Gümrük Ve Ticaret Bakanlığı 763 Memur Alımı 21 Ekim - 31 Ekim
-
@1234tamam bnm bir tanidigim univ.de taşeron çalışıyor esi. kendisi muhafaza memuru gümrükte. boyle olunca çakıli oluyor ewt. ama direkt ozelde bir firmada calisan icin evet 657 genel kanununfa olur dior.ama gumrugun kendi yonetmeliginde buna zorluk cikartiorlar. cunku her gumruk memuru esine ozelde sigorta yatirir. millet yerinden kipramaz. oyuzden guven olmaz bu ozel de çalışma isine.
-
arkadaşlar ben başvuru yapıcam fakat ünvan seçerken sayfa aşağı yukarı hareket etmiyor. tiki işaretleyemiyorum. başına bu durum gelen var mı? internet explorer de güncel. ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim.
-
Arkadaşlar eş durumu tayinle ilgili tekrar bildiklerimi söyleyeyim:
1- Eşiniz uzman-müfettiş-denetmen gibi a kadro bir işte çalışıyor ise kuraya girmeden direk eşinizin yanına atanırsınız.
2-Eşiniz özel sektörde son 2 yıl içinde 360 gün prim yatırılan bir işte çalışıyor ise ilk etapta sizi eşinizin yanına göndermek zorundalar, göndermesele bile ilk tayin zamanı olan temmuz ayında mecbur göndereceklerdir.
3- Eşiniz kamuda memur, vhki gibi bir işte çalışıyor ise eş durumu tayinde iki kurumun arasındaki yazışmaya göre karar verilir, eşler birleştirilir ancak kimin kime tabi olacağı kurumsal yazışmaya göre netleşir. Daha sonra bölge görev süreniz bittiğinde sizin tayininiz yine çıkar ona yapacak birşey yok.
4-Eşiniz belediye, il özel idare ve üniversitede çalışıyor ise ona tabi olursunuz ve emekli olana kadar tayin olmazsınız.
5- Eşiniz sadece belli illerde çalışılabilecek bir kamu idaresinde çalışıyorsa sizde sadece onun çalışabileceği illere atanırsınız.
-
@Antimülakat ben polisim şırnakta eşim de il ticareti tercih etti kazanırsa şırnak değilde başka bir doğu iline atanma ihtimali var mı inş vardır bende onun ilk ataması diye eş durumundan yanına giderim yoksa eş durumundan direk buraya mı gönderirler . son olarak il ticaret merkez de mi olur genel olarak yoksa şırnak için haburda mı
-
arkadaşlar hiç yok mu başvuru yapan ya bi yardımcı olsanız başvuru yapamıyorum
-
@Tolga.26 sayfanın boyutunu küçültün,öyle oluyormuş
-
@1234tamam Farkettim ben de sonradan Yine de teşekkür ederim Allah razı olsun.
-
@Antimülakat madde 2de bahsettiğiniz durumda özelde yani emekli olana kadar eşimizin yanında kalabiliyor muyuz ,ben gümrük memurluğu ve il ticaret arasında kaldım da
-
@Tolga.26 geç olmuş ama rica ederim
-
@Antimülakat Gümrük Ve Ticaret Bakanlığı 763 Memur Alımı 21 Ekim - 31 Ekim içinde söyledi:
Arkadaşlar eş durumu tayinle ilgili tekrar bildiklerimi söyleyeyim:
1- Eşiniz uzman-müfettiş-denetmen gibi a kadro bir işte çalışıyor ise kuraya girmeden direk eşinizin yanına atanırsınız.
2-Eşiniz özel sektörde son 2 yıl içinde 360 gün prim yatırılan bir işte çalışıyor ise ilk etapta sizi eşinizin yanına göndermek zorundalar, göndermesele bile ilk tayin zamanı olan temmuz ayında mecbur göndereceklerdir.
3- Eşiniz kamuda memur, vhki gibi bir işte çalışıyor ise eş durumu tayinde iki kurumun arasındaki yazışmaya göre karar verilir, eşler birleştirilir ancak kimin kime tabi olacağı kurumsal yazışmaya göre netleşir. Daha sonra bölge görev süreniz bittiğinde sizin tayininiz yine çıkar ona yapacak birşey yok.
4-Eşiniz belediye, il özel idare ve üniversitede çalışıyor ise ona tabi olursunuz ve emekli olana kadar tayin olmazsınız.
5- Eşiniz sadece belli illerde çalışılabilecek bir kamu idaresinde çalışıyorsa sizde sadece onun çalışabileceği illere atanırsınız.
M e r h a b a l a r . Puanım 83 acaba taşra memurluğu yazmak doğru olur mu? Muhafaza uymuyor. Bunun dışında tavsiyeniz ne olur? Teşekkürler.
-
@Antimülakat
İyi akşamlar , nişanlım polis daha önce de yazmıştım. Bizim için rotasyonlu olan gümrük memurluğu mu mantıklı olur yoksa il ticaret mi? Onun tayini geldiğinde rotasyona tabi olmasam onla gidebilir miyim? Ya da rotasyona tabi bi yeri tercih ettim ve oldu diyelim. O zamanda o benimle kendi tayini olsa da gelecek mi ? Ben bunu bi türlü anlamadım.yardımcı olursanız çok sevinirim -
@ank hocam eş durumu tayini sıkıntı etmeyin iki bakanlığında ülkenin her yerinde teşkilatı var aile birliğine dikkat ederler.
-
Bu ileti silindi! -
Arkadaşlar 83,7 puanım var sizce muhafaza mı yoksa taşra memurlugunu mu terch etmeliyim ? Sadece Maaş durumu ve yükselme konusunda hangisi daha iyidir ?
-
@osmnay Gümrük Ve Ticaret Bakanlığı 763 Memur Alımı 21 Ekim - 31 Ekim içinde söyledi:
Arkadaşlar 83,7 puanım var sizce muhafaza mı yoksa taşra memurlugunu mu terch etmeliyim ? Sadece Maaş durumu ve yükselme konusunda hangisi daha iyidir ?
İl ticaret memurluğu diye bir şey varmış. Ona da iyi diyorlar. Benim de 83... Napcaksınız? Hangisi ilerisi açısından pişmanlık oluşturmaz acaba?
-
@figo102009 Bizim puanımız çok arada derede kalıyor. Kaç gündür düşünmekten başvuru yapamadım ama bence ikisinden birini seçmek daha mantıklı gibi.
-
@osmnay Gümrük Ve Ticaret Bakanlığı 763 Memur Alımı 21 Ekim - 31 Ekim içinde söyledi:
@figo102009 Bizim puanımız çok arada derede kalıyor. Kaç gündür düşünmekten başvuru yapamadım ama bence ikisinden birini seçmek daha mantıklı gibi.
Peki siz niye il ticareti düşünmüyorsunuz? Neden taşra ?? Benim muhafaza şartlarım tutmuyor. O yüzden pek seçeneğim kalmıyor...
-
@figo102009 Ben maaşlarına bakarak böyle bir kanıya vardım aslında. Sadece merak ettiğim hangisinde yüksel şansımızın olduğu.
-
@figo102009 Ben maaşlarına bakarak böyle bir kanıya vardım aslında. Sadece merak ettiğim hangisinde yüksel şansımızın olduğu.
Açıkçası az-biraz araştırmama göre taşranın avantajlarının daha fazla olduğunu -bilhassa maaş açısından- öğrendim. Ama işte bilemiyor insan...
-
Arkadaşlar puan konusunu tamamen size bırakıyorum, kimse benim şu memurluk şu puana gelir dememe göre tercih yapmamalı. Bunu tahmin etmen veya hesaplamam imkansız. Her şey olabilir, 89 puanı olan bir kişi muayeneden vaz geçip son dakika taşra memurluk yazabilir, bunu bilmem mümkün mü elbette değil. Anlayışınıza sığınarak bana lütfen puan konusunda soru sormayın. Hangi mesleğin size daha uygun olduğunu düşünüyorsanız yazın, sonrası zaten sizin elinizde olan bir şey değil.