Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
Teşekkürler hocam. İçeri girene kadar telefondan faydalanabiliriz yani @Sipsilimarpuc
-
@Harun-Resid orda da mı ders çalışacaksınız
-
Şaka yapıyorum @uzman telefonu merak etmiştim
-
mülakat ne kadar sürüyor acaba? bi yerde yarım saat diye okumuştum. yarım saat ne yapıcaz içerde :)))
-
@caletti giren arkadaştan aktarayım ortalama 6-7 dk diyor. Yarın göreceğiz inşallah uzun sürmez
-
Önceki girdiğimden yola çıkarak 8-10 dk yı geçen mülakatı olmadı kimsenin. Yarım saat bu kurumun mülakatında hayal arkadaşlar merak etmeyin:)
-
Erken ya da geç gitmek önemli mi? Benim sırama göre büyük ihtimal öğleden sonra olur benim mülakat sabah orda olmak zorunda mıyım acaba
-
@Harun-Resid ayni şeyi bende merak ediyorum kardeş. Benim siram da sonlara dogru. Sabah 9 da gidip 3 e 4 e kadar orda beklemek pek mantikli degil.
-
@magduriibfli @Harun-Resid bence riske atmayın. Benim daha önce katıldığım 6. promosyon mülakatında sıram sonlarda olmasına rağmen o kadar çok gelmeyen vardı ki ben bile ilk 1-2 saat içinde mülakata alındım. Gelin ortam kalabalıksa yakında bir cafe de vs oturursunuz en kötü arada kontrol edersiniz.
-
Hayırlısıyla başlıyoruz, herkese başarılar soru paylaşımlarını bekliyoruz Aman soru paylaşmayayım önüme geçer diye düşünmeyelim
-
Erkenden orada olacağım artık soruları da paylaşırım. Zaten sorulara verdiğimiz doğru cevaplara göre alınacağımızı falan hiç düşünmüyorum
-
ilan gelecekmiden yarın sıra bana kacta gelecek evresıne gectık sukurler olsun tum dostlara basarılar mulakatlarda
-
Umarım adil ve liyakatin esas alındığı bir süreç olur . Başarılar .
-
5510 kaldı inşallah yetişir 4 güne
-
herkese başarılar arkadaşlar şimdiden
-
Daha kapak açmadım,bakalım yarın ne yapacağım
-
Gencler kendini tanıt, muhasebe nedir, iktisat nedir, arz nedir, ucurtma avcisinin yazari ve sohpet. Rica ediyorum bundan sonraki arkadaşlara yardimci olmak icin herkes paylaşsın. Unutmayin dayaniştıkça biz oluruz.
-
Teşekkürler @arsenlupen mülakata hangi komisyonda girdiniz?
-
Cok sagolun hangi komisyon ve bolum nedir ?
-
Zarf filan yok, kafalarına göre soru soruyorlar. Katılım da baya az.