Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
bende kpss den önce bir alım daha yapılabilir bu yönde bir istek olduğu söyleniyor eğer öyle ise süreç başlatılır başvuru ve mülakat tarihleri ileri tarihler verilir. 2016 alımı yetişsin diye yılbaşından önce verildi başvuru 2015 e göre daha geç yapıldı. tabi kurumun bu yönde bir isteği olması gerek
-
Hakkaniyet açısından bakıldığında 2016 KPSS puanlarının 1 yıl daha kullanılması gerekir . 8.pro sonuçları açıklandıktan sonra twitter etkinliği ile bunun desteklenmesi gerekiyor.
İstenilse yapılıyor bakınız 3 haziran 2016 tarihli alım. -
Daha 7. Promosyon işe tam başlanmışken, sgk müfettiş yard ve uzm yard mülakat sonucunu aylardır beklerken, çsgb uzm yard sonuçları beklerken ve ayrıca 8. Promosyon mülakatları yeni bitmişken ve kurum içi yükselme sınavları yapılırken bu arada 9. Promosyon alımına sıra gelmesi çok zor gibi.
-
@Sgkbıkkını Ben de aynı şekilde düşünüyorum. Şuan kurumun ilgilendiği fazla alım var. Ve daha önceki alım yedek ilanı yeni yayınlandı. Bizim mülakatlar yeni bitti onlar açıklancak sırada o var. Kpss ye 2 aya yakın vakit kalmışken araya sıkıştırabilceklerini sanmıyorum. O arada bi de referandum trafiği olcak
-
Neden gelmesin arkadaşlar ? Sgk teftis kurulu başkanı müfettiş yardimciligi için yeni puanların listeye eklenecegine Yönetmeliğin Başbakanlığa gönderildiğini yazdı Twitterda. Eklenecek puan turleri yeni sistemde olmayan puanlar yani adamlar kpss öncesi müfettiş alacaklar bu bariz.. Denetmenlik neden gelmesin ? Evet kurumun yükü agirlasabilir ki şuanda da oldukça ağır ama ben kpss sonuçları aciklanmadan önce geçen yılki gibi bir alımın yapılacağını düşünüyorum.
-
Arkadaslar 9.promosyona cıkılma ihtimali yüzde kactır acaba
-
@errorist Yüzde söylemek bu zaman da çok zor hocam.Umut etme diyemicem(Çünkü insan yaşadığı sürece umut edebilmeli).Ancak sürekli beklenti içinde olma derim .
-
Bence 9. promosyon için ilan gelmesi istiyorsanız elinizde sağlam ve anlaşılabilir bir argüman bulunması gerekir. Mesela 8. promosyon için puanlar alındı ilan gelmedi gibi bir argüman vardı ve twitterdan bu yönde tweetler atıldı. Bence sizde twitter etkinliği yapın. Elinizdeki argüman da şu olsun 2016 KPSS puanı 1 yıl geçerlidir ilan bekliyoruz tarzı tweetler atın organize şekilde. Bence burdan yürümek mantıklı olur.
-
eski yönetmelik hangi puanlarla alım yapılacağı konusunu düzenlememiş ki teftiş kuruluna bırakmış yani kpss öncesi veya sonrası konusunda bir şey ifade etmiyor
@hayalimsgk Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:Neden gelmesin arkadaşlar ? Sgk teftis kurulu başkanı müfettiş yardimciligi için yeni puanların listeye eklenecegine Yönetmeliğin Başbakanlığa gönderildiğini yazdı Twitterda. Eklenecek puan turleri yeni sistemde olmayan puanlar yani adamlar kpss öncesi müfettiş alacaklar bu bariz.. Denetmenlik neden gelmesin ? Evet kurumun yükü agirlasabilir ki şuanda da oldukça ağır ama ben kpss sonuçları aciklanmadan önce geçen yılki gibi bir alımın yapılacağını düşünüyorum.
-
@diyar teftis kurulu başkanı Mustafa Apaydin 16 şubatta atmış twiti ve demiş ki; yogun talep üzerine mufettislik alimlari icin p46 ve p113 puanlarının da eklendiği yönetmelik değişikliğini Başbakanlığa gönderdik. . Başkan böyle yazmış yalan söyleyecek hali yoktur herhalde diye düşünüyorum. .
-
Arkadaşlar alakasız olacak ama burası aktif diye yazıyorum.Ankara Kızılay civarında Adnan Ötüken Kütüphanesi diye bir kütüphane var bayadır tadilattaydı açıldı mı acaba bilgisi olan var mı nette pek bir bilgi bulamadım.
-
@paretowilfredo hocam mülakatların açıklanma tarihi ile ilgili bir duyumunuz var mı ??
-
@şakagibi Soruşturma sürüyor kardeşim. Süreç uzun sürecek gibi hazırlayın kendinizi.
-
@paretowilfredo sadece kazananlar mi sorusturuluyor yoksa herkes mi hocam ?
-
@hayalimsgk Herkes olduğunu düşünüyorum kardeşim. Çünkü asil listede düşünülüp sonrasında sakıncalı bulunanlar muhakkak olacaktır. Bunların yerine kişi ikame edebilmek için herkes hakkında malumat istenmesi lazım.
-
@paretowilfredo teşekkürler hocam
-
@paretowilfredo anladım hocam Teşekkürler
-
@paretowilfredo merhaba hocam kazanan listesi açıklandıktan sonra olmuyor mu güvenlik soruşturması ?
-
@agah3555 Dostum şu an hiçbir bürokrat listeye bir sızmayı göze alamıyor. Herkes hakkında hemen soruşturmaya başlanılıyor ve süreç tamamlanana dek sürüyor.
-
Hocam referandum sonrasına mı kalır bu durumda ? @paretowilfredo