Ilk maaş❤
-
İlk maaş
-
Bende yeni atandım ama düzeni vs kur derken para geldiği gibi gidecek sanırım
-
@Hukuksever Henüz yok anlamında sanırım, Allah en yakın zamanda ve hayırlısıyla nasip etsin
-
@kemankeşş2 İlk kaç ay böyle geçecek onu konuşalım istersen dostum Allah bereketini artırsın.
-
@plansız amin hocam hiç bilmiyorum tecrübenizden yararlanmak isterim
-
@kemankeşş2 Evinizi, düzeninizi minimal düzeyde kurmanızı öneririm dostum, özellikle evlenip eşinizle birlikte oturacağınız bir ev değilse, gözden çıkarılacak eşyalar alın zaten dönem pahalılık devri.
-
Kamuda değil de özelde çalıştım ilk maaşı alması güzeldi ancak o kadar borcum var ki sevincim saniyeler sürdü inşallah borcumu bitirip paramı cebime koyabildiğim günleri görürüm
-
@kemankeşş2 Büyükşehirde yaşayacaksanız paranızın hesabına daha fazla dikkat edin, kışın daha tutumlu olun, yakıt masrafı zaten sizi zorlayacak, küçük şehirde olacaksanız ilk birkaç ay düzen kurulduktan sonra mutlaka kenara üç beş kuruş bırakmaya çalışın zor zamanda iş görür.
-
@plansız Amin kardeşim amin
-
Üniversiteden mezun olduktan sonra özel sektörde girdiğim ilk işten aldığım ilk maaşla bir sonraki ay vefat eden rahmetli babamın hastane ve cenaze ile ilgili masrafların bir kısmını ödemiştim. Hiç unutmam o yüzden o aldığım ilk maaşı.
-
@2kaiserproblem Allah rahmet eylesin babanıza.
-
@Hukuksever Sağolun
-
@2kaiserproblem, içinde söyledi: Ilk maaş
Üniversiteden mezun olduktan sonra özel sektörde girdiğim ilk işten aldığım ilk maaşla bir sonraki ay vefat eden rahmetli babamın hastane ve cenaze ile ilgili masrafların bir kısmını ödemiştim. Hiç unutmam o yüzden o aldığım ilk maaşı.
Yani boşverin maaşı falan. Rızkı Allah verir. Sevdikleriniz yanınızdaysa ve sağlıklıysanız şükredin
-
Kesinlikle öyle kardeşim Babam mezuniyetimi bile göremedi Kendi alın terim ile kazandığımı babam için hayır yaparak kullanmak istiyorum. Ailem için harcamak istiyorum. Allah nasip ederse inşallah.
-
@2kaiserproblem gözümün yaşını yeni kuruttum . Esasen şanslıymışsınız babanız iyi kötü elinizin ekmek tuttuğunu görmüş sizde buna şükredin . Bizimki onuda göremicek . Çok üzüldüm allh yardımcınız olsun sizin ömrünüzü bereketli kılsın sağlık sıhhat versin . Çok ağırdır . Allh sadrınızı geniş tutsun .
-
@Hukuksever Amel defterini kapatmayan 3 şeyden biri de salih evlat. İnşallah baban ve kendin adına bol bol hayır işinde kullanacağın bol kazanç nasip olur
-
@karar Amin iyi dilekleriniz için sağolun cümlemizin inşallah
-
@2kaiserproblem Allah rahmet eylesin
-
rabbim ölmüşlerimize rahmet, şifa bekleyenlere şifa versin inşallah. her şey boş bu fani dünyada. yeter ki sevdiklerimiz yanımızda olabilsinler rabbim sınamasın kimseleri. hepinizin acısını paylaşıyorum arkadaşlar rabbim çok sabır versin ️️️
-
Lisede ilk çalıştığım zmanı hatırlıyorum. 100 tl almıştım 15 günlük çalışma için. O paraya 2.5kilo et 5 kilo tavuk almıştım + kola almıştım. Mangal yapmıştım. hepsini günde yemiştim tüm maaşımı :DD