Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@wesley10 Dostum birşey dikkatimi çekti de paylaşmak istedim seninle de; hemen her gece saat 00:00 ile 00:30 arası cep telefonumdaki tweeter programından uyarı geliyor gelen uyarılardan biri Dr. Sn. Müezzinoğlu bir digeri ise SGK başkanının hesabından. Hani sanki hergece günün muhasebe kapanışı tweeter uzerinden yapıyor gibiler. Demem o ki etkinliği erkenden bitirmeyelim ben çok güzel sonuçlar alabileceğimize inanıyorum.
-
@wesley10 elbette .
-
@ParadoX Tabi ki erken bırakmayacağız, ben sadece çok yoğun ders çalışan arkadaslardan en kötü bir iki tweet atması için 15 dk da olsa gelin dedim
-
etkinlik için takipçi şart. en azından tt olmak için. https://twitter.com/ozancan_aksum takipleyin. geri dönüş yaparım etkinlik saatinde.
seri bir şekilde birbirimizi takipleyelim.
-
@ParadoX daha önceden schedule edilmiş tweetlerdir yani şu gün şu saatte atılacak tweetleri ayarlıyorsun, twitter belirtiğin tarih/zamanda atıyor. Haber siteleri de bu şekilde çalışıyor. Kredi kartınızı tanımlayıp business seçeneğine geçerseniz siz de aynı şekilde atabilirsiniz. Yani aslında Bakan Bey'in veya Sayın Başkan'ın o saatte twitter'a girdiği yok hocam.
-
arkadaşlar şu tagı tweetleyerek veya aratarak birbirimiz bulalım ve birbirimizi takipleyelim. organizasyondan önce
#iibftakip
-
@MuhsinBey Cahillik Hocam işte. Teşekkür ederim olayı aydınlattığınız için. Öyle bir özelliğin varlığını sayende öğrenmiş oldum.
-
Sayın bakan saat dokuzda TRT HABERDE olacak SGK ve ÇSGB ile ilgili tweet atabilirsiniz !
-
twitter etkinliğinde ilgili kişileride etiketlemeyi düşünüyorum ama kurumdan sadece @msbagli nın kullanıcı adını biliyorum. Mülakat sürecinde etkili olan kişilerin twitter kullanıcı isimlerini bilenler yazabilir mi?
-
@master @sgksosyalmedya @msbagli @MuezzinogluDR @CSGBakanligi ben bunları takip ediyorum sadece hocam bu kadar bildiklerim.
-
@NnN ben de kurumda çalışıyorum, şimdi diceksiniz bişeyler duymuyor musun, en ufak bişiy dahi duymuyorum; tek duyduğum şey referandumdan sonra açıklanacağı Elimden bir şey gelse de paylaşabilsem.
-
@ParadoX teşekkür ederim
-
Tag var mı arkadaşlar? Nasıl yapıyoruz organize olalım.
-
Tag gelince yazacağız son kez facebook vs. ortamlarda duyuralım arkdaaşlar 21.30
-
-
E hadiiiiiii
-
TAG: #SGKDuyBizi
-
Tag ile başkanı etiketleyip yazalım
-
Bakan TrtHaberde etiketleyip yazabilirsiniz
-
@snnburhan Twitteré ekleyelim Program sunucusu sorsun bakana diye