Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@dr.-price listede sıra numarasına göre alındığı yazıyor ona göre gidebilirsiniz.
-
arkadaşlar mülakat ilk olarak saat kaçta başlıyor peki 8.30 da mı ben de ilk sıralardayım geç kalmıyım şimdi.
-
- Komisyonda mulakata giren veya girecek olan arkadaslar kacinci siranin alindigini ara ara yazabilir misiniz? Sehir disindan geliyorum da.
-
- Ve 4. Komisyonda cok fazla gelmeyen var ogleden once biter diolar
-
@klapaceus başarılar arkadaşlar
Ayrıca 2. Komisyonla ilgili bilgi istiyoruz giren arkadaşlar lütfen hep 1 ve 4 paylaşıldı 2. Komisyonu da bekliyoruz
-
@klapaceus bu hafta da böyleyse
katılım az sanirim peki genel olarak nasıl sorular bölüm bazlı mi? -
4.komisyon işletme
denetmen görevleri
nazım hesap
asi test oranı
gen soru
normlar hiyerarşisi
sgk açısından ücret ve gelir
ilk girdiğimde özgeçmişten bazı soru sordular.soru soran üye dısındakiler telefonla ugrasıyodu.ben öyle bir sıcak kanlılık falan görmedim açıkçası.çok heyacan yaptım basta hiç konuşmadılar bile sonra toparladım da bakalım ne kadar etkili olacak.6 da 5 bildim bu arada -
@arthur-smithes benim de işletme ve 4. Komisyon gördüğüm kadarıyla muhasebe ağırlıklı oluyor işletme soruları.. hakkınızda hayırlısı olsun.. tskler paylaşım için.. SGK açısından ücret ve gelir dışında cvp verebilirdim sanirim
-
@Nisan bendedw öyle oldu.ücret ve gelir dısındakilere cevap verdim
-
- Komisyondan hıc haber yok kimse gırmıyomu yoksa en azından ıcerdekı genel havadan bahsedın arkadaslar
-
2.komisyon ketum anlaşılan
-
yarın 2. Komisyonda girecem ketum komisyona denk geldik kısmet az kişi kalsa da yarın çıktıktan sonra nasıl geçtiğini yazarım. Az da olsa üzerindeki sır perdesi aralanir belki 2. Komisyonun
-
Ikı ayı bulur mu arkadaşlar acıklanması
-
@azsakallıdede inş hocam hakkınızda hayırlısı olsun
-
Bende yarın gircem 2.komisyona bilgileri aktarım
-
- Komisyon
Doviz efektif doviz stok bagimlilik
- Komisyon
-
@klapaceus zor sormuslar
-
@yasin biraz oyle oldu bolume gore sormuolar herseye bakmak lazim buda imkansiz
-
- komisyonun genel itibariyle havası nasıl acaba ?
İşletme bölümü mezunu olarak bu komisyonda giren arkadaşlar var mı ? :first_place:
- komisyonun genel itibariyle havası nasıl acaba ?
-
@myself bence mart sonu nisan basi aciklancak gibi