Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
Sorular bölümlere göre mi geliyor arkadaşlar
-
özellikle bayanların giyim nasıldı.lacivert pantolon ve ceket,içine beyaz gömlek giymeyi düşünüyorum.bir çok kişi de diz altı etek diyor.mecburi mi. bu benm için önemli çünkü hala mülakatta giycek bir takımım yok.ortamı anlatırsanz sevinirim
-
@hope bugün bayanların neredeyse tamamı pantolonluydu, etekli kimse hatırlayamadım
-
Ceza ve icra iflas bakmamıza gerek varmı sorulan oldumu hic ?
-
@uzman ilan konularında dahi yok hocam sormazlar
-
@2525 gecen senelerde çıkmış ama ondan dedim. Ticaret borçlar medeni soranda duymadım oralara pek bamasak mı?
-
@uzman ben mülakatı aktardım hocam zaten, sorular temel düzey rahat olun bölüm ağırlıklı çıkıyor
-
@Berheva teşekkür ederim.rahatladım:)
-
@hope söylediginiz gibi lacivert yada siyah cok dar olmayan bi takim ve beyaz, krem gömlek yerinde bi kiyafet mulakat icin, etek diye bir zorunluluk yok.. etek yada pantalon tamamen sizin tercihiniz
-
1.Komisyon Bölüm çeko
Kendini tanıt
Bursa da nerede kaldın ?
Kyk dan neden ayrıldın ?
Bursayı bir kelime ile tanımlar mısın ?
Sgk nın idari yapısından bahseder misin ?
Kısa vadeli ve uzun vadeli sigorta kolları nelerdir ?
Babanın dükkanıyla ilgili denetim yapman istenirse nasıl davranırsın ?
Kazandığın sınavlar neler ?Hangisini seçersin ? -
Belki lazım olur güncel işsizlik orani %12.1
kayıtdışı istihdam orani %33.9 -
8.promosyon kacla kapatti arkadaslar?
-
@Mehmetkosovalı babanın dükkanı sorusuna ne dedin:)hakkında hayırlısı bu arada
-
Arkadaşlar diğer bütün promosyonlarda yardımseverlik paylaşım önplandaydı.Soru yazıp yazmamak herkesin kendi tercihi ama bırkac arkadas dısında ortamı bile anlatan yok.Tüm adayları yardımseverliğe davet ediyorum.Soru paylaşılmasada verilecek öneriler muhakkak vardır
-
arkadaşlar en azından gelmeyenler oldu mu bugün onu söyleyin. zaten sorular belliki bölüme göre ve çok kasmadan geliyor siz neyi kasıyorsunuz bu kadar ?
-
1.İşsizlik fonu nedir ?
2. İşsizlik oranı?
3. Zilyetlik nedir nasıl korunur?
4. Muhasebenin fonksiyonları?
5. Harcamalar üZerinden alınan vergiler
6.Sgk ne zaman kuruldu? Hangi kurumlar lağvedildi kurulurken ? Kimlere hizmet veriyorlardı ssk Bağkur emekli sandığı ?Bölüm siyaset kamu
2. Komisyon -
arkadaşlar kimse soruları söyleyin demiyor. ama mülakat ortamını anlatabilirsiniz. hepimiz aynı gemideyiz ve soruların çok da önemli olmadığını herkes biliyor.
-
Çeko....
-
Bugün saat 12 gibi 1.komisyonun listesi tamamlandı.Öğleden sonra gelip giren olduysa bilmiyorum.Görevli, 1.komisyona katılımın 3.komisyona nazaran daha az olduğunu söyledi.
Kendimi tanıtma faslı bittikten sonra üniversite okurken nerede kaldığım soruldu.Genelde herkese soruluyor bu soru sanıyorum adayı rahatlatmak amacıyla.
Yaklaşık 5 dakika sürdü mülakatım.
Stres yapılacak bir ortam yok.Sakin olmaya çalışın.Uzman yardımcılığı mülakatına da girmiştim.Bu çok daha rahat geçti diyebilirim. -
4.komisyonda giren var mı bugün arkadaşlar