Online Yds Kursu Tavsiyesi
-
Online yds kursu almayı düşünüyorum,tavsiyelerinize ihtiyacım var arkadaşlar
-
Benim de aklımda bu aralar online yds. Bilgisi olan dostlar yardımcı olursa memnun olurum
-
..........
-
Gönül rahatlığıyla Akın Dil'i tavsiye ederim. İlk kez hazırlandığım ydsden 78.75 aldım ve bana çok önemli katkı sağladı.
-
Arkadaşlar akın dil eğitim merkezini vr oradan ayrilan vok değerli hocalarımızin kurduğu ankara dil akademisni tercih ederim. Kolaylıklar dilerim
-
Ankara dil en iyisi örnek dersleri izleyerek girmiştim herkes çok anlayışlı hocalar çok ilgili dersler dolu dolu.
-
Yds agirlikli calisiyor mu bilmiyorum ama huseyin demirtas cok guzel videolar yayinliyor facebookta, blogundan da online paketler satin alabiliyorsunuz sanirim
-
Düzenlenmiştir.
-
YÖKDİL (kamu kabul etmiyor) ve YDS başvuru başladı.
-
Kurs arayışınız devam ediyor mu bilmiyorum ama topalmehmet arkadaşında dediği gibi bende aynı şekilde Online Yds Center dan kurs alıyorum online olmasına rağmen ben bu kadar verim beklemiyodum ama şu anda çok iyi gidiyoruz bi araştırmanda fayda var bence
-
@saglamelcin ilk entrynizin bir kurs önerisi olması havada bir reklam kokusu yarattı.
-
Hiç bir emeğin zayi olmayacağına c an-ı gönülden inanarak dua ile Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. İngilizce büyük bir engel ve bu engelini aşılması adına araştırmalar yapıyorum. Yardımınıza ihtiyacım var. Bildiğiniz üzere ingilizce isteyen kurumlar, istemeyenlere nazaran daha düşük puanlarla kapatıyor BDDK örneğinde olduğu gibi. Ben bu ingilizce engelini aşmak istiyorum. Deneyimli arkadaşların online ders, kaynak veya kurs tavsiyeleri bizim için yol gösterici olacaktır. Hiç ingilizce bilmeyen biri nasıl hazırlanmalı? 85 üstü puanı olan bir kişi kurum sınavları ile birlikte nasıl bir program çizilebilir?
-
@sweezy bende bu sorunun pesındeyım kardesm
-
e yds ile yds farkı varmı parası haricinde ? e yds kabul etmeyen kurum var mı?
-
Ben çevremdekilere remzi hocayı öneriyorum. Fakat planlı programlı çalışmayla oluyor bu işler. Kursu sihir gibi görmeyin, 1000 lira bayıldım, hadi bana İngilizce öğret modunda olmayın.
Ha ayrıca grammere de fazla abanmayın. Kelime dağarcığınızı geliştirin. Okuduğunuzu anlamaya başladığınız zaman çorap söküğü gibi geliyor bir çok şey.
Dizi filmleri anlamasanız da İngilizce altyazı ile izleyin. Göz aşinalığı çok önemli. -
@titoizm bir de bu dil işi zaman işi ne kadar yüklenirseniz yüklenin 6 aydan kısa sürede belli bir seviyeyi aşmak zor diy düşünüyorum.
-
Online yds kursu aldım tavsiye etmem.
-
Konuyu hortlattim ama online kursa tavsiyelerinizi bekliyorum forumdaslar.
-
@tiebout direk yds odaklı düşündüğünüzü varsayarak akın olabilir veya remzi hoca. Eğer toefl da kasarım ilerde genel ingilizce kursu olsun diyorsanız yabancı çok iyi hocalar var ama ödeme dolar üzerinden
-
Bende akıl dil 2018 YDS Nisan grubuna yazılmayı düşünüyorum