Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@arsenlupen agacım sen hangi bölümsün
-
@lisbeth benim sıram sonlarda ogleden sonra gelir diye gitmedim de şimdi korktum açıkçası
-
@paradoks erken gitmekte fayda var. yani 40. Siradayim saat 4te gideyim demeyin. Eger durmadan devam ederlerse 12bucuga kadar herkesi bitirebilirler.
-
@lisbeth şimdi çıksam ancak 2ye yetişirm inşallah durmadan devam etmezler o halde.çok şaşırtıcı o halde ogleden sonra diye bi açıklama yapmaslrdi bari.gerçi millet başvurup evrak dahi göndermedi o bakımdan şaşırtıcı da olmamalı aslında...son 5teyım 2de ilk gireceklerden olurum heralde
-
dostlar soruları paylaşın lütfen.benimki cuma günü ben de çıkınca yazacağım. soruları ilk paylaşan arkadaşa kurum müfredatından hiç sorulmamış sohbet havasında geçmiş ne güzel
-
Puanı yüksekler katılım göstermiyo heralde
-
Arkadaşlar 1 saate yakın oldu 4. Komisyondan çıkalı. Merhabalaştıktan sonra, bize kadayıf dolması getirdin mi dediler, şu an değil ama sonra getiririm tabi dedim bayağı bir gülüşme oldu o arada komisyon başkanı çok güler yüzlü mülakat boyunca rahatlatmaya çalıştı. Kendini tanıt demeden şuralıymışsın şu kadar kardeşmsiniz.(yanlış alıgılandığı için silinmiştir bu cümle!)
Soru olarak parafiskal gelir, mali tablolar isim olarak işletme nedir, SGK kurum başkanımızın ismi ve hangi bakanlığa bağlı olduğu soruldu. Herkes için hayırlı olsun. Bu arada bölüm işletme.Kurum ne kadar rahatsa ben okadar heyecanlıydım. Çıkarken de kurumu bırakmazsın değil mi dediler. Yok efendim dedim -
soruları paylaşmak istemeyeni anlayışla karşılarım ısrar etmeye gerek yok. zaten alanla alakalı soruların çok da önemli oldğunu düşğnmüyorum. sadece komisyonun genel tavrının nasıl olduğunu mülakatın kaç dakika sürdüğünü filan yazsanız yeterli olur şahsen. bir de gündemle alakalı soruyolar mı merak ettim başkanlık sistemi gibi
-
@2525 Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
Arkadaşlar 1 saate yakın oldu 4. Komisyondan çıkalı. Merhabalaştıktan sonra, bize kadayıf dolması getirdin mi dediler, şu an değil ama sonra getiririm tabi dedim bayağı bir gülüşme oldu o arada komisyon başkanı çok güler yüzlü mülakat boyunca rahatlatmaya çalıştı. Kendini tanıt demeden şuralıymışsın şu kadar kardeşmilsiniz abilerinde memlekette çalışıyormuş hep senin referans sağlam deyip tekrar gülüşme oldu.Ben buna pek dahil olmadım.
Soru olarak parafiskal gelir, mali tablolar isim olarak işletme nedir, SGK kurum başkanımızın ismi ve hangi bakanlığa bağlı olduğu soruldu. Herkes için hayırlı olsun. Bu arada bölüm işletme.Kurum ne kadar rahatsa ben okadar heyecanlıydım. Çıkarken de kurumu bırakmazsın değil mi dediler. Yok efendim dedimhocam sevindim sizin adınıza inşallah sonuç yüzünüzü güldürür
-
@Sipsilimarpuc Allah razı olsun hocam, ama çok heycan yaptım inşallah olumsuz etki oluşturmamıştır:) sizi de başarılar dilerim
-
@2525 hocam sizin ref var miydi?
-
@arsenlupen teşekkür ederiz dualarımız sizinle
-
torpil talks
-
@2525 geçmiş olsun dualarımız sizinle
-
@maysdag yoktu hocam sadece abileriniz memlekette sizin referans sağlam dediler gülüştüler ben o ara katılmadım onlara.
-
Referans sağlam muhabbeti de yapıyorlar demek ki hmm
-
@2525 kasıt o ise yanlış yorumladık affola hocam
-
@azsakallıdede eğer o tarz bir güvencem olsa bahsetmezdim bile burada, abilerimin çalıştığı yere istinaden dendi bu.
-
@2525 inşallah sizin sonuç olumlu olur o zaman hocam. Çünkü bana olumlu geçmiş gibi geldi sizin. İnşallah benim de böyle rahat gecer çok fazla heyecanlıyım
-
@maysdag hak eden kimse onların olsun kadrolar inşallah yani soruların tamamına yakını doğruydu ama heyecandan çok nitelikli olmadı. Nasipte varsa olur. 4. Komisyonun genel tavrı bu heralde sıcakkanlı