Ilk maaş❤
-
100 tl nin o zaman ki alım gücü de ne güzelmiş şimdi değeri kalmadı
-
Çok sevdiğim bir akrabama yardım edicem . Hatta ilk maasimin büyük bir bölümünü ona vericem
-
Benim adağım var büyükbaş bi hayvan kesip mahalledeki tüm ihtiyaç sahiplerine dağıtacam.
-
Başlığı görünce gereksiz bir hesapla ilk maaşımı almanın üzerinden 87 maaş geçtiğini fark ettim. Sonra yine zamanın akıp gittiğini maaşların değil de yaşın görünmez bir elle hızla ilerletildiğini hissettim. Elbet tabi daha yeni mezun toy bir delikanlı iken; şimdi yeni mezunlara görece yaşlı bir profil olduk. Kötü geçmedi, geçmiyor hayatımız çok şükür ama ilerliyor, uçup gidiyor işte. Mani olamıyoruz!
Kaç kişinin bu platformda ilk maaşını almasının mutluluğuna tanık olduk. Şimdi dönüp onlara da sorsak aradan bilmem kaç maaş geçmiş ne de çabuk geçmiş diye düşünürler. Benzer şekilde 170. maaşını alan kişiye de sorsak muhtemeldir benzer şeyler söylemesi.
Ben şöyle bitireyim. Hayat ilk maaşı alana kadar güzelmiş dostlar. Ondan sonra alınan maaşlar hep bir sonrakini beklemek için alınırmış. Dolayısıyla ömrün en büyük açmazı olurmuş. Sen zamanım hızlı geçmesin diye düşündükçe bir sonraki ayı yakalamakla geçen zaman döngüsü içinde ilerler dururmuşsun.
O halde son maaş içinde aynı durum söz konusu olabilir. Yani emekli olduğumuzda bu sarmaldan kurtulabiliriz diye düşünüyorum. Siz ne dersiniz?
-
Rabbime binlerce kez şükürler olsun bugün ilk maaşımı almanın mutluluğunu yaşıyorum. Kurumumdan fazlasıyla memnunum ve iyiki diyorum. İnşallah en kısa zamanda emek veren herkesin emeğinin karşılığını almasını diliyorum.
-
@pokuhantes hayırlı olsun adınıza sevindim Allah bizlere de nasip etsin
-
@Fabrizio bu arkadaşımız guy oldu mu ? Acaba merak ediyorum ?
-
@Hukuksever çok teşekkür ederim hocam. Burada epeydir emek veren çok arkadaş biliyorum en kısa zamanda sizlere de nasip olsun
-
@pokuhantes oncelikle hayirli olsun agiz tadiyla yiyin eger paylasmak isterseniz tabi, hangi kurumdasiniz?
-
@sblue amin inşallah hocam çok teşekkür ederim
-
Bu ara ilk maaşını alan yok mu? Anneler, babalar, kardeşler unutulmuyor değil mi? Verilen sözlerin kayıt altına alıyoruz bilginize dostlar
-
benim emeğimin karşılığı senin adın değil ama gelsen iyi olacak çabuk gelsen daha iyi olacak .
-
Henüz ilk maaşı almadan bankadan hesap açmak ile başlayan ve kart alma süreci de var İlk maaşın zevki hiç bitmeyecek sandığım sürecimin sancısını almadı ama boşuna
çekilmedi bunca acılar dedirtten türden bi his idi İlk maaş üzerinden 9 ay geçmiş hicbisey anlamadım ama ! -
hesabımı kapatır mısınız, teşekkürler.