Akademik personel maaş
-
@872, içinde söyledi: Akademik personel maaş
@balakhan hocam şuanda istanbulda araştirma gorevlisi maasi 5500tl. Ocakta 6000 i gecer tahminen. Doguda bu maas daha fazla.
aynen öyle hocam, bist vb kesintileri dikkate alarak yazdım ilk aylarda 6000 i görürler rahat.
-
Son zamlarla birlikte 4,500 TL'den aşağı başlayan araştırma görevlisi yoktur diye düşünüyorum.
-
Yeni başlayan araştırma görevlisi maaşı 4900 tl civarı geliştirme ödeneği olmadan.
-
Memurlarnetteki arastrma gorevlisi maasina 400 500 ekleyin arkadaslar. Kuzenim 5/3 5400 5500 aliyor. Memurlarnette 4900 yaziyor 5/3 .
-
Olmama fırsat tanısalar maaşın yarısını almam onların olsun
-
@birbilmeyen Ben de 4800 diye biliyordum uzman yardımcılığıyla aynı fakat vergi dilimine girmiyor diye ama konudan anlaşılan daha fazlaymış galiba hocam
-
Çok güzel maaş gerçekten. Merkez uzmanı olmaktan daha fazla gelecek vadediyor. Üstüne bir de tatmin seviyesi de yüksek. Fırsat verselerdi de olsaydık ama nasip işte.
-
@sınavsayar hocam 6 sene sonrası garanti değil ama. Çünkü çok fazla araştirma gorevlisi var ve üniversitelerin büyuk cogunlugu kalici kadro vermiyor. 2 3 kisilik docentlik kadrosu varsa 15 20 arastrma gorevlisi o kadro iicin yarisiyor.
-
@872 sonra ne yapıyor hocam geriye kalanlar? Bilmediğim için soruyorum kusura bakmayın.
-
@sınavsayar hocam boşta kalıniyor. Sonucta 6 yillik sozlesme imzalaniyor. Baska universitelere basvuru yapilabiliyor. Arastrma gorevlisi ilanlarina bakin. 50/d olanlar bu dedigim gibi oluyor. Genelde ilanlar 50/d. Ama 33/a ise kalici kadro hocam.
-
@872 efsane saçma bir durummuş. O kadar çalış çabala sonunda seni yeterli görmesinler. Yeniden iş aramaya devam et. Gerçekten bu meseleye bir çözüm bulunmalı. Bilgilendirme için teşekkürler bu arada.
-
@sınavsayar rica ederim hocam.
-
Herkese merhaba, en güncel haliyle devlet üniversitelerinde araştırma görevlisi maaşının ne kadar olduğunu bilen var mıdır?