Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
Komisyonların tarzları çok farklı anladığım kadarıyla. Bana alan harici kurum mevzuatından soru gelmedi. Bazı arkadaşları da çok sıkıştırmışlar.
-
mrb arkadaşlar, aranıza yeni katılmış bulunmaktım.
pazartesi günü bende mülakata gireceğim. paylaşılan bilgiler için hepinize çok teşekkür ederim.
bunlardan başka bir konuda fikrinizi almak istiyorum.
baştan başlarsam halkbank uzman yar. mülakatından ilimde en yüksek puana sahip olmama rağmen elendim. grup mülakatı çok iyi geçtiği halde bireyselde sorulara cevap verdiğim halde komisyonda ki kişilerin hal ve tavırlarından olumsuz olacağını sezdim ve mülakattan çıkar çıkmaz bu ilana başvurdum fakat zaman kısıtından dolayı ve ilanın son günü olması sebebiyle özgeçmiş bölümünü 3-4 cümle yazarak geçiştirdim. böyle yapmam gerekiyordu çünkü otobüse yetişmem gerekiyordu.
özgeçmişi kısa yazmam benim için mülakatta olumsuz bir durum olarak yansır mı? görüşlerinizi bildirirseniz çok memnun olurum.
herkese başarılar diliyorum. -
@ykbs burdaki kimse bilemez sorunun cevabını komisyondakilere baglıdır ama büyük ihtimalle kendini tanıttıracaklar sana puanını da mulakat sırasında veriyorlar o yuzden normal şartlar altında etkilememesi lazım . Bu arada bende halkbank mülakatından elendim mülakatımın cok iyi gecmesine ve yazili puanimin iyi olmasina ragmen, sgk denetmen yrd. mulakatina kalan butun arkadaslarim da halkbank mulakatinda basarisiz oldu tesaduf mu bilmiyorum
-
@emek yorumun için teşekkür ederim, umarım dediğin gibi etkilemez.
zaten bahsettiğim gibi komisyonun bana karşı tavrının olumsuz olduğunu gördüğüm için son anda başvurumu yaptım, eğer başvurulara bakarak karar verdilerse bu çok saçma bi durum -
Arkadaslar erkek adaylar için kırmızı kravat şart mı böyle bi zorunluluk var mı
-
Merak ettiğim bişey var.Her komisyon her gün mülakata girenler arasından mı 10 kişi seçiyorlar. Mesela 13 de girdim o gün giren adaylar arasından mı 10 kişi seçiliyor?
-
Halkbank mülakatları açıklanmadan denetmen yrd mulakat listesi yayinlanmisti forumda da denetmenligin muhabbeti dönmüştü, ik nın listeye ulaşması da çok basit listede adı geçenleri almadılar mı diye düşündüm ama 5 kişi biliyorum bizim gibi bu kanıya varmam için çok az bir sayı :)) @ykbs
-
@2525 öyle bir durum varsa ilk gün özellikle bizim komisyonda mülakata girenlerin şansı oldukça yüksek demektir çünkü fire bir hayli fazla gibiydi.. Yani şansımız %50 civarı gibi bişey olur herhalde
-
@hayalimsgk aynen hocam öyle olması epey işimize yarar gerçekten ben birkaç kişi ile de konıştum da hepsi istihdam olunuyordu. İşsizlere öncelikte olursa ihtimal daha da artar.Bir arkadaş öyle dedi de meraktan bilen varsa sorayım dedim.
-
@2525 yok arkadaşlar oyle degıl alım :)) toplam 1200 kişiden secılevek gun gun ayrım yok
-
@juba17 hocam puanların açıklandığı dönemlerde kazananların puanları 80 civarı başlıyordu yani 80 üstü mulakat puanı olanların kazanma ihtimali yüksek altı ise yedeklik olur.. Belki de bunun ayarlaması yapılmıştır falan ona göre puanlar veriliyordur hersey olabilir
-
@hayalimsgk puanşarın orda sorulan 4 5 soruya gore verildiğini zannetmiyorum:)
-
@juba17 öyle olaydı iyidi
-
@2525 oyle olması cok sacma olur bir gunde gelen sayısı komısyona gore değişiyor katılımın az old.durumlar vs.. Bu arada toplam katılım tahmınınız nedir 900 e düşer mi
-
@juba17 hocam ilk 5 ünde ben epey fire olacağını düşünüyorum yarınla beraber, 950-1000 arasıdır bence. @hayalimsgk kardeşimin de dediği gibi yarıyarıyaydık ilk gün hemen hemen.
-
bugün 1.komisyondan 5-6 kişi gelmemişti arkadaşlar bir de halkbank mülakatının sgk listesine göre şekillendiğini düşünmüyorum halkbankı kazanıp listede olan tanıdıklarım var umarım şu an herhangi bir işte çalışmayan adaylara öncelik verilir
-
Arkadaşlar tahmini mülakatların açıklanması ne kadar sürer? Var mı bi öngörünüz?
-
@uzmanadayı90 Nisan sonu Mayıs başı diye tahmin ediyorum.
-
Benı. Tahminim 1 ay sonra acıklanır
-
@juba17 hocam son 2 alimda da mülakatlarin açiklanmasi 60 günden fazla sürmüstü, malesef sürec biraz yavaş isliyo, ki önceki promosyondan güvenlik sorstrmasi vb nedenlerle göreve henüz tam olarak baslayamayanlar bile var.. yine en az 2ay gibi bi sürede aciklanacagini tahmin ediyorum