Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@JBSay Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
Arkadaslar merhaba telden kisaca yazayim. 4. komisyon. Sabah girdim sure olarak benim 12 dk surdu. Girmeden sureye bakmistim. Kurum personeli oldugumdan mevzuatttan yardirdilar. Genel tutumlari baskan ciddi yer yer umursamaz tavirlara giriyor muhtemelen sizi gicik etmek adina bir kisinin elinde bir kitap var oradan alan soruyor. Digerleri isterlerse soruyor. Ne gergin ne yumusak bir ortam var.Bilmiyorsaniz direk bilmiyoruz deyin yarim cevap verince bir duzey daha detayini soruyor. Hatirladigim sorulari yazayim: 1- 6183 kanun 48. Madde ve uygulamasi- 6736 sayili yapilandirma kanunu- isveren bildirgelerindeki idari para cezasi tutarlari-5510 4. Madde 1 fikra b bendi 4. Grup - 6736 dan hangi taksit suresinde hangi gruplar yararlanir- belediye borclarinin yapilandirmasi- alan olarak anayasa degismez maddeleri- tali kurucu iktidar-pozitif ayrimciligin hangi durumlarda kimlere uygulandigi aklima gelenler. Hepsine iyi kotu cevap verdik gerisi kismet. Herkese basarilar referansi olanin degil emek verenin kazanmasi dilegiyle..
SGK da hangi bölümde çalışıyorsun?
Hakkında da hayırlısı olsun İNŞALLAH -
@FameFabre icra memuruyum hocam saolasin hepimizin oyle
-
@tirilaylay bende 1. Komisyon iktisat mezunuyum henüz girmedim mülakata pek iktisattan sormamışlar size?
-
@tirilaylay Kardeşim komisyon kaç kişi? 7 mi 5 mi?
-
.............
-
@Keymarsh hocam şans kismet nasip valla belki size hep iktisat sorarlar anlık ne gelirse birakiyosun kendini orda
-
@Unutan kardesim 7 ydi sanirim ya 6 da olabilir
-
Bugün 4.komisyonda girdim arkadaşlar.Çok eğlenceli bi mülakat oldu başından sonuna şükür yüzümüz güldü,komisyonun tavrı da böyle sanırım sıcak kanlılar.Darbe girişimiyle bir başladık memleketimin meşhur olan şeyinden devam ettik sonra sorular başladı. Anayasa mah. kararları,cb tek başına yaptığı işlemler,liyakat nedir,denetmenin görevleri, kurum başkanı falan onlar sordukça ben üzerine ekledim yeni denetmen alımlarından bahsettim kayıtdışı istiihdamı düşürdüğünden söz ettim oranını sordu hemen üyelerden birisi siteden bakmıştım cevapladım direk işaret koyuyorlar çok şükür her soruya cevabımda işaret koydular en son memlekete selam söylediler. Sorular bunlar arkadaşlar kamucu arkadaşlara çıkabilir başarılar
-
Arkadaslar ne zaman aciklanir sizce görüşleriniz ne bu yönde
-
@tirilaylay en az 2 ay bekleriz gibi geliyor
-
@Sipsilimarpuc Komisyonla ilgili değerlendirmeniz ilginç ben de tüm sorulara cevap verebildim çok şükür ama 4. komisyon üyeleri benim mulakatimda gayet ciddi ve resmi idiler. Alan ve kurumla ilgili sorular dışında oyle keyifli diyebilecegim bır sohbet olmadı. Bu kadar değişkenlik olması çok ilginç.
-
@tirilaylay bilgiler için teşekkürler. sonucunuzda olumlu olur inş. 5018 sayılı kanundan önce ne vardı sorusuna ne dediniz
-
- Komisyonda girdim bölümüm kamu yönetimi perşembe günü 12.30da öğlen arasından önce son kişiydim o gün için 29. sıradaydım
Parlamento kararları
Kopenhag kriterleri
Turgut Özal la ilgili sorular
- Komisyonda girdim bölümüm kamu yönetimi perşembe günü 12.30da öğlen arasından önce son kişiydim o gün için 29. sıradaydım
-
Arkadaşlar bölümüm kamu yön. Ben de 4. Komisyonda girdim bugün, soruları paylaşmak istedim. Öncelikle kendini tanıt olayı olmadı bende, pat diye sorular geldi. Başkanlık sitemi hakkında ne düşünüyorsun? İdari vesayet nedir? Kayıtdışı itihdam nedir? Sgk teşkilatı organları nelerdir? Genel sağlık sigortasından herkes faydalanabilir mi? 4/a, b, c liler kimlerdir? Seçimlerin geriye bırakılması nedir? Ara seçim nedir kim karar verir? Heyecansız olmak ve kendini ifade edebilmek bence en önemlisi. Herkesin hakkında hayırlısı olsun. Ayrıca gelmeyen baya kişi var
-
@hope tesekkur ederim.1050 sayili muhasebe i umumiye kanunu
-
- Komisyon iktisat yok mu ??
-
..........
-
@Kamucu komisyon üyelerinin tavrı ve genel havasından bahsedebilirmisiniz ?
-
@yunus1yavuz komisyon tavrı olumluydu yani sıkıştırmadan soruları sordular o açıdan rahat şekilde soruları cevapladım
-
@Sipsilimarpuc Komisyonla ilgili değerlendirmeniz ilginç ben de tüm sorulara cevap verebildim çok şükür ama 4. komisyon üyeleri benim mulakatimda gayet ciddi ve resmi idiler. Alan ve kurumla ilgili sorular dışında oyle keyifli diyebilecegim bır sohbet olmadı. Bu kadar değişkenlik olması çok ilginç.