21-28 Mayıs 2017 Kamu Personeli Seçme Sınavı(KPSS) İstişare Bölümü
-
@paretowilfredo pareto hocam işletmeye girip girmemenin etkilerini ayrı başlıkta yazarsanız çok seviniriz.
-
@genclerbirlikli hakkaten hangilerine girilmeye bilir mesela uluslararası ilişkiler isteyen yds de ister bence neleri elemeliyiz
-
Allah belanızı versin haram zıkkım olsun o başvuru ücretleri. Bu dünyanın öbür tarafı da var unutmayın vicdansızlar. Dilerim Allahtan bu çektirdiklerinizin aynısını yasadınızı görmeden ölmek nasip olmasın bana.
-
ösym kpss alan sınav oturumlarını ve sınav ücretlerini açıklamış olup her oturum başı 40 tl olan bu oturumlardan 9 sınava girmeye mecbur bırakılan iktisadi idari bilimler öğrencileri bu ücretler karşısında şaşkınlığa uğramıştır. Sadece alan oturumları 360 tl olup lisans sınavı da 60 tl olup bir iktisadi idari bilimler öğrencisi kariyer meslek hedefliyorsa toplamda 420 tl ücret ödemeye zorlanmaktadır.Üstüne sınavların sadece belli illerde yapıldığı da hesaba katılırsa ve yüz binlerce insanın mecburen başka illerde sınava girmeye zorlandığını da hesaba katarsak bir kişinin sadece sınava girme maliyeti altından kalkılmayacak türden akıl almaz bir soygunluğun örneğini teşkil edecektir. Dünyanın başka hiçbir yerinde böylesine soygun görülmemiştir!!! lafta sosyal devlet olan bu güzelim ülkemizde bu soyguna dur diyecek olan tüm siyasi ve bürokratik kesimi bu soygunu önlemeye davet ediyorum ve gereğinin yapılmasını arz ediyorum.
-
@paretowilfredo " Yabancı Dil Sınavı sonuçları puanlamaya dahil edilmeyecek olup, 2017 YDS İlkbahar Dönemi Sınav sonuçları kullanılacaktır." şeklinde bir cümle var 2017 kpss değişiklikleri genel değerlendirmelerinde. bu ne demek oluyor acaba, 2017 yds ilkbahar dönemi sınav başvuruları çoktan bitti, e-yds geçerli kabul edilmeyecek mi? kurumlar yds taban puanı isterken sadece 2017 ilkbahar yds yi mi baz alacaklar?
-
@amber öğretmenlik için bence o, 120 puanı hesaplanırken ki ben de hazır e-yds var diye başka dilden gireceğim. Bir sürü kişi de öyle yapacak.
-
2016 kpss geçerliliğini 1 seneye indir buna rağmen çok az ilan aç bi de üstüne soygun gibi bu sınav tarifesini belirle.Allah sizi bildiği gibi yapsın.
-
Arkadaşlar normal rakamlar değil bunlar ciddi mana da ortada de facto bir durum var ve hakkımızı arama noktasında elimizden geleni yapmalıyız.420 lira az bir para değil ve farklı illerden gidecek arkadaşlar için 2 kez yol parasını da hesaplarsan ortada fahiş bir fiyat var ve öyle sineye çekip yolumuza bakacağımız bir durum değil bu.Keşke bununla bitse kpss'den sonra kurum sınavları için de "150-200" e yakın bir sınav giriş ücreti,ankaraya git gel yol parası ve diğer zaruri ihtiyaçlar için de para gidiyor.Sonuç olarak,olan yine bizler gibi emeğiyle,sabah akşam çalışarak hayallerini gerçekleştirme noktasında ideallarinden taviz vermeyen insanlara oluyor.Ama bu dünyanın ahireti de var yaptıkları yanlarına kalmayacak...
-
Alan için başvuru 27-31 Mart olarak gözüküyor ancak şimdi GK-GY'ye başvurup sonrasında mı alan dersleri için başvuru yapacağız? Yoksa 27-31 Mart arasında hem GK-GY hem de alan başvurusu mu yapacağız? 2016 yılı kılavuzunda aynı anda başvuru yapıldığı için kafam karıştı
-
@Łódź gy-gk ya şimdi başvuru yapabiliyorsunuz hocam, ben yaptım bir sorun olmadı en azından.
-
Ya bunlar kafayı yemiş ya 420 lira da ne demek şaka mı bu!!!! Arkadaşlar iyi misiniz ya geçmiş başvuru oluyor olmuyor konuşuyorsunuz sürü sürü !!!! Bi ele alalım şu konuyu istatistik çeko kamu uluslar her nekadar girmesem de olur diye düşünsek bile ne bilelim bi neresi hangi puan türü isteyecek %5 istatistikle yada uluslarla çarparsa ben gitmedim diye puanım mı olmasın yani bu ne demek ya bunu hazırlayanlar bilmiyor mu bunların hepsine girmenin mecbur olduğunu!!!!!! Bide tek tek ayırmış zekasızlar sanki kamu mezunu sadece kamu yaparak işe girebiliyor da sen sadece kamuya girsen de olur profili çizmişler gerçekten bişeyler yapmalı hem de heeemmmmmen yapmalı!!!
-
@madamsmith. hocam daha ben başvuru ekranına giremedim de başvururken a grubu ile ilgili her hangibi bir işaretle vs yapılıyor mu ?
-
@jokerr hayır hocam, gy-gk eğitim bilimleri ve öabt şeklinde 3 oturumun başvurusu açık.
gy-gk seçip ilerliyorsun. Ödeme ekranında da kaç oturuma başvurulduğu soruluyor,1 deyip 60 lira ödeniyor. -
@yldzkrc sinirinizi öfkenizi anlıyorum, hepimiz aynı durumdayız. Fakat lütfen saygı sınırının farkında olun. Burada birbirinden bilgi almak isteyen insanlara öfke kusarak ve hatta hakaret ederek soruna çözüm getiremezsiniz. Çeşitli etkinlikler düzenlenen başka platformlar var, oralara katılarak en azından inandığınız bir amaca hizmet edebilirsiniz.
-
www.google. com .tr/ amp/www.kamupersoneli .net/haber/amp/24433
-
-
Onca seneye yazık oldu yazıklar olsun
-
@madamsmith. hocam sağolasın bilgilendirdiğin için
-
nisanda tokadı çakın bunlara siyasetse siyaset yeter artık be
-
@madamsmith. Saygıda bir kusur ettiğimi düşünmüyorum bugüne kadar buna en çok dikkat eden isimlerden biri de her platformda bizzat kendim oldum. Burada art arda sınav ücreti konuşuluyorken daha ilk gününden başvuru olayını yapmaya çalışanlara kusura bakmayın da kibarca bile davranıp 'sürü' demişim.Burda farklı bir sitem varken bu tip hızlı kabul edişler de işte sonunda böyle pahalıya maloluyor! Kimin tuzu kuru kimin değil bilemem benim kuru esasen ama ben bir erkek arkadaşımızın 'berber e gidemiyorum param olmadığı için bu parayı veremem ve sınava giremem' yazısına gözlerim dolarak sitem ediyorum en azından... başvuruyu yaptım yapmadım konuşmuyorum şuan insanların derdi sınava bile girebilcekmiyim?ken.. şuan ben o arkadaşların derdindeyim lütfen olayı şahsileştirmeyelim sitemim olan bitene sizle bir ilgisi yok, saygılar.