2018 İdari Yargı Sınavı
-
@olursaolur Bekir hoca dediğiniz tarihçi olan mı
-
@kilici aynen
-
Nisanda adli sınavı beklenmiyor bu durumda sadece 100 kişilik idari sınavı yapılır mı? Ben yapılmaz diye düşünüyorum, daha bilgili arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi?
-
100 demek ilk 300 demek. Ilk 300de araliga saglam giren ama elenenlerin baya yer kaplayacagi bi sayi demek. Aralik-mart oldukca yakin. Adlileri gecmek demek vergi demek iktisat demek. Ee temmuza da bolca var, minnos muhasebe de azcik beklesin desek, hastaligimi da yavas yavas atlattigimi var sayarsam, iki uc gun icinde hakimlik calismalarima basliyorum bekir hocanin bos yere umut dagitmayacagina yonelik bi inancim var niyeyse.kaynagi iktidar teskilati demis bide ayrica.
Ay hadi hayırlısı️ -
@kismetnasip Hocam aralık sınavının mülakat sonuçlarının nisana yetişmeyeceğini düşünüyorum lakin sonuçları beklemeden yeni sınava girenler olacaktır o ayrı
-
@olursaolur, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
Bekir hoca sayfasında 100-100 şeklinde alımdan söz etmiş hatta 100 kişilik alımın Mart-Nisan ayında olacağından ..
Şimdi baktım ben de oldukça umut verici yazdıkları ,şöyle:
"Değerli arkadaşlarım bu tip haberleri önceden paylaşıp insanları umutlandırmayı pek sevmiyorum. Ama sağlam bi bilgi toplamda 200 idari hakim alıncağı bilgisini aldım. 100 -100 bölünüp iki seferde alınacakmış. Mart veya Nisan gibi alıncakmış 100 kişi bilginiz olsun istedim."Hakkımızda hayırlısı diyelim,teşekkürler dostum @olursaolur
-
@politics06 hocam isterlerse yetistirirler, bu sene avukatlari onceden aciklayip,hatta baslatip, mezun adlileri bekletmislerdi manasiz yere.
Benimde acabam nisandaki alim avukatlara olur mi diye. Ama bekleyip gorecegiz:( -
Bana mart nisan hayal geliyor. Pgm olacak derse inanırım sadece
Adli olmazsa idari de olmaz zaten geçmişte tek yapılan idari yargı sınavı yok. Aralık ayına hazırladım kendimi.
-
@kilici benimde icimde olcak diye bir his var:) mantigima yatmiyor ama hissim olumlu.
-
@kismetnasip Aslında o his bende de var ama gizliyorum :)) Sonra açılmayınca sınav üzülüyoruz o yüzden beklememek en güzeli. Açılırsa sürpriz olur
-
Bekir hocanın yorumuna admin ne diyor acaba ? @pareto_wilfredo
-
@politics06 Yine yanlış kişiyi etiketledik @paretowilfredo
-
Ben duymadim bu sekilde dostum olani da duyurmustum ama sorusturuyorum yeniden. @politics06
-
@paretowilfredo Çok iyi olur hocam, Bekir hocadan ziyade buraya güveniyorum ben
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
Ben duymadim bu sekilde dostum olani da duyurmustum ama sorusturuyorum yeniden. @politics06
Selamlar .
Avukatlıktan geçişi de soruşturabilmeniz mümkün müdür ? -
Ben de şimdi bir haziran duyumu alınmış,onu gördüm arkadaşlar.
-
@fenerbahceli Nerede yazıyor o ?
-
Mezun idari 100 öyle değil mi avukatliktan geçiş içinde değil ??
-
Bende 200 kişilik idari hakimlik kadrosunun olacağını duydum ama net bir duyum değil. Zaman içerisinde muhakkak netleşir.
-
Son 2-3 yıldır bu idari hakimlik sınavını takip ederim pgm de görmeden emin olamıyorum ( tahmin yine 100 yada 200 idari nisan mayısa ..100-100 avukat/mezun bölmezler inş)