SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
@hayatım-sınav hocam halkbank direk şubeden yatırılıyor bankamatikten vb olmuyor
-
@Antimülakat teşekkür ederim cevabınız için ne yapalım sağlık olsun bu kadar bekledik 2 gün daha sabredebiliriz en azından hafta sonu olduğu için pc başında beklememin lüzumu yok
-
Acaba haftasonu nasıl vakit geçecek
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
@hayatım-sınav tv karşısına otursam vicdanım rahat etmiyor,derse otursam bu kafayla ders çalışılmıyor elim sürekli telefona gidiyor acaba açıklanır mı diye,neyse pazartesiyi çıkarcaz artık bir şekilde
-
Bu ileti silindi! -
açıklanmayacağını bilince bugün çok çabuk geçti sanki dimi
-
Bu ileti silindi! -
@avamkamarası aynen öyle:) şimdi en büyük sıkıntı; açıklanmasını salıya atarlar mı düşüncesi:)
-
Arkadaşlar içimden gelen tahmini yapıyorum, duyum değil tamamen kendi fikrim belirteyim. Tabi bu tahmini başkan Bağlı'nın en geç bir hafta sonra açıklanacak demesine istinaden söylüyorum. Perşembe mesai sonrası
-
@Antimülakat cıkss olmaz öyle ya o nasıl his pazartesiye sözleştik sgk cığımla halledecek bizim işi
-
Perşembe'ye kalmaz herhalde ya. Sn.Başkan sonra çıkıp kuzenim yazmış demez dimi lan. İşin şakası inşallah bu iş bu hafta tamam. Yeni meslektaşlarımı sabırsızlıkla bekliyorum dostlar.
-
@paretowilfredo inş hocam inş beraber çalışırız:) bu arada senin görev yeri ankara mı pareto hocam?
-
@satrab Yok kardeşim malesef
-
............................
-
mesaimiz başlasın
-
beyler olmazsa diye birisi intihar etme tekniklerini paylaşabilir mi?
-
@avamkamarası cuma gününden bugün açıklanacak diye söylemler oldu,ne kadar doğru bilemeyiz... ama başkanın da 1 hafta içinde açıklanacak demesi bugünden ümitli olmamıza yol açıyor. hayırlısı ne ise o olsun.
-
Bugün açıklansın artık bi zahmet.. Bekle bekle helak olduk.. @paretowilfredo kulağımız sende hocam,gelişme olursa sana zahmet habersiz bırakma bizleri