Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@hayde35 şart değil tabi de, benim girdiğim gün sözleşmiş gibi hemen hemen herkes ben de dahil bordo kravatlıydık
-
Arkadaşlar konuyla ilgili değil kusura bakmayın. 2017 kpss sonrası sgk denetmenliği alımı olur mu sizce, çeko çalışmayı düşünüyorum
-
@meltem_90 kesinlikle calismalisin.2017 puani 2 yıl geçerli. Mutlaka alım olur.
-
4.komisyon cok soru geldi 10 15 dk sürdü,denetmen gorev,iş kazası,kıdem,bddk,sosyal güvenlik,anasada sosyal güvenlık,izin süreleri ,otobüsle işe giderken kaza iş kazası mıdır, ızın sürelerinde işcinin toplam calıması mı dıkkate alınır,primsiz ödemeler bunları sizde aşagıda bi cvplar msnz bakalm dogrı cevap mı verdik,
-
@myself Hocam bölüm nedir acaba?
-
@myself kurum çalışanı misiniz hep mevzuat sormuşlar
-
@myself Otobüsle işe giderken geçirilen kaza iş kazası sayılmaz. İşveren tarafından sağlanan bir taşıtla olması gerekiyor. Sosyal güvenlk anayasamzn 60. maddesindede yer almaktadır.
-
@myself sosyal güvenlik anayasa md 60'a göre, herkes sosyal güvenlik hakkina sahiptir ve devlet bu güvenliği sağlayacak tedbirler alir.
Sosyal güvenlik; gelirleri ne olursa olsun, kisilere belli sosyal riskler karşısında gelir ve sağlık güvencesi saglama gorevini yerine getiren uygulamalar toplulugudur.
İş Kazası; kişinin kendi kusuru ve iradesi dışında gelişen önceden öngörülemeyen dıştan gelen etkidir.is kazasi sayilabilmesi için kazayi geçiren kişinin sigortali olmasi, isyerinde meydana gelmesi, olayin işveren tarafindan yurutulmekte olan iş nedeniyle meydana gelmesi gerekir.
Kıdem tazminatı; is sözleşmesinim soma erme biçimine bagli olarak işveren tarafindan ödenen bir tazminattr.1yil calismis olmasi gerekir.Umarim mülakatinz iyi geçmiştir.basarilar diliyorum. Bende haftaya cuma gireceğim. Bi duanizi alirim:)
-
Soruları genel olarak dogru cvpladm ama heycan vardı yardımcı olmak istiyorlar amahayırlısı bakalım. Çeko bölüm
-
Arkadaşlar sizce heyecan sonucu ne kadar etkiler ? Ben bana sorulan 5sorunun 4ünü doğru cevapladım ama heyecanlıydım hızlı konuştum be karşıdakiler heyecanı çok rahat gördüler sizce olumsuz etkiler mi ?
-
İzin sürelerisoruldu soyledım bu son işyerinde calısmamı yoksa eskı calıştıgı yerler toplam calısma yılı mı dedi ????
-
@myself son çalıştığı yerdeki kidem dikkate alinir.
-
@Keynes-dede kardesim bugün benim de oyleydi bana hiç sohbet muhabbet etmeden bam Bam bam dayadılar soruları. Biraz tırstım ve heyecanlandım. Ayrıca sorular zordu benim. Ona ragmen 4ünü doğru cevapladım. Ancak heyecanım gözle görülür şekilde vardı. Hayırlısı olsun hakkımızda.
-
Arkadaşlar merhaba, öncelikle herkese verdikleri bilgilerden dolayı teşekkür ediyorum.Ben mülakata bugun girdim 3. Komisyoda idim. İstatistik bölümü icin bilgi veren bi arkadaş göremedim o yüzden buraya benim gibi takip eden arkadaşlara yardimci olmak açtım. Öncelikle komisyon üyeleri normal bir tavırdalardı. Sorular ise
Kendinizi tanitin
Anayasa değişiği kaç maddede olacaktir.
Evet/ hayir oyunun oy pusulasindaki rengi
Ki kare testinin varsayimlari
Gss
Haftalik gunluk is sureleri
Is sozlesmeleri
Girecek olan arkadaşlara başarilar girmis olanlara haklarinda hayirlisini diliyorum. -
@Avaralemur aynen kardeşim benimde aynı şekilde oldu umarım heyecanı normal karşılayıp olumsuz düşünmezler
-
@Keynes-dede inşallah kardeşim. Benim aklıma takılan bizi neden rahatlatmadılar sohbet etmediler herkesi rahatlatırken. Aklıma bi o takıldı.
-
4 komisyon giren var mı bugün
-
@Avaralemur kacıncı komisyondu
-
- Komisyon sorulan sorular api nedir örnek veriniz dolaylı vergiler hangileridir muhasebenin fonksiyonları nelerdir bor madenlerinelerde bulunur
-
@denetçi bölümünüz nedir hocam