SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
@Antimülakat millet izmir e taşınıyor sende kaçmaya çalışıyon
-
@escobar_p kardeşim Karşıyakada oturup, Alsancakta çalışıyorum, yazın Urla, Eski Foça, Yeni Foça, Alaçatı, Çeşme, Ilıca, Gümüldür, Karaburun, Dikili, Çandarlı hepsine gittim. Sonuç: İnsan memleketini özlüyor be kardeşim
-
@Antimülakat Orası doğru. İstanbul'da benim için aynı değere sahip
-
@paretowilfredo bilgilendirme için tesekkurler...
-
@paretowilfredo facebook grubunda arkadaş bilgilendirme yapmış, kanun tasarısı meclise sunulmuş fakat bizim ozluk hakları iyileştirmesi yer almıyormuş, neden olabilir ya da vaz mı geçildi bilgin var mı senin hocam?
-
Ne durumdayiz arkadaslar guvenlik sorusturmasi tamamlanan veya bir haber gelen var mi
-
Slm dostlar baslamayan var mi son durumlarimizi paylasalim ben daha baslayamadim bir bilgi yok beklemek sıktı artik..
-
Arkadaslar bu kadar mi umudu kestiniz kimseden ses cikmiyor
-
Bankada 4 arkadaşız hepimiz kazandığımızı unuttuk resmen..
-
Toplamda kaç kişi başladi bilginiz var mi
-
Bi kac kisinin başladığını cevreden duydum. Gecen gun merkezi aradim daha guvenlik sorusturmasinin devam ettigini soylediler
-
Arkadaslar nasil gidiyor herhangi bir gelisme var mi
-
Yeni gelişmeler var mı arkadaşlar
-
yedek tercihi yapan var mı? belge götürmüyoruz bu aşama değil mi?
-
önceki alımlarda götürülüyormuş sanırım da bu sefer bu madde yer alıyor.
Tercihlerin onaylanmasını müteakip Atama, Tercih ve Bilgi Formunun çıktısı alınacak,
tercihlerine yerleşmesi halinde ıslak imzalı bir sureti istenecek diğer belgeler ile Kuruma teslim
edeceklerdir. -
Bunu okuyan yetkililere sesleniyorum: Allah rızası için tebligatları gönderir misiniz artık.