Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@m.ali bu yıldızlı dediğiniz sorular hangi kaynaktan acaba?
-
@NnN hocam bnde kamu mezunuyum, önceki mülakatta her alandan soru gelmisti ama hukuk alanina daha kapsamli sekilde calismaniz daha iyi olur. Cünkü genel olarak hukuk agırlikli dersler bölümün karakteri..Fakat Tüm bölümler mevzuat dahil tüm alanlardan sorumlu oldugu için ders ayrimi yapmadan vakit ayirmak lazim hepsine.. daha önceki iletilerde yazmistim mevzuat olarak ' sgk dent görev alani, iş, işveren, işsizlik,asgari ücret, sgk gelir giderleri, sgk genel yapi, gss kavrami, sgk reformu.. gbi kavramlara yönelik calismanın faydali olacağini düsünüyorum.. az bir zaman kaldi, insallah bu süreyide en verimli sekilde degerlendrmek nasip olur.. kolay gelsin..
-
@NnN tüyo mülakat kitabında hocam. Yazarı yekta Yıldırım
-
@nznde çok teşekkür ederim, sağolun
-
@m.ali çok teşekkür ederim sağolun
-
e devletten belge takibi nasıl yapılıyor dostlar?
-
@Harun-Resid https://www.turkiye.gov.tr/sgk-sso-evrak-takip buradan yapabilirsiniz hocam
-
@avamkamarası teşekkür ederim hocam. Bu arada sözlü sınav listesinde saat belirtilmemiş bu konuda bilginiz var mı?
-
Sgk denetmen yardımcılığında referans etkili midir acaba? Referanssız girebilen var mı yanlış hatırlamıyorsam başvuru formunda referans bölümü yoktu?
-
@Harun-Resid hocam ben sınava girmiyorum ama 40 kişi alınıyordu sanırım bir günde ilk 20 sabah ikinci 20 öğleden sonra olur zaten kişi başı 7 8 dk mülakat sürse 3 saate yakın sürer 20 kişi sizde sıranıza bakıp öyle gidersinişz
-
@Blancpain benim herhangi bir referansım yoktu şükür kazandım nasipte varsa kimse önüne geçemez fakat yinede referans kullananı gördük biliyoruz malesef
-
Referans işini anlamıyorum KPSS ye giren kesim genelde memur işçi çocukları herkesin mi yüksek yerlerde tanıdığı var.
-
@avamkamarası tebrikler hocam darısı başımıza benim de yok valla ya nasip diyip gireceğim ama etrafımda referans arayanları duyunca sorayım dedim
-
@avamkamarası bize önerebileceğiniz bir şeyler var mı özellikle SGK ile ilgili özel olarak bakmamızı önereceğiniz bişeyler alanda neye daha çok yönelmemiz gibi,tebrik ederim darısı başımıza inşallah hakkımızla aldığımız puanı hakkımızla kazanacağımız sınavları Göre göre destek olacağız beyni torpili olan bizim gibilere..
-
Arkadaşlar bir de bana yardımcı olun lütfen ya.. vaktinizi almak istemiyorum ama kafam hep takık,ben ekonometri mezunuyum neye yönelsem daha doğru olur kestiremiyorum, mülakatı yapanların da ekonometriden pek anlayacağını düşünmüyorum açıkçası bizim bölümden bu puanları yapabilmek bile bir başarı ama tedirginim bu konuda fikirleriniz yada tecrübeleriniz nelerdir var mı benim gibi olduğunu duyanınız bileniniz??
-
@yldzkrc alanda muhasebe hariç tüm derslerden soru geldi bana konulara hakim olmanız zaten sizi öne çıkaracaktır zaten çok hoş ve rahat bir ortam mevcut sizde soruları cevaplarsanız baya eğlenceli olabiliyor kendi mezun olduğunuz alanla ilgili sorulara verilen cevapları daha dikkatli dinliyorlar onu anlamıştım buna dikkat edebilirsinz birde iş kanunu sgk kanunu vb kanunlarada bakmanız sizin yararınıza olacaktır
-
@avamkamarası çok teşekkür ederiz darısı başımıza inşallah bizim de sizin gibi iyi bir mülakatımız olur sonsuz başarılar bundan sonraki sürecinizde de
-
@avamkamarası hocam benim evrak teslim edilmiş ama evrak takip bölümünde evrak beklemede yazıyor bi skntı olur mu, Bilginiz var mı?
-
@m.ali yok hocam bende de öyle.Şu an işlemsel bir şeye tabi tutulmadığı için öyle yazdığını düşünüyorum. Zaten teslim alındığına dair bilgi varsa sorun yok demişlerdi insan kaynakları.
-
@2525 çok teşekkür ederim...