Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@yldzkrc sizdende hocam, daha önce ayni yollardan gectm geciyrm..sgk dnt. Yrd. SGK Uzman yrd. Mülaktlarina grmistim sonuc bekliyrm.. dua ederseniz cok sevinirm. elimden geldigince yardimci olmak isterim bu hazirlik sürecindeki arkadaslarada..
-
@nznde Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
@yldzkrc sizdende hocam, daha önce ayni yollardan gectm geciyrm..sgk dnt. Yrd. SGK Uzman yrd. Mülaktlarina grmistim sonuc bekliyrm.. dua ederseniz cok sevinirm. elimden geldigince yardimci olmak isterim bu hazirlik sürecindeki arkadaslarada..
-
daha önce biyerde denk gelmistim bu notlara sagolsun biri düzenleyip paylaşmiştı,paylaşilan linki sizede gönderdim önceki dönem mülakatta bu notlar bnm işime yaramisti, umarım 8. Pro arkadaslarada faydasi olur
-
arkadaşlar bende belgelerimi teslim ettim , edevlette belge takip sisteminde 'gelen evrak beklemede' yazıyor normalmi bu
-
@nznde Denetmen yardımcılığı mülâkatiniz nasıl geçmişti? Ortam nasıl neler soruldu biraz bilgi verebilir misiniz
-
@uzman mülakat salonuna girince cok beklemedigim bi sekilde genel anlamda güleryüzlü 5 kişilik bi komisyonla karşilastim. Uzun bi masa diger ucunda komisyon baskani ve diger üyeler vardi size yer gösteriyolar ve oturunca mülakat ufak ufak baslamis oluyo, Cok fazla stresli ve heyecanli olduğumuzu zaten farkediyolar, bunun için önce kendini tanit(aile,memleket,üni. Vb) muhabbeti yapiyolar.. snra tam brz heyecanim gecti gbi dediğiniz anda alandan sorular gelmeye basliyo önce komisyon baskani bi soruyla basliyo, takildiğiniz yerde ufak tüyolar verip yardimci olmaya calisiyolar, sonra teker teker diger komisyon üyeleri önlerindeki kaynaklarindan sorular soruyo, sadece soru soran üyeyle degil hepsiyle göz kontaği kurmanizi ve hafif tebessumle cvp vermenizi tavsiye ederim, çunkü siz soruyu cvplarken bazi üyeler hal ve tavirlarinizi gözlemliyor.. bana alan disinda UYAPla ilgili bi soru sormuslardi.. mesela sgk ile ilgili,neden bu meslek yada genel kultür, güncel olaylar vb sorularada hazirlikli olmanizi tavsiye ederim.. mülakat bitince tesekkür edip cikabilirsiniz'le mülakatiniz bitmis oluyor nacizane tavsiyem siz elinizden geldigini yaptiğiniza inaniyorsaniz, brz rahatlatmaya calisın kendinizi, ailenizden yakinlarinzdan dua isteyin hakkinizda hayirlisi icin, zaten gerisi sadece nasip.. başarilar dilerim
-
@nznde elimden geleni yaptığımı düşünüyorum zaten her mülâkatta benden fazla dua eden bi annem var inşallah bu sefer olur alan için korkum yok az çok cevap verebilecegimi düşünüyorum ama genel kültür biraz ucu acık orası kısmet artık ne gelirse. Sizin olumlumu sonuçlandı mülâkat sonucunuz ?
-
@uzman 7. Pro yedekteyim , yedek ilaniyla beraber uzman yrd. Sonucunu bekliyorum..
-
@uzman hakkinizda hayirlisi olsun insallah..
-
@nznde bilgilendirme için teşekkürler
-
Arkadaslar arkanizda taht oluyormus.grafik falan cizdiriyorlarmis dogrumu?
-
@ali-asker Tahta var hocam evet. Formül vs yazdırdıkları olmuştu önceki alımlarda. Son alımda durum neydi veya bu sefer ne olur bilmiyorum. Ama çok az bi kesime denk geliyo bu tahtada cevaplama olayı
-
Uzmanlıkta kart seçtirdiler, kartlarda 4 ana alan dersinden birer soru vardı bunlardan 3'ünü seçip cevapladık. Önümüzde kağıtlar vardı ama kullanmadım, pek kimse de kullanmadı sanırım. Denetmenlikte kart seçme yerine komisyon üyeleri direkt soru yöneltiyorlar herhalde.
-
İktisat mezunları idare hukuku calışmasa olmaz mı ? aram hiç iyi değil de
-
@aysesal bende iktisat mezunuyum ve idare çalışmadım ama idareden soru gelmişti belediye komisyonları nelerdir diye
-
@sofokles evet arkadaşım hpşgeldin vb muhabbetlerden sonra sırayla sorular geliyo
-
@avamkamarası hadi yaa, peki sonucunuz olumlu olmuştur inşallah. kabaca bi bakmakta yarar var o zaman
-
@aysesal evet olumlu oldu şükür 7.pro olarak istanbul a atandım ama hala güv sorş nedeniyle göreve başlayamadık sözü açılmışken istanbul ve ankara iakemtli olup bu sınavı kazanacak arkadaşlar halimizi görün kendinizi buna ayarlayın @paretowilfredo hocam durumumuzu artık haber yapın hala daha emniyetten 2 ay daha beklersiniz diyolar meslektaşız yardımınızı bekliyoruz
-
@avamkamarası teşekkürler, en yakın zamanda göreve başlarsınız umarım. Bekleyen baya kişi var 7. promosyondan. Surec sancılı
-
@aysesal evet baya sancılı umarım aynı şeyleri yaşamazsınız yoksa sene sonuna doğru kalır bu promosyonda