Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@m.ali rica ederim, ama aklınız kaldıysa sizde bir arayın ister istemez bir tedirginlik oluyor böyle şeylerde.
-
@2525 herkesin öyleyse skntı olmaz herhalde
-
.................
-
Eee mülakat yaklaştı, pazartesi Bismillah diyeceğiz artık:) Biraz not çıkardım size de faydası olur belki.
Fotoğraflar yüklenmedi, anlamadım nedenini ama telefondan bağlandığım için mi acaba? -
@2525 Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
Eee mülakat yaklaştı, pazartesi Bismillah diyeceğiz artık:) Biraz not çıkardım size de faydası olur belki.
Fotoğraflar yüklenmedi, anlamadım nedenini ama telefondan bağlandığım için mi acaba?hocam kurum müfredatı olan kanunlardan notunuz varsa alabilir miyim ?tüyo kitabını bitirdim kalan zamanda kanuna göz gezdireyim diyorum
-
@Sipsilimarpuc ayrıca bir notum yok hocam, öyle karışık olarak 3-4 sayfa çıkardım da yükleyemedim siteye, siz iyi tüyo ya bakmışsınız ben imece den başka notlara pek bakmadım hayırlısı artık. Pazartesi ne gelecek bahtımıza
-
benim son günler olduğundan kanuna ayırmaya yeterli vakit var gibi hocam hayırlısı olsun hakkımızda
-
Kendimizi tanıtırken izlediğiniz bir sıra varmı? Yada bunun bilinen bi sırası varmı?
-
@geleceğinuzmanı size buyrun kendinizi tanitin dendikten sonra isim soyad memleketle baslayip eğitim hayatinizdan(ilkögretim,lise,üni.) bahsedebilirsiniz sonra aile hakkinda bilgi verebilirsiniz( meslekleri vb) zaten arkanizda projeksiyonla özgecmisiniz yansitilacaği için hobileriniz fln uzun uzun anlatmaniza gerek yok.. komisyon siz konusurken arada özgecmisinizle alakali sorular sorabilir, sorulduğunda ztn cevaplarsiniz.. kolay gelsin
-
Saç, sakal, bıyık için ne diyosunuz arkadaşlar?
-
@mustafakeser saç düzgün traşlı dağınık görünmesin, sakal zinhar yok! Bıyık var ise düzgün bir kesimle toplanabilir benim önerim bıyık varsa şimdilik onu da feda edin
-
@azsakallıdede hocam tam ifade ettiginiz gibi sac duzgun sakal yok. Biyik da düzgün. Keserim de sorun degil ama kesince 13 yaşına dönüyorum küçük gözükmekle bıyıklı gözükme arasındayım:D
-
@mustafakeser bıyık sizde mustafa keser'de durduğu gibi duruyorsa kesmeyin
-
arkadaşlar bu mülakat ne kdr sürüyor ?
-
Arkadaşlar kamu mezununa muhasebe gelir mi? Her alandan 1 er soru mu soruyorlar?
-
@şakagibi max 8-10dk
-
@mariapuder evet gelebilir bnde kamu mezunuym daha önce 6.pro mülaktmda sormuslardi, ama gelmeyedebilir.. yinede hazirlikli olmakta fayda var
-
@nznde teşekkür ederim.
-
Dostlar mülakata girmeden telefon saat vs çıkarma gibi bir durum var mı sınavlarda olduğu gibi?
-
@Harun-Resid Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
Dostlar mülakata girmeden telefon saat vs çıkarma gibi bir durum var mı sınavlarda olduğu gibi?
guyda ve göçte tecrübe ettiğim üzere telefonu dışarıda bırakıyorsunuz,başında bekleyen bir görevliye teslim ediliyor. Saat vs çıkarılmıyor sadece telefon ve bayanlar çanta bırakıyor dışarıda