Gümrük Ve Ticaret Bakanlığı 763 Memur Alımı 21 Ekim - 31 Ekim
-
Bu ileti silindi! -
@totti kardeşim yazmak istediğim şu 2016 ve 2017 1.000 kişi alınacak denildi, 800'e yakın ilana çıkıldı, seneye çıkılan alım mühendis ve kimyagerler için olabilir
-
Acaba 15 gunluk sure icinde sonuçlar aciklanir mi yoksa son haftaya mi kalir
-
@marsallinksi son haftaya kalmaz. En geç önümüzdeki Cuma taban puanlar açıklanır.
-
@Antimülakat Gümrük Ve Ticaret Bakanlığı 763 Memur Alımı 21 Ekim - 31 Ekim içinde söyledi:
@marsallinksi son haftaya kalmaz. En geç önümüzdeki Cuma taban puanlar açıklanır.
inşallah hocam en azından önümüzü görürüz.
-
su taban puanlar aciklansa da habire siteye bakmak zorunda kalmasak. insallah haftaya bi umit aciklancak diyorum ama bakalim. site cok aktif cunku. uc gundur ust uste biseylerin duyurusunu yapiorlar. darisi bize
-
Arkadaşlar dün açıklanan yükselme sınavı sonuçlarına göz atabilen varsa, Müdür yardımcılığı alımında 60 kişiden 47 kişinin Muayene memurluğundan kazandığını görürsünüz. Kazanan yardımcılar içinden de müdürler olacaktır.
Meslek tanıtımlarında üzerinde özellikle durduğum konulardan birisi de doğru kariyer planlamasını yapmaktır. Bu nedenle, GTB memurlukları içerisinde Muayene Memurluğu görece taşrada üst yönetici olmak isteyenler için diğer meslek gruplarından daha fazla ön planda bir meslektir.
-
evet, muhafaza, muayene, ve taşra memurluk aslında ayni statü ama malesed yükselişte muayene hemen mdr yard. olurken muhafaza önce kısım amiri, snra mudur yardımcısı oluyor. yoksa birlikte çalışın bir muhafaza ve muayene memuru asla birbirinin amiri olamaz. ama yukselisleri farkli malesef. muhafaza açısından kötü tabiki ama muayene yaşıyor bu konuda
-
@mali32 Gümrük Ve Ticaret Bakanlığı 763 Memur Alımı 21 Ekim - 31 Ekim içinde söyledi:
evet, muhafaza, muayene, ve taşra memurluk aslında ayni statü ama malesed yükselişte muayene hemen mdr yard. olurken muhafaza önce kısım amiri, snra mudur yardımcısı oluyor. yoksa birlikte çalışın bir muhafaza ve muayene memuru asla birbirinin amiri olamaz. ama yukselisleri farkli malesef. muhafaza açısından kötü tabiki ama muayene yaşıyor bu konuda
Muhafaza memuru musunuz
-
Bu ileti silindi! -
Ne zaman açıklanacaktı arkadaşlar var mıydı belli bir tarih?
-
Keske yarin aciklansa 15. Gun olacak
-
@marsallinksi Gümrük Ve Ticaret Bakanlığı 763 Memur Alımı 21 Ekim - 31 Ekim içinde söyledi:
Keske yarin aciklansa 15. Gun olacak
inşallah, beklemek yoruyor adamı bilelim listedemiyiz değil miyiz
-
Diyelim ki yedege kaldik. O zaman ne kadar sürüyor acaba cagrilmamiz
-
arkadaşlar 83,9 puan ile 200 kişilik kadro olur mu sizce???
-
@ktü_iibf hocam taşra memurluk için net bir şey söylemeyelim ama çok kritik bir durumdasınız. Mülakata kalsanız bile sıralama olarak çok iyi bir sıralama da yer almanız zor görünüyor.
-
83,9un da üzerine çıkacağını sanmıyorum taşranın o kadar da olmaz inşaallah yani
-
@hakimim_25 Gümrük Ve Ticaret Bakanlığı 763 Memur Alımı 21 Ekim - 31 Ekim içinde söyledi:
83,9un da üzerine çıkacağını sanmıyorum taşranın o kadar da olmaz inşaallah yani
Karışık dönemdeyiz ben her şeye hazırlıklı olalım derim
-
@Antimülakat ya sınırda mülakat listesine girecem veya sınırdan kaçıracakmışım gibi geliyor bana da. aynen kritik bi durumdayım
-
@ktü_iibf hakkınızda hayırlısı olsun hocam, olursa da güzel olur şayet olmaz ise de alternatifler var: KYK-PTT-MSB gibi. Bunlar için puanınız gayet iyi.