Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@lapsde hocam soruların hepsine doğru cevap verdiniz mi? Bu önemli mi ? Sorulari bilemesek bile kendimize guvenimiz uslubumuz mu puanlanir ?
-
- komisyon ile ilgili bilgi verecek bir arkadaş var mı?
-
@maysdag net cevaplar veremedim bazı sorulara.Rahat bir şekilde hatırlayamadım diyebilirsiniz.Detay sorular gelmiyor zaten.Bilginiz ölçüsünde cevap vermeye çalışın.Bence kendinizi ifade edişiniz daha önemli.O cevabınızdan hareketle yeni sorular sorulabiliyor.Bir bakıyorsunuz 5 dakika geçmiş:)
Bana uluslararası ilişkiler mezunu olduğum için güç kavramıyla alakalı soru geldi örneğin.Genel bir konu olduğu için aklıma gelenleri sıraladım.Sonra bu sıraladıklarımdan hareketle başka sorular da geldi.Hakkınızda hayırlısı olsun.İyi çalışmalar.
-
- komisyonda girdim.
arz yanlı iktisat, genel geçiçi mizan, işletme türleri, kıdem tazminatı.
ceketi yanlış iliklemişim. alt düğme üste gelecek şekilde. değişik durdu. anormal bir durum olmamıştır değil mi?
- komisyonda girdim.
-
@caletti bölüm neydi hocam ?
-
@lapsde teşekkürler. Sizinkinin de olumlu sonuclanmasi dileğiyle..
-
...........
-
@lapsde Hocam uzmanlık ile ilgili konuşuldu mu hiç?
-
@İNSAN Hayır hocam.Sormadıkları için konusu açılmadı hiç.Aslında açıklanma süreciyle alakalı bilgi alma niyetim vardı mülakata girmeden önce.Aklımdan çıktı.
-
@çeko sizin kaçıncı komisyondu?
-
@lapsde siz uzmanlık mülakatına da girdiniz mi?
-
@mariapuder Evet.Niyeyse komisyonda aynı kişilerin olacağı ve uzmanlık konusunun da açılacağı düşüncesine kapılmıştım.
-
@lapsde yukarıda uzmalığa giren bi arkadaş yazmıştı denetmenlik mülakatı 5 dk sürmüş 'burası için fazla yakışıklısın seni almicaz' diyip gülmüşler. Biz de arkadaşın uzmanlık oldu heralde diye yorum yapmıştık. Benim mülakatım normal sürdü bütün üyeler birer soru sordu uzmanlığın bahsi hiç açılmadı (sıhhiyede girdim) Sizin de böyle miydi?
-
@caletti bence farkedilmemiştir bile hocam rahat olunuz geçmiş olsun
-
Kurulan face grubu dağıtılmış arkadaşlar paylaşıma gerçek Yok diye özgüvensiz tayfa grubu dağıttı ilerde meslektaş olacağımız bu insanlarla çalışacaklara şimdiden sabır diliyorum. Bu forumda grup kurduk gruplar bölümünde 8. Promosyon anlık takip grubu en azından hemen takipte bulunabilmek adına haberiniz olsun,iibfliler olarak destekle inşallah çok daha güzel günlere..
-
@yldzkrc nerde bu grup bulamadım link atar misiniz?
-
@mariapuder Ben balgat'ta girdim.Böyle durumlarda olumsuz ihtimali düşünmeyi tercih ediyor insan.Sanmıyorum düşündüğünüz,korktuğunuz gibi bişey olduğunu.Komisyonlarla ilgili olabilir mülakatın kısalığı,uzunluğu.O arkadaş da benim gibi 1.komisyondaymış.Ya da verdiğiniz bir cevap sonrası laf lafı açmıştır.Bence öyle bir durum olsa ya tanıtma faslını bile yaptırmazlar ya da çaktırmamak için mülakatın sonuna kadar normal davranırlar.
Bir kişi soru yöneltmedi komisyonda bana.
-
@hayalimsgk hocam hemen sağda isminizin olduğu profilinize tıklarsanız gruplar var onun içinde, link aynı olduğundan yönlendirmedim.
-
@yldzkrc Gruba katılma isteğini göndereli saatler oldu ama herhangi bir dönüş olmadı?
-
grup etkin değil arkadaşlar zaten. paylasımlar oluyodu ilk başlarda grubun yöneticisi paylaşmayın artık sizinde mülakat sürecinizi olumsuz etkiler dedi sonra kimse bisey yazmadı.