Arkadaşlar iyi geceler. Ankarayı iyi bilmiyorum bi kaç sorum olacak yardımcı olabilecek mi var mı ?
-
-
Kardeşim bende sınav için Gide gele öğrendim..asti diye bir yer var İstanbul'da Esenler otogarı gibi bir yer..otobüsle gidersen orada iniyorsun..Kızılay cankayanin merkezi gibi bir yer..oradan gidiliyor her yere..İstanbul'daki Edirnekapı gibi düşün..kime sorsan yardımcı oluyor..inecegin yer Kızılay'a yarım saat uzaklıkta çok dert etmeye gerek yok
-
Konu neydi? İstediğinizi sorabilirsiniz?
-
@reagan hocam aşti iyi değil tamam da esenler otogar benzetmesi çok kalbimi kırdı
-
@aliveli niye kardeşim ne oldu ki hayırlı bayramlar bu arada
-
hakkaten esenler,harem kadar değil aşti ya
-
@reagan hayırlı bayramlar. Kardeşim esenlerde on dakikaya bir böbreklerimi kontrol ediyom yerinde mi diye. Aşti o kadar değil.
-
Arkadaşlar bu Ankara Fen lisesini bilen var mi? Adres: Çiğdem mah.1557. Cadde. No:32 Çankaya. 1.5 sene ankarada kaldım ama bilmiyorumBilen adresi kısaca anlatabilir mi?
-
@ErtuğrulBEY Kızılay güvenparktan çiğdem mahallesi dolmuşları geçiyor.
-
@uzmanyrdd eyvallah hocam sağol.
-
iyi akşamlar arkadaşlar madem burda başlık varmış ben de buraya yazayım kaynayayım araya dedim aştiden hacettepe edebiyat fakültesine nasıl gidebilirim yardımcı olur musunuz??
-
@karamell Aştiden eskişehir yoluna çıkıp söğütözü metro istasyonundan metroya binip beytepede ineceksin sonra da üniversitenin ringine binersiniz.
-
@uzmanyrdd teşekkür ederim
-
@karamell Ne demek aştiden söğütözü metroya biraz yürümeniz lazım (8-10 dk)