Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@Keynes-dede gazinin çeko kitabı var onu al orada zaten çıkabilecek soruların tamamı var, üstünede tüyodaki çıkmış sorulara bak çok kasmana gerek yok yavaş yavaş çalış
-
@haninerdeler Gazi'nin kitabını aldım hocam başlıyorum bugün.açıkçası şimdiye kadar çok bakamadım 15inde mülakatım bar bi şekilde yetiştirmeye çalışıcam .tüyo da sadece denetmenlik sorularına mı bakmalıyım hocam ?
-
tüyo güzel hazırlanmış kalan sürede yeni başlayan birisi bitirebilir rahatça. tavsiyem mülakattan 2 gün önceye kadar bitirin kalan 2 gün kurum müfredatına yoğunlaşın tüyodaki yetersiz çünkü
-
Gazinin çeko kitabını nereden edinebilirim
-
Arkadaşlar halk bank kazanıpta mülakata gelmeyecek var mıdır Acep
-
Arkadaşlar mülakatta iş tecrübesi olan birçok kişi var bu kişiler yeni mezun tecrübesiz kişilerin tercih edilmeme sebebi olabilir mi yoksa sadece o an kendimizi ifade edebilmemiz mi dikkate alınıyor?
-
@laissez-faire işsiz yeni mezun adayların öncelikle degerlendireceklerini ama tabikide işi olan arkadaslarada haksizlik yapilmadan mulakattaki performansa göre degerlendirecekleri kanaatindeyim. Çünku zaten kazanan her aday eğitim aşamasindan , yeterlilikten gectikten snra mesleğe hazir hale geliyor.
-
@nznde inşallah bende öyle olacağını umuyorum
-
Tüyodan çalışan arkadaşlar bütün sorulara bakıyor musunuz. Maliyeden başladım özellikle vmy, guy, mhuy mülakatlarında sorulmuş detay sorular var.
-
@mariapuder yok kardeşim sadece 4 ve 3 yıldızlılara bakıyorum. Zaman kalırsa diğerlerinede bakarsın
-
@mariapuder ilk turda tüm sorulara baktım ikinci turda sgk da çıkmış sorularla 3 ve 4 yıldızlı sorulara bakıyorum sadece
-
@hayalimsgk teşekkürler.
-
5510 kanunun hepsine bakan varmı yoksa başlarına mı çalıstınız toplam 180 sayfaa cok derine inmezler herhalde
-
@uzman genelde ilk maddeleri ve tanımları sorarlar eğer kurum personeli değilsen. Bir de belki işçi işveren bildirgeleri. Kurum personeli isen ki ben öyleyim bir önceki mülakatımda bayağı mevzuat sordular 5510-5502 vs.
-
@JBSay yok personel değilim ama yinede baktım nolur nolmaz 4. Bölüme kadar.
-
@mariapuder Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
Tüyodan çalışan arkadaşlar bütün sorulara bakıyor musunuz. Maliyeden başladım özellikle vmy, guy, mhuy mülakatlarında sorulmuş detay sorular var.
hocam bölümün ne ise onun her sorusuna bakmalısın. Guy ve il göç mülakatımda bana o 2 ve 1 yıldızlı sorulardan geldi. Sgk mülakatı biraz daha yüzeysel geçiyor demişti geçen promosyona giren arkadaşlar,bakalım bizde nasıl olacak.
-
@Sipsilimarpuc bölümüm kamu yönetimi o yüzden hukuktan biraz daha fazla sorabilirler diye düşünüyorum.
-
@mariapuder Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
@Sipsilimarpuc bölümüm kamu yönetimi o yüzden hukuktan biraz daha fazla sorabilirler diye düşünüyorum.
maliyeden başladım diyince sizi maliye mezunu sandım.Dediğiniz gibi hukuk ağırlıklı başlamalısınız ben de kamu mezunuyum.Kalan zamanda sıkı çalışmayla tüm kitap biter bence hepsine bakın atlamadan.Ben de maliyeye yaklaştım
-
@Sipsilimarpuc kolay gelsin hocam
-
Arkadaşlar ben kamu mezunuyum. Alanımla ilgili soru gelir mi? Bir de ilgili mevzuatlardan da sorumlu değil mi bütün bölümler?