Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
-
SGK uzmanlığı mülakatına girdim gayet güler yüzlüydüler çok sıkmadılar bu mülakatta da ortam aynı olur muhtemelen. Bu arada gazinin çalışma kitabıyla Tüyo yu tavsiye ederim rahatlatıyor mülakattan önce.
-
@haninerdeler Gazinin çalışma kitabı derken hocam tam ismi ne bu kitabın?
-
çalışma sorunları diye bi kitap gazi kitabevinin tüyoda da iş sgk hukuku var ama ikisinden okumak iyş oluyr işi şansa bırakmamak için
-
Gazinin çeko kitabının elinde pdf olan var mı?
-
@nznde hocam link patlak.
-
@caletti https://yadi.sk/i/EmEBRmm83Bcb8h
-
BİSMİLLAH deyip Tüyodan bakıyorum 2 gündür lâkin çalışan, evli ve çocuklu olunca zor oluyor haliyle.
Yetişemeyecek gibi kitap 992 sayfa .
İşletme mezunu olarak nelere ağırlık vermek gerek acep ️ -
@FameFabre kitap 920 sayfa lakin bize lazım olan kısim 720 sayfa hocam 10 günde bitirirdiniz en kötü son bir kaç günde güncel falan bakarsınız oldu bitti
-
Uzman yrd mülakatında iş ve sgk kanunları neredeyse hiç sorulmadı 4 alandan 1 er soru geldi. Denetmenlikte de kanun ağırlıklı gelmiş. Alana mı yoksa kanunlara mı öncelik vermek gerek.?
-
@mariapuder alana agirlik vermeniz daha iyi olur ama mutlaka sgk ile ilgili kisa tanim, sgk reformu ve sürelerede bakmanizi tavsiye edrim, daha önce 2kez dentmnlik snvna girmstm alan agirlikli sorular gelmisti
-
Rotasyon kalkacakmış diye konuşuluyor ama mevcut durumda eş durumu da olsa şehir degişikliği şart mı? Ya da bayanlara bu konuda pozitif ayrımcılık söz konusu oluyor mu ? Bilgisi olan var mı bu konuda ?
-
şu sonuçları beklenen mülakatlarla ilgili kurumlara ulaşan varmı 13 üne kadar açıklanır diye umuyorum ama baya da bi gecikti .
-
@FameFabre Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
BİSMİLLAH deyip Tüyodan bakıyorum 2 gündür lâkin çalışan, evli ve çocuklu olunca zor oluyor haliyle.
Yetişemeyecek gibi kitap 992 sayfa .
İşletme mezunu olarak nelere ağırlık vermek gerek acep ️Hocam önce 4 yıldızlı 3 yıldızlı sorulara odaklan. 5gunde bitirdim ikinci tura başladım
-
@emek rotasyon konusunun kalkması resmi gazetede yayımlanması bekleniyormuş öyle demişti face grubunda arkadaşlar bizlerde bekliyoruz yoksa bu özlük hakları ve rotasyonla meslekten kaçışlar devam edecektir
-
@emek henüz uygulanan bir rotasyon olmadı hocam. Büyük ihtimallede kaldırıldı son düzenlemeler diyebiliriz.
-
Bu promosyon da Ankara olma ihtimali yüksek mi dostlar?
-
Bakarsınız bu promosyon netleşmeden başka şeyler netleşir
-
@paretowilfredo nerelerdesin seni sgk uzmanlığına bekliyoruz güzel duyumlarla
-
@paretowilfredo hocam heycanlandik 9.promosyon mu geliyor ??