Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@FameFabre sizin kargo ne zaman teslim edilmişti peki? şuanda gerçekten durduk yere telaş oldum. kargom teslim edildi diyor.içine diplomamın aslıdır gibi onaylı sureti ve başvuru formunu imzalı gönderdim.bide evrak yüzünden mülakata giremezsem
-
Arkadaşlar düşmeyin şöyle şeylere mesaj gelmiyor geçen alıma da girdim mesaj falan gelmedi kurumdan. Diğer arkadaşlara da belki kargo şirketi göndermiştir mesaj kargonuz iletilmiştir diye kurum mesaj atmıyor
-
Bana da gelmedi arkadaşlar. Kuruntu yapmaya gerek yok. Takipte teslim edildiği yazıyorsa sıkıntı yapmayın bence.
-
@hope beklediğim uzmanlık var evt ama onunla ilgili olacağını düşünmüyorum. Belki de ben şu an kurumda memur olarak çalıştığım için bana gelmiş olabilir. Telaş yapmanıza gerek yok bence.
-
@hayırlısıolsun Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
@hope beklediğim uzmanlık var evt ama onunla ilgili olacağını düşünmüyorum. Belki de ben şu an kurumda memur olarak çalıştığım için bana gelmiş olabilir. Telaş yapmanıza gerek yok bence.
SGK çalışanı mısın sen de ?
Bu yüzden mı sadece 2mize geldi mesaj -
Arkadaşlar sgk ile ilgili mülakat sorularının cevaplarını nerden ulaşıyosunuz yardımcı olabilir misiniz?
-
@hope Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
@FameFabre sizin kargo ne zaman teslim edilmişti peki? şuanda gerçekten durduk yere telaş oldum. kargom teslim edildi diyor.içine diplomamın aslıdır gibi onaylı sureti ve başvuru formunu imzalı gönderdim.bide evrak yüzünden mülakata giremezsem
Ptesi 6 gibi verdim ertesi gün 3,45te mesaj geldi Kurumdan
-
@FameFabre Kurum çalışanı olduğumuzu için mantıklı sadece ikimize gelmesi.
-
Dostlar geçici mezuniyet belgesinin Aslı gibidir fotokopisini yollamak yetiyor değil mi? Ayrıca SGK dan vs onaylatmaya ihtiyaç var mı?
-
Evraklarının teslim edilip edilmediğinden haberdar olmak isteyenler SGK insan kaynakları daire başkanlığı sitesine girip evrak ile ilgili birimin telefon numarasını arayabilirler
-
@Harun-Resid SGKdan ayrıca onaylatmaya gerek yok yeterli. SGK onayı sadece normal fotokopisi olana Aslı gibidir vurulması için, notere para vermek istemeyenler için yapılmış kanımca
-
Arkadaşlar benim diplomamın noter onaylı örneği 2014 yılına ait sorun olurmu
-
@odbo olmaz.
-
@caletti sorun olmazmı demek istedin yoksa belgemi kabul olmaz
-
@odbo sorun olmaz :))
-
Ben carsamba günü aradım sanirim evrak kayıtla ilgili birimdi tc söyledim belgelerimin ulaştığını işlemde olduğunu söylediler bu yeterli değil mi mesaj geldiğini ilk kez duydum telaş yapmalıyimiyiz acaba️
-
@hazan benim [bağlantı metni](link url)2.başvurum evraklarım daha teslim edilmedi.ilk başvurumda da mesj gelmedi.belki kurum personeli olduğumdan ve tel.no kayıtlı olduğu için bana da mesj gelebilir bu sefer.netice itibariyle evraklar teslim edilip edilmedğini,evraklarda herhangi bir sorun olup olmadığını kurumun ilgili yerini arayarak öğrenebilirsiniz.
-
Arkadaslar suan yanlislikla sgk insan kaynaklari daire baskanliginin sitesine girdim. Sgk denetmenligi basvurusu aktif gozukuyo. Bu konuyla ilgili bilgisi olan var mi ?
-
@magduriibfli ben de e-devletten baktım evrak takibine. evrak kaydı yapılmış sonrasında sınav hizmetlerine gönderilmiş sanırım beklemede diyor. Kargo işlemi biraz sorunlu oldu benim çok ağırdan aldılar ama neyse ki mesai bitiminden önce kuruma ulaşmış.
-
Evrak muhabbetinden sonra çalışmalar nasıl gidiyor arkadaşlar birazda onlardan bahsetsek