Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@Jaromi gecmis olsun. Tuz gölüne ne cevap verdiniz ?
-
ikinci hafta soruları genel olarak ağırlaştı mı yoksa ben de bu hafta gireceğim diye mi bana öyle geliyor :rolling_eyes:
-
@dembaba bence komisyonun moduna bağlı yoksa ilk hafta ikinci hafta pek farkı yok gibi gerçi göreceğiz yarın
-
- Komisyon bölüm: isletme
Sırasıyla;
1-Finansal kaldıraç nedir?
2-Devlet hangi vergileri alır?
3-İşletmenin gerekli unsurları neler? Saydıklarından birini açıklar mısın?
4- 2. Mehmet'in fethettikten sonra Çeşm-i Cihan olarak nitelediği ilcemiz şu an hangi il sınırları içindedir?
5-Devalüasyon nedir?Sorulardan önce kendini tanıt sonrasında memleket üzerine deyim yerindeyse biraz goygoy döndü finansal kaldıraç sorusunu hatırlayamadığımı söyledim ama likidite oranlarindan cari oran ve asit test oranlarını hatırlıyorum dedim, onları söyle dedi başkan facebook profilime baktı içlerinden biri çünkü bir kapak fotoğrafım da süleyman demirel'in "meseleleri mesele etmezseniz, ortada mesele kalmaz." sözü vardı. Gülerek bu sözü tekrarlayıp kim söylemiş dedi bu konu üzerine biraz sohbet döndü arkadaşlar.
-
Bir de bugün toplamda 2. Komisyondan 8, 4. Komisyondan ise toplam 6 kişi gelmemişti. Son sıralardan girdiğim için öğrenebildim sayıları
-
@azsakallıdede kendini deşifre etmeseydin keşke
-
@azsakallıdede Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
- Komisyon bölüm: isletme
Sırasıyla;
1-Finansal kaldıraç nedir?
2-Devlet hangi vergileri alır?
3-İşletmenin gerekli unsurları neler? Saydıklarından birini açıklar mısın?
4- 2. Mehmet'in fethettikten sonra Çeşm-i Cihan olarak nitelediği ilcemiz şu an hangi il sınırları içindedir?
5-Devalüasyon nedir?Sorulardan önce kendini tanıt sonrasında memleket üzerine deyim yerindeyse biraz goygoy döndü finansal kaldıraç sorusunu hatırlayamadığımı söyledim ama likidite oranlarindan cari oran ve asit test oranlarını hatırlıyorum dedim, onları söyle dedi başkan facebook profilime baktı içlerinden biri çünkü bir kapak fotoğrafım da süleyman demirel'in "meseleleri mesele etmezseniz, ortada mesele kalmaz." sözü vardı. Gülerek bu sözü tekrarlayıp kim söylemiş dedi bu konu üzerine biraz sohbet döndü arkadaşlar.
Teşekkürler verdiğin bilgiler için, perşembe günü ben de aynı komisyonda gireceğim nasip olursa bölümdaşım
Sanırım kendi bölümümüz + muhasebe ağırlıklı geliyor sorular
Bu arada hakkında hayırlısı olsun İNŞALLAH -
Kamu-2. Komisyon
1- Hesap nedir?
2- Fiili yol nedir?
3- Mali tevzin nedir?
4- Türkiye hangi saat dilimlerini kullanır?
5- Api nedir? Ne için yapılır? Kim alır, neden satar?Karışık-2. Komisyon
1- Siyaset bilimi nedir? Siyaset bilimi için önemli isimleri say?
2- İktisat nedir? İktisadi kalkınmayı sağlamak için ne yapmak gerekir?
3- Gelir vergisi oranları, kurumlar vergisi oranı ve damga vergisi oranı kaçtır? -
@dembaba gizli saklı yada sakıncalı yaptığımız birşey yok deşifre olsakta önemli değil
-
@uzman bilemediğim için pek uzatmadım.Tahmin etmem gerekirse Akdenizdir dedim.Doğruluğundan emin değilim.
-
arkadaşlar çok ciddi fire var ben toplamda 300 kişi gelmeyen olur demiştim ancak 300ü geçti sanırım. 3te1den fazla şansımız olacak son güne kadar
-
@Sipsilimarpuc Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
arkadaşlar çok ciddi fire var ben toplamda 300 kişi gelmeyen olur demiştim ancak 300ü geçti sanırım. 3te1den fazla şansımız olacak son güne kadar
Hocam bu veriye nereden ulaştınız.
Yanlış anlamayın sorgulamak için sormadım -
@Sipsilimarpuc kurum sinavlari da acilmiyo.millet firsati niye tepiyo anlamiyorum.
-
@FameFabre Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
@Sipsilimarpuc Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
Hocam bu veriye nereden ulaştınız.
Yanlış anlamayın sorgulamak için sormadımhocam giren çok arkadaşım var benden farklı günlerde girdiler onlarla karşılaştırıyorum en ciddi fireyi ilk hafta verdik zaten ilk 2 3 gün çok az katılım oldu azdan kastım 40 kişi girecekse bir komisyona 25 kişi anca girdi
-
Ego tatmini için başka kurumlarda çalıştığı halde sırf listede olabilmek adına başvuranlar oluyor yol parası kalacak masrafı vs uğraşmak istenmiyor bir küçük azınlık da son açıklanan mülakatlardan gelmeyenler.Bu alıma has bişey değil geçen alımlarda da sgk ya başvuranlardan çok fire verildi
-
Bu gelmeyenlerin yaptığı sadece diğer katılanların şansını artırıyor. Boş kadro kalma gibi bir durum söz konusu olmaz zaten ama umarım hak edenler mesleğe girer.
-
Yarın girecek var mı aramızda.?
-
@Estevez Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
Bu gelmeyenlerin yaptığı sadece diğer katılanların şansını artırıyor. Boş kadro kalma gibi bir durum söz konusu olmaz zaten ama umarım hak edenler mesleğe girer.
hocam bu listeye girebilen herkes hak etmiştir daha da hakedeni diye bişey yok bence yani çok çeşitli olaylar dizgesinde taraflı olmadan daha çok hakedilemez. bana göre en doğrusu kpss+kurum sınavı ortalaması ile atanmak ancak böyle bişey yok malesef -
ben giricem
-
@hayırlısı benim de yarin