Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
Arkadaslar bu meslekte ilk atandigimiz yerde kalmak imkansiz mi? Malum es coluk cocuk vs vs Mumkun degil mi yani? es ogretmen bu arada
-
@siyahbeyaz kardesim baska gelismeler var meslege dair bakalim netlestikce gorecegiz
-
@paretowilfredo insallah guzel haberler paylaşmani bekliyoruz.. hocam 7. Pro kac yedek boş kadro kaldiği hakkinda bi bilginiz yada tahmininiz varmi?
-
@aysesal Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
Arkadaslar bu meslekte ilk atandigimiz yerde kalmak imkansiz mi? Malum es coluk cocuk vs vs Mumkun degil mi yani? es ogretmen bu arada
@paretowilfredo hocam bu konuyla ilgili bilginiz var mi?
-
Bir kaç yolu var dostum bunun.
- Denetmen olurken Yeterlik sınavına iyi çalışmak ve yüksek puan alarak istediğiniz bir il tercihi yapmak.
- Eş durumu. Kısa süreli gitseniz bile eş durumu ile kuvvetle muhtemel dönersiniz.
- Rotasyonun kalkma ihtimali var. Kalkarsa zaten böyle bir sorun kalmayacak
-
@paretowilfredo hocam
'' kardesim baska gelismeler var meslege dair bakalim netlestikce gorecegiz'' derken?
teftiş kuruluyla birleşme gibi mi mesela?
-
@caletti sayılır kardeşim. Birleşme adında olmasa da bir iyileştirme çok yüksek ihtimal.
-
@paretowilfredo çok teşekkürler hocam, rotasyon olayını ben yanlış anlamışım o zaman. Teyit etmek için sorayım denetmenliğe geçişteki il değişikliği de bu rotasyon konusuna dahil bir durum o zaman öyle mi? Yani rotasyon kalkınca sınava girip yeterliği alıp aynı ilde kalabileceğiz?
-
@aysesal Eğer rotasyon kaldırılırsa il değişikliği durumu ortadan kalkacak. En son Sn. Süleyman Soylu bakanken onaylamıştı. Ancak Sn. Müezzinoğlu tekrar inceledi durumu ve süreç uzadı. Bize gelen son bilgi Başbakanlığa Resmi Gazete'de yayımlanmak üzere gönderildiği yönündeydi ancak şu an askıda. Özlük Hakkı iyileştirmesi konusu netleşene kadar o konuda belirsiz. Özlük hakkı iyileştirmesi konusunun da 2017 ilk çeyreği bitmeden netleşeceği konuşuluyor. Eğer böyle bir durum olursa zaten her şey sil baştan olur. Bakalım süreç ilerledikçe bilgilendireceğiz sizleri.
-
@paretowilfredo tamamdır hocam çok teşekkürler
-
SGK MÜFETTİŞLİĞİ ve 3600 EK GÖSTERGE yi istiyoruz inşallahda olacak, işin hakkıda olması gerekende bu•••
-
kadro birleşmesi olacağını sanmam da pareto hocamın dediği gibi özlük haklarında iyileştirme olması muhtemel.
-
@Sipsilimarpuc Kadro birleşmesi olacağını sanmam demişsiniz kadro birleşmesi olmadan özlük hakkı nasıl aratcakki? ki diyelim birleşme olmadan özlük hakkı arttı o zaman tam manasıyla bir randıman el edilmiş olmaz yine denetimde çift başlılık olmuş olur, VDK da olduğu gibi denetmenlerinde müfettiş olup hem özlük açısından hem de kurumun tek çatısı( başarısı) açısından bu bir gerekliliktir.Hedef Müfettişlik ve 3600 ek gösterge olmalıdır, umarım en yakın zamanda da bu gerçekleşir..
-
Arkadaşlar maliyede maliye teorisi kısmına çalışıyor musunuz
-
@mariapuder ben bakmadım.
-
@caletti ben de es geçiyorum o kadar bütçe, borçlanma, vergi soruları dururken arrow paradoksunu sorarlarsa ayıp
-
@prst hocam peki bu görüşlerinizi destekleyecek hali hazirda '' ciddi " bir çalisma var mi ? Yoksa her sgk denetmeninin gonlunden geceni mi dile getirdiniz ?
-
@magduriibfli Ciddi ciddi çalışmalar var detayını buradan söylemek istemiyorum çünkü olmadan bişi ne dersek boş ama yakın zamanda 3600 ek gösterge gelecek inşallah..
-
@prst ciddi calısmalrdan kastınız nedır hocam
-
Arkadaşlar çalışma ekonomisi mezunları nelere çalışıyorsunuz ? İş kanunu ve SGK haricinde nelere ağırlık vermemiz gerekli?