Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@kütüphanesakini tag gerekmez bence bir saat belirleyelim ve başkanı etiketleyerek yazalım derim ben..
-
yarın 21.00 gibi yazabiliriz veya kararlaştırılacak başka bir vakitte olabilir. bence de tag önemli değil kurumdaki muhatapları etiketlememiz yeterli olacaktır. aslında mülakat sonucu bekleyen bin kişiden fazla ama twitter kullanıcı sayısı az o yüzden iibf olarak sesimizi duyurmada güçlük çekiyoruz. tabi bazıları da twitterın gücüne inanmıyor.
-
Twitterdan desteğe hazırım arkadaşlar
Birlikten kuvvet doğar. -
@master twitter etkinliğini haftaiçi ve gündüz yapsak daha etkili olmaz mi
-
Illa etkinlik beklemeyin bence arkadaslar bireysel olarak gunluk twit atin baskana etkinlik yapildiginda topluca atariz zaten
-
Muhasebecilerin attıgı twitin yarısını atabilsek bu ısler bu kadar uzamaz zaten soyle bir bilgi aldım komisyonlar mulakat raporlarını bitirip baskanlıga ulastırmıslar
-
@ZıplayanPırasa sonraki süreç şöyle mi oluyo? Başkanlık onayladıktan sonra bakana sunuluyor. Bakanın onayından sonra mı açıklanıyor? 1 ay daha bekleriz sanki
-
@ehl-i-vukuf hafta içi bir günde olabilir önemli olan çok sayıda tweet atabilmek diye düşünüyorum. 8. promosyona puanı yetmeyip 9. promosyonu bekleyen arkadaşlarda destek verirlerse daha çok sesimizi duyurabiliriz. ne kadar çok sıkıştırırsak işlemleri o kadar hızlandırabiliriz diye düşünüyorum.
-
Evet arkadaşlar twitt atarak başkandan bir tarih öğrenebiliriz sanki.
-
o zaman şimdiden tweet atmaya başlayalım destek vermek isteyenler istediği vakitte yazsın ama özellikle başkanı etiketleyin sonunda ya canı sıkılır açıklama yapar yada sizi engeller
-
@uzmanadayı90 aynen oyle
-
Duyarlılığınız için teşekkürler hocam pazartesi akşam 8 'de yoğun bir katılımla başlayalım hocam o vakit.Ben de sürekli tweet atıyorum
-
Ptesi 8de Twit yağmuruna başlayalım mı arkadaşlar ?.
-
Düşünüyorum da darbe teşebbüsü yapılmış ve üzerine KHKlar çıkıp güvenlik soruşturması zorunlu tutulmuş buna rağmen 70 günde 7. Promosyon sonuçları açıklanmış ve soruşturmalar sonuçlardan sonra yapılmış. . Şimdi güvenlik soruşturması nedeniyle süreç uzuyor muhabbeti bana pek inandırıcı gelmiyor açıkçası. . O nedenle pazartesi 8de twitter etkinliğine katılıyorum bende.. Olmayan soruşturma nedeniyle uzamasın süreç. .
-
@sımplypassenger pzt 8 de twitte bulusmak üzre
-
Hocam bu bilgiyi nerden aldınız ?çok güzel bir haber belki de uzmanlık müfettişlik ve Denetmenlik hep birlikte açıklanır @ZıplayanPırasa
-
Arkadaşlar 139 gündür bekliyoruz uzman yardımcılığı mülakat sonuçlarının açıklanmasını. Bence beklentinizi düşük tutun daha az yorulursunuz KPSS geldi çattı zaten.
-
ben dün başkana yazdım hergün yazalım bilgi alırız hiç olmazsa böyle yata yata olmaz
-
@kütüphanesakini kaynak saglam hocam twit atarken saygılı bır dıl kullanalım arkadaslar talebımız referandum oncesı acıklanması olsun gun saat onemli degıl sık sık atın
-
@ZıplayanPırasa dün akşam bende kurum içinden bilgi aldim hocam bana söylenen de soruşturmaların başladığı komisyondaki ustadlarin bile dahil olmadığı bir süreç işlediği şeklinde..