21-28 Mayıs 2017 Kamu Personeli Seçme Sınavı(KPSS) İstişare Bölümü
-
sınav giriş yerleri bugün öğleden sonra yayınlanacakmış. lütfettiler. sınavdan sonra da açıklansa olurdu.
-
Bi şans olsada keşke şu ösym"dekiler, banka ve kurum sınavı mülakatına girenler ve sorularını hazırlayanlar, sınav sonuçlarını, mülakat sonuçlarının açıklama yetkisi ellerinde olanlar, bi 30 gün bizim yerimize geçip şu yaşadıklarımızı yaşasalar ve ondan sonra yeniden işlerinin başlarına geçseler ne kdr köklü değişiklikler olur bu iğrenç sistemde.
-
Arkadaşlar maliyede tvs çıkarıldı mı? Lütfen biri cevap versin sadece vergi hukuku var bu başlıktaki konu dağılımında
-
@NnN Hayır hala var tvs. Kılavuz'da ayrı ayrı belirtmiyor onları Ösym. Kafanın daha rahat etmesi açısından önceki dönem sınav kılavuzlarını aratabilirsin nette. Sadece vergi hukuğu yazılıyor lakin ikisinden de soruluyor.
-
Muhasebeden hangi konu çıkarıldı?
-
@zenginmemur ticari matematik çıkarıldı
-
A grubu 40 soruluk deneme varmi pdf ya da link paylasabilir misiniz?
-
@ALPERCANDAN çok teşekkürler ben de böyle olduğunu düşünmüştüm
-
Giriş yerleri açıklanmış
-
Şimdi her ders tek tek mi dağıtılıp toplanacak 40 soru 50 dakika şeklinde, o toplayıp dağıtma durumunda zaman kaybını göze alarak mı yaparlar ne yaparlar her defa optik doldur uğraş mı olacak @aliveli
-
@aliveli saat 2'de öğrenebiliyormuşuz.
-
@yldzkrc bu soruların cevabını almaya çok kalmadı ama tek optiktir sanıyorum.
-
açıklandigi soyleniyor ama bende henuz yok:/ bakabilen var mi yerine?
-
@extraordinary Bende de aynı sorun var. "Sayfa bulunamadı" diye hata veriyor. Daha yeni başladı ya ondandır.
-
Başvuruyu eksik yaptım ya da parayı yatırmadım sandım bir an.
-
Osym mobilden bakabilirsiniz cikiyo orda
-
@karakalpaklı ben de ya bugun ruyamda da sinava giremedigimi gormustum iki uc kere de kontrol ettim o yuzden:) hayir bu surecte delirttiler bizi kimseye faydamiz olmayacak gibi geliyo ama bakalim:D
-
Şehir dışına verilen arkadaşlar üzülmesin diğerleri kendi şehrinde giriyo niye biz giremiyoruz diye. Sözde ankarada oturuyoruz ama 70 km mesafedeki okulu vermiş ösym!
-
@extraordinary Senin sınavın iyi geçecek hocam o vakit. Ben de o rüyaları guy'da yaşamıştım.:)
-
@ibra Çok doğru söylemişsiniz. Mesela beni Hacettepe'nin Beytepe kampüsüne vermişler şaka gibi.