Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
-
@kütüphanesakini Emin değiliz tabiki nasıl emin olalım, ciddi bir mülakat bu , gizli yürütülen bir şey siz nasıl eminsiniz Ben sadece kulaktan dolma bir şey olarak duydum bunu , sonuçta herkes mülakata girdi çıktı puanlar verilmiştir sürekli liste değişcek değil ya bellidir ama uygun yayınlanma zamanı bekleniyordur bence
-
@economistic uzmanlık listesi nerde
-
-
-
https://www.facebook.com/groups/1779225339067821/ şu gruptaki yönetici arkadaş da listenin mülakat bitiminden 1 hafta sonra hazırlandığını söylemişti.
-
Bence bir sonraki etkinlik Sn. Müezzinoğlu ile Naci Ağbala yönelik olmalı. Sn. Naci Ağbala, siz kadro açtınız açmasına da bu ÇSGB sonuçları açıklamıyor sırf yüzden biz sonuç bekleyenler de bu sınava girmek zorunda kalacağız ve arkadaşların hakkına girmiş olacağız. Bir an önce Sn. Müezzinoğlu ile bir mütabakata varıp bize de haber edin diyelim. Şaka bir yana da gerçekten Sn Ağbala bu konu çıtlatılırsa mükerrer başvuruların önüne geçmek için bakan ile görüşebilir.
-
-
@ParadoX bence de bakanları da etiketleyip durumu izah edelim
-
Arkadaşlar herkesin eline sağlık elimizden geleni yaptığımızı düşünüyorum. Eğer liste bakanlıktaysa gelecek sefer bakana yönelik bir etkinlik yapabiliriz ancak ben Müezzinoğlunun yardımcı olacağını düşünmüyorum daha önceki bakanlık döneminde de hoşlanmamıştım şimdi burada işimiz ona kaldı. Kendisinin negatif soğuk bir yanı var konuşmalarını dinliyorum çoğu öylesine şeyler. Bir soru sorulduğunda verdiği cevap ile soru arasında bir bağlantı olmuyor. Bir kaç açıklaması da beni rahatsız etmişti. İnşallah ben haksız çıkarımda bu mülakat süreci konusunda yardımcı olur. Ancak en son bir programda p.tesi salı açıklarız dediği uzmanlık sonuçları halen açıklanmadı ne çsgb nede sgk uzmanlığı sonucunda ses seda yok.
-
Dostlar. Adem kaya,yasin kulaksızın Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Çözümlü Soruları kitabı piyasada yok da pdfsi olan var mı ??
-
Arkadaslar baskan twitterdan uznalık sonuclarının bugun acıklanacagı soyledı baskanın iletisinin altına yuklenın denetmenlik sonucları ıcın
-
Açıklama zamanını manidar buluyorum sanırım etkinlik işe yaramış inşallah denetmenlik sonucu bu kadar sürmeden açıklanır.
-
Başkana seslendik, duy sesimizi dedik inşallah az da olsa katkısı olmuştur arkadaşlara ne diyelim darısı bizim başımıza
-
sgk denetmenliğinin de eli kulağındadır diyebilir miyiz:) inşallah listelerle karşılaştırma yapılır ve ona göre açıklanır ve bizde bu sevinci yaşarız
-
SGK Denetmenlik mülakatına girmeye hak kazanıp;
SGK Uzman Yard. Asıl listede olan kişi sayısı: 29
SGK Müfettiş Yard. Asıl listede olan kişi sayısı: 9
-
Etkinliğin işe yaradığını düşünüyorum arkadaşlar başkanın helallik istemesinden de anlaşılıyor. Devam etmekte fayda var.
-
@autumn kesinlikle katılıyorum hocam
-
@autumn İnşallah arkadaşlarımız '' Twitter'da tweet atmakla olur mu bu iş yeeeaaaa boş işler '' kafasından çıkmışlardır. Etkinliklerin üstüne sonuçların açıklanması tesadüf de olabilir ama çok büyük tesadüf olur
Katılımı artırmalıyız, ilk etkinliğimize göre katılım şüphesiz daha fazlaydı herkesin ellerine sağlık ama daha iyi katılım olmalı. Herkes ders çalışıyor ama mola da veriyoruz yani gündüz-gece aralıksız çalışmıyoruz. Önceden duyuru yapılıyor zaten ona göre molalarımızı ayarlayalım ' ya tutarsa ' deyip yazalım.
Daha yeni etkinlik yaptık kendi görüşüm az duralım öyle yaparız yine. Ama her gün bireysel olarak tweet yağmuruna devam edelim
-
@wesley10 aynen hocam sanki tweet atmak para ile yapılıyormuş gibi millet 5-10 dk ayırıp tweet atmaya üşeniyor yok işe yaramaz diyor. Nasrettin hoca misali ya tutarsa diyip tweet atalım belki başkanın bile haberi olmayabilir sonuçta bir sürü işin arasında denetmen alımı vardı onun mülakatları ne oldu acaba diyecek hali yok biz kendimizi hatırlatacağız.
Bu etkinlikte katılımın yüksek olması da puanı kritik olan guycular sayesinde oldu atılan tweetlerden anlaşılıyor. Bu yüzden gelecek etkinlik duyurusuna da önem gösterelim tekrar tekrar etkinliği facebook gruplarında duyuralım ki görmeyen kalmasın. Bu sefer doğrudan bakanı hedef gösterelim bu konuda başkan daha ilgili gibi sanki işleri bakanlık yavaşlatıyor.