SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
-
Hayırlı uğurlu olsun dostlar en yetkin ağızdan geldi güzel haber
-
bugün içime doğan umut buymuş demek ki çok sevindim vallahi inşallah sonucumuz da olumlu olur ayrıca süreç boyunca yardımcı olan @paretowilfredo , @Antimülakat ve diğer arkadaşlara çok teşekkür ediyorum bir gün sizlerle gerçek hayatta tanışmak dileğiyle.
-
Bu ileti silindi! -
En yetkili ağızdan müjde geldi şükür. Benim gibi sonuç bekleyen herkes için hayırlısı olsun inşaallah.
-
@Antimülakat @paretowilfredo hocam sizlere bir sorum daha olacaktı şehirler hakkında bir malumatınız var mı kazanırsam İzmir de çalışmayı istiyorum veya İstanbul. Ağırlık büyük şehirlerde mi yoksa doğu illerinde mi olacak?
-
@avamkamarası kardeşim o konuda Pareto kardeşimin daha önceki duyumları Doğu illerine daha fazla alım yapılacağı yönündeydi. Bu konuda sana dönüş yapacaktır.
-
@avamkamarası Sosyal Güvenlik Kurumu 400 kişilik Denetmen Yardımcılığı Alım İlanı içinde söyledi:
@Antimülakat @paretowilfredo hocam sizlere bir sorum daha olacaktı şehirler hakkında bir malumatınız var mı kazanırsam İzmir de çalışmayı istiyorum veya İstanbul. Ağırlık büyük şehirlerde mi yoksa doğu illerinde mi olacak?
Bi kazanalım da inş hocam,doktorların dediği gibi "bayrak diktikleri her yer bizim"
Hem kazanırsak hem de batıda bir yer olursa o da kaymağı olur tabi:) -
@hayatım-sınav kardeşim umarım kazanıp bu süreçten kurtulanlar kervanına katılırsın.
-
@satrab orası öyle tabi ki de ama insanoğlu işte isteye isteye bitiremiyoruz kazanıp kurtulmak dileğiyle:)
-
@Antimülakat teşekkürler ilginiz için.
-
@avamkamarası estagfurullah kardesim insallah tez zamanda gelin aramiza
-
Bu ileti silindi! -
@paretowilfredo amin hocam amin dualarınızı eksik etmeyin hepimize.
-
Bu ileti silindi! -
Cuma akşam gelir mi dersiniz? Başkan en geç 1 hafta demiş demek ki bir haftayı da bulmayabilir.
-
@Antimülakat ben niyeyse bugün bekliyorum sanki bugün bitiyor gibi:)
-
@avamkamarası hadi hayırlısı diyelim o halde, olur mu olur, bugünde olabilir.
-
Benim içime şöyle doğuyor,
Planlanan açıklama pazartesi günü,bu yüzden başka 1 hafta dedi. Zaten erken biterse cuma günü açıklar geçeriz diye düşündüler.. Eğer bu hafta içi açıklanma durumu olsaydı bence 1 hafta değil birkaç gün içinde ya da haftasonuna kadar ibaresi kullanırdı diye düşünüyorum.. Bu hafta bitmeden sonuç gelmesi hepimizin temennisi tabi -
Bu ileti silindi!