Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@cclark hocam benim sorumla cevabiniz biraz alakasiz sanki
-
@magduriibfli kusura bakmayın hocam Kargo konusunda benim gibi şüpheye düşen arkadaşlar varsa evrak takibi yapabilirler diye yazdım.
-
@uzman son 15 güne doğru yelken açarken tüyo mulakat ile devam ediyorum son hafta da mevzuata falan bakayım diye düşünüyorum bakalım nasıl olacak..
-
@hayalimsgk bende tüyodan çalışıyorum. Acaba icra iflas ve ceza var mı sınav ilanında yazmiyo ama kitapta çıkmış sorularda varr dikkatini cektimi ?
-
Arkadaşlar selamlar herkese gerçekten de her yeri aradım taradım şu iş kanunu ve sosyal güvenlik konularıyla ilgili ne çalışmalı ne yapılmalı diye ama hala netleştiremedim her kafadan bir ses anca birbirinin kaynağını kötülüyorlar. KPSS alan dışı kalan bu konulara nerden çalışmalı ne yapmalı lütfen geçen seferden deneyimli olan arkadaşlarımız yardımcı olsun rakibiz diye böyle olmamalı herkes çalıştığı kadarını ve şansına geleni bildiği kadarını yapar bu böyle
-
@uzman ceza ve icra iflasa bakmıyorum ben ilanda yok inşallah soru gelmez..
-
Uluslararası ilişkilerden genel olarak neler çıkar arkadaşlar, alan derslerine çalışmaktan kendi bolumumuze yabancı kaldık
-
@pozitifdissallik inşallah u i ile ilgili kavram değil de yorum falan sorarlar temel alanlara bakmaktan kendi alanımızla ilgilenemiyoruz ilgilensekte zor zaten
-
@pozitifdissallik ben de ui mezunuyum kpss de ekonometriden sonra en düşük yaptığım dersti,alandan detay sorarlarsa işimiz zor gibi
-
@zweig aynı kaderi paylasmisiz hocam
-
@hayalimsgk gündemden de soru gelebilir belki, ui okumak pismanliktir
-
@pozitifdissallik gümrükte bana aihm yi sormuşlardı bir kaç arkadaşa da suriyeyi orda savaşan grupları falan ben alana bakmıyacam zaman yok ama güncele hakim olun bence ne olur ne olmaz
-
@yldzkrc genel hatlarıyla sgk ile ilgili kanunları gözden gećirmenizi mutlaka tavsiye ederim özellikle 5510,5502 belirli kavramlar üzerine yoğunlaşabilirsiniz (SGK birlesmesi, iş,isçi, isveren, sigortalı,prim, iş kazası, iş sözlesmesi, GSS, işyeri, meslek hastaliği,asgari ücret, kıdem tazminatı,kayıtdısi kavramlari....) 4a,4b,4c güncel enflasyon orani ve kayitdisi istihdam oranlarini, sgk baskani, gelir gider kaynaklari ve denetmen ne is yapar mutlaka bilin.. çok ayrintili bilgi sahibi olamasaniz bile en azindan kurum hakkinda fikir sahibi olup olmadiginza yonelik sorular gelebilecegini düsunuyorum.. bunlar sadece birer nacizane tavsiye başarilar dilerim..
-
@hayalimsgk ceza hukuku ve diger hukuk alanlarinda kavramlari bilmeniz faydaniza olacaktir diye düşünüyorum örnegin daha onceki dentmn yrd. Mulakatinda azmettiren kavraminin sorulduguna dair bi bilgi paylasimina denk gelmistm
-
@zweig tesekkurler hocam
-
@pozitifdissallik özellikle sözel ağirlikli bölümler icin (kamu yn. Uluslrarasi i. Gibi) AB ile iliskiler, müzakere süreci, uluslararasi ekonomi kuruluslari, AiHM bagli oldugu yer, kredi notu veren kuruluşlar, suriye politikası, başkanlık sistemi hakkinda düsuncelerinz, kayıtdısi hakkinda düşünceleriniz, güncel issizlik orani vb. Hakkinda bilgi sahibi olmanizin komisyon acisindan gayet olumlu olabilecegini düsünuyorum
-
@nznde düşüncelerinizi paylaştığınız için tesekkurler
-
@pozitifdissallik ricaederim
-
@Emrh-1383 peki teşekkürler.
-
@nznde çok teşekkürler her yerde yazsa da en azından tek ağızdan toparlanması kafamı netleştirdi bile,inşallah siz de ne istiyorsanız Allah nasip eder