SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
Dostlar yedek kardeşlerimizin şansı olacaktır bence. Ama bu bir an önce beklenen mülakatların açıklanmasına bağlı. İnşallah önünüzden çekilenler olacak. Şansınız olabilecek.
-
Ankara'dan emin değilim ama çok kalabalık olduklarını ve farklı binaya taşındıklarını biliyorum. O yüzden olursa da cüzzi olur bence. Soruşturmak lazım bi.
-
Ben 15-20 arası olacak diye bir duydum ama kesin bir bilgi değil.
-
Kazananları tebrik ediyorum. Yedek listeye girenlerin de umutsuzluluğa kapılmaması gerektiğini düşünüyorum. Önceki alımlarda ilk 40-50 yedeğe kadar sıra geliyormuş. Kazanamayan arkadaşlar da ikinci alıma hazırlansınlar. Darısı uzman yardımcılarına.
-
şu sınav açıklanana kadar olmayacak her şey oldu bugün en son nette gitti ve daha yeni yazabiliyorum buraya Allah a şükürler olsun ki kazandım rabbim tez zamanda yeni açılacak ilanda buradaki kardeşlerime de kazanmayı nasip etsin @hayatım-sınav burada en çok senin adını gördüm olmamış sanırım senin ama dualarım hep seninle olacak inşallah bir daha ki alımda senide kazanmış görürüm ve @paretowilfredo reis Allah senin gibi insanları hiç eksik etmesin sizin sayenizde çok şey öğrendik çok başınızı ağrıttık hakkınızı helal edin lütfen çok teşekkür ederim @Antimülakat aynı duaları sizin içinde ediyorum NOT : Bu bir veda mesajı değildir her zaman burada olacağım kardeşlerim tez vakitte iş arkadaşı olmak dileğiyle sağlıcakla kalınız.
-
Kazandım diye yazanları gördüğüm zaman bir yandan seviniyorum bir yandan acaba bende birgün kazanabilecek miyim diye düşünce alıyor beni.elenen arkadaşlar yazınca da yüreğime bıçak saplaniyor sanki.ALLAHım sabır versin belki daha iyisi olacağı içindir.kafama takılan bir soru var.mülakata kalanların çoğu 2015puanı ile girdiği için bir çoğunun işi var yazılmıştı.kazananlar kurum değiştirenler mi yoksa işsizler mi oldu merak ediyorum.
-
.............
-
Bu ileti silindi! -
@hayatım-sınav sıkmayın canınızı halkbank sınavına çalıştığınızı biliyorum şu ilansız ortamda ona odaklanmanız en mantıklı hareket olacaktır. @deulukiz benim herhangi bir işim yoktu 2015 mezunuyum hatta aynı okul mezunuyuz sanırım isimden onu çıkarıyorum
-
Bende dokuz eylüllüyüm hayırlı olsun
@avamkamarası darısı sonraki alım ile bize olsun insallah -
@deulukiz amin inşallah
-
Arkadaşlar bir önceki alımda 190 kişilik iibf için 65. yedeğe kadar sıra geldiğini biliyorum. Bu alımın kpss den sonra olması ve henüz ilanların gelmemiş olmasından dolayı ilk 80 yedeğin şansının olduğunu düşünüyorum.
-
@avamkamarası hayırlı olsun, buralarda kalırsın diye umut ediyoruz, daha yeni gelmiştin, iş yerinde vakit buldukça telefondan yorumlarını bekliyoruz.
-
@Antimülakat kalmazsak ayıp bizde buranın çok yardımı oldu bizlere inşallah bizlerde yardım etmeye çalışırız bu saatten sonra öncelikle gidip bir telefon alayım kendime e72 den gına geldi artık
-
@avamkamarası hakkındır ama ilk maaşınla almanı tavsiye ederim. Başka özel bir harcama planı yapmadıysan kendine hediye olarak bir telefon alabilirsin
-
Çok şükür bende kazandım. Allah en kısa zamanda TY forum. ailesine sevinçli haberler almayı nasip eylesin @hayatım-sınav sıra sende..
-
...............
-
Desenize TY forum iş sahibi olan ilk misafirlerini uğurluyor, ara ara gelin çaylar bizden, duyumlar sizden
-
Artık bizde 'içerdeyiz' :man_dancing_tone5:
-
Guy daki gibi ayrı bir sorusturma süreci oluyormu yoksa direk işe mi baslanıyor