Gümrük Ve Ticaret Bakanlığı 763 Memur Alımı 21 Ekim - 31 Ekim
-
Muhafaza neden böyle 81 82 felan diyorsunuz ki
Muhafaza için yüksek değil mi -
Allahtan tahminsiniz. Gercek olsa can yakıcısınız resmen ya
-
Aynen mali32 84 tasra kalir diyolar ya
-
muayeneye çok başvuran yok, 85 e bile düşer tahminimce.
-
Ben muayene roportor vs dusecegini sanmiom herkes bizim gbi dusunup tasradan uzaklasmista olabilir
-
Arkadaşlar tahminler yanıltıcı olabilr boşuna moralinizi bozmayın ama kesin olan şu ki en yüksek muayene memuru ile merkez memur kapatacak en düşük düz memurluk ise il ticaret olacak muhafaza memuru boy yaş şartı dolayısıyla en düşük olacak ama hiçbir kadronun 81 puanın altına düşmesini beklemiyorum Puan olarak bir öngörü çok zor ama geçen alımlardan yüksek olacağı kesin saygılar
-
mulakat listeleri ne vakit aciklanir dersiniz
-
@Atakum'da-Yaşamak
Muhafaza 81 in altına düşecek
-
Guncellll
-
@Antimülakat 2016/2 merkezi atama hakkında ne düşünüyorsunuz? Kesin olacak mı? Puanlar hakkında ne düşünüyorsunuz
-
Muhafazadan sonra en düşük kapatacak olan döner sermaye memur. Bu da benim tahminim olsun
-
Tasranin yuksek kapatacagindan neden herkes bu kadar emin
-
@keynezyenciii geçmiş tecrübeler ve tamamen olaya duygusal yaklaşılması diyelim, neden? İnsanlar 2 kat maaş almayı tercih etmesin ki
-
Peki neden muhafaza 82 dersiniz
-
78.8 muhafaza için hiç ümit yok değil mi ?
-
arkadaşlar ben başvuru yaparken mezuniyet tarihine doğum tarihini yazmışım acaba bundan dolayı komisyonda bi eleme olur mu ?
-
@atiye_47 Gümrük Ve Ticaret Bakanlığı 763 Memur Alımı 21 Ekim - 31 Ekim içinde söyledi:
- Yoruma kadar gittim ama geçmişte bulamadım o yüzden bişey sormak istiyorum. Başvuru yaptığımda mezuniyet tarihini doğum günüm girmişim tesadüfen farkettim. Güncelleme linki bulamıyorum. Acaba link mi yok ben mi bulamıyorum. Yardımcı olabilecek misiniz.
bende aynı hataya düsştüm mülakatta bi sorun çıkarır mı komisyon merak ediyorum
-
@Antimülakat mülakat sonuçları ne zaman açıklanır. bir de burada herkese neredeyse cevap veriyorsunuzz buna cevap vermeseniz dahi. Çok teşekkürler
-
@mstf bu platformu bunun için oluşturduk kardeşim, müsait oldukça bildiklerimiz dahilinde herkese muhakkak dönüş yaparız. Mülakat sonuçları geçtiğimiz dönemlerde çok geç açıklanmıyordu, en geç 40 gün diyelim. Tabi şu süreçte güvenlik soruşturmaları biraz daha derinlemesine yapılıyor, bildiğin üzere çoğu mülakat ile alan kurumunu mülakat sonuçları normalden çok fazla bekletilerek açıklandı. GTB içinde böyle bir durum söz konusu olabilir eğer olmaz ise en fazla 40 gün beklersiniz
-
@Antimülakat hocam çok teşekkür ederim tekrardan. sadece 2 sorum daha olacak ben malesef mezuniyet tarihine doğum günümü yazdım. bu hata mülakatta komisyon tarafından bi sorun çıkarır mı ? birde mülakata hak kazananlar listesi ne zaman açıklanır.?