Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
Etki ediyor mudur sizce? Kuracak cğmlem kalmadı artık
-
-
@aysesal yazılanları kopyala yapuştır ben öyle yapıyorum
Mülakat sonuçlarını Gelir Uzm Yrd başvuruları başlamadan açıklarsaniz yüzlerce gence ekmek bulma şansı doğacak. -
-
Sanırım Tweet hakkım doldu artık yollamiyor. Katılım yapan arkadaşların emeğine sağlık. Allahim emeklerimizi boşa cikarmasin inşallah.
-
Rt yapmak da işe yarar dmi? Twit uzmanı olarak atanacagız yakında
-
@aysesal tabi hocam retweet ve beğenme çok işe yarar emeğinize saglik
-
Twit atmaya devam edelim arkadaşlar ilk defa bu kadar katılım oldu, umarım işe yarar
-
-
Arkadaşlar twitt artırıyorum ama şuan programı izleme şansım yok soru soruldu mu devam ediyor mu nedir durum
-
@siyahbeyaz Program bitti hocam soru sorulmadı. Sunucu eline tlf yada tablet bile almadı.
-
Hadi ya neyse hocam bu çabalar inş. Bir sonuç verecektir biz devam edelim mücadeleye
-
@siyahbeyaz Emek olmadan yemek olmaz, çalışmaya devam hocam Allah emeklerimizi boşa çıkarmayacaktır.
-
-
@economistic Kardeşim valla tüm tweetlrde sayın bakanı da etiketledim ben retweetler de bakana gider inşallah pek anlamıyorum bu tweeterdan
-
Listenin Bakanlıkta olduğundan nasıl bu kadar emin oluyorsunuz Peki ?öyle olsada Başkan söyleyebilirdi belki
-
-
@economistic Açıklama yapabilir hocam en azından
-
-
@economistic Bende listelerin geçen haftaya kadar kesin bitmediğinden Eminim keşke senin dediğin gibi olsa