Gümrük Ve Ticaret Bakanlığı 763 Memur Alımı 21 Ekim - 31 Ekim
-
@deulukiz 1 kişi ile kaybeden arkadaşım var böyle şeylerde dikkat etmek lazım neyse iyi akşamlar
-
Arkadaşlar oncelikle hayırlı olsun. Mulakatta genelde bolumunle alakalı sorular geliyor çalışırken bunu dikkate almanizi oneririm
-
Arkadaşlar boyunuzun ölçüsü kritikse 1-2 cm ile gidiyorsa şansınız çok düşük, ölçümden sonra mülakata dahi dahil etmeden gönderiyorlar. 163 olduğunu bilen bir tanıdığımı ölçüm sonrası direk gönderdiler.
-
Bu ileti silindi! -
Hocam bölümlerle alakalı hangi sorular geliyor bi toparlayabilirseniz çok sevaba girersnz @Antimülakat
-
Arkadaşlar son yıllarda gelen bütün soruları önceden toparlamıştık. Son alımla ilgili soruları da dahil edelim o metine de paylaşım yapacağız. Son alımda beklediğimizden çok az paylaşım yapılmıştı ama biz yine de onları da elimizden geldiğince toplamıştık.
-
@Antimülakat herkese hayırlı olsun peki ne zaman yayınlayacaksınız ?
-
@nlfr http://www.iibfliler.net/konu/2015-1-gumruk-mulakat-sorulari-guncel.3305/page-27 sanirim bu isinize yarayabilir
-
@semsisemsi bunlara baktım teşekku ederim sayfa 48 e bakmanızı tavsiye ederim bir dosya paylaşılmış 400 soru ve cevap tabi tam güncel mi bilemem
-
Arkadaslar mulakat olsa ve evrak teslim edip gitmesek ne ile karsilasiriz hukuki yaptiriminvar mi bilgisinolan yazabilir mi?
-
@Antimülakat iyi akşamlar. sıralamamanın normal( taşra ) memurluk için bi önemi var m varsa yüksek olması benim için bi dezavantaj oluşturur mu ? Teşekkkürler.
-
ARKADAŞLAR... Şayet gidip mülakattan elenirsek diğer açılacak kadrolara başvuru yapabiliriz değil mi? Puan yanması gibi bir olay olmaz herhalde?
-
@mstf hocam (kpss puan+mülakat ortalaması)/2 sonucu verdiğinden çok büyük olmasada bir dezavantaj olduğunu söyleyebiliriz ama en son sırada yer kişinin kazandığı gerçeği de mevcut.
-
@figo102009 öyle bir şey yok, merkezi alımlar ve diğer mülakatlara dilediğin gibi başvurabilirsin.
-
Mülakat sorularını bir kaç güne atarız arkadaşlar. Son yılda yer alanları da toparlayalımda.
-
@Antimülakat Gümrük Ve Ticaret Bakanlığı 763 Memur Alımı 21 Ekim - 31 Ekim içinde söyledi:
Mülakat sorularını bir kaç güne atarız arkadaşlar. Son yılda yer alanları da toparlayalımda.
memurluklara göre ayrı ayrı mı yapacaksınız ( muhafaza,muayane vs... )
-
@semsisemsi hocam ben taşra listedeyim ve bölümüm yönetim bilişim sistemleri napayım ortaya karışık mi çalışayım ne sorarlar alan ile ilgili açıkçası kafam çok karışık o yüzden tarih anayasaya çalışıyorum şimdilik
-
Hocam herhangi bir yedek liste olur mu ilerleyen günlerde?
-
@hevidar bu konuda grupta tecrübeli birilerinin yazdiklari daha faydalı olur hocam forumu takip edelim
-
Hocam herkezin kafasi mulakat konusunda karisik, ben de turizm mezunuyum, bizde alan bolumude yok anayasa ve tarih disinda neye bakcazki kafalar karisik