi?
Ozelde ise baslayacaktim bekletiyorum. Ilansizlik ise baslamak icin beni zorluyor, subati beklemek istemiyorum ise baslamak icin. Zaten gec kaldik hayata
Aralik yonunde duyumu olan var mi hala -
Ekim sonuna kadar beklenmeli şayet aralık sınavı için @1umut kasıma felan kalırsa zaten şubat marta kalır gibi
-
Aslan reyiz, Metin kaya hocanın kamu hukukunda son viraj kitabının “değişiklik içeren kitapçık” ekini nasıl temin edebiliriz
-
@aslan-reyiz beklerken gencligimiz soldu
bugunden sonra umudum iyice bitti fakat bekleyelim bakalim. Saol hocam cvp icin -
Mehmet Kodakoğlu HMK dersane notu kullanan var mı veya nereden ulaşabilirim
-
Ben de ekim icerisinde ilanin gelecegini dusunenlerdenim.
-
@kurumsaliktisat, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
Aslan reyiz, Metin kaya hocanın kamu hukukunda son viraj kitabının “değişiklik içeren kitapçık” ekini nasıl temin edebiliriz
Hocam metin hocanın son virajı şuan güncellendi matbaaya gönderildi 10-15 güne çıkar.Güncel ek çıkmayacak yani yeni baskı çıkacak.
-
-
GÜNCEL TBMM İÇTÜZÜĞÜ
-
Memurlar. net forumunda birisi 30 Aralık diye tarih vermiş, hayırlı olsun demiş. Coşkulu kendisi
-
29 aralık duydum bende eğer o tarihlerdeyse ilanın gelmesi lazım bu günlerde
-
Murat Kaymak facebookta Aralık sonunun hala kuvvetli ihtimal olduğunu yazmış.
-
Murat kaymak geçen yılda öyle şeyler yazıyordu.ben hala bakana itimat ediyorum.