Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@kütüphanesakini Kuvvetle muhtemel. Çünkü halen kurumlar temizlik ile meşgul. tek tük de olsa işlem yapılacak kişiler mevcut. O yüzden de soruşturmalar çok detaylı yapılıyor. 64 gün sonra 72 gün sürdü. Bu kez de yine bu süreleri göze alarak beklentiye girmek mantıklı olur. Yoksa daha zor geçer süreç.
-
@paretowilfredo eyw dostum çok sağol
-
Calisma bakani saat 10 da Anadolu ajansı editör masası programın nin konuğu olcak hem sgk hem calisma bakanligi mulakati için soru yağmuruna tutalim.tweeter dan takip edelim
Uzmanlıkları ne kadar çabuk açıklanırsa denetmenlik açıklama süreci o kadar kısalır.baskı kuralım rahatsizligimizi bildirelim -
önümüzdeki kpss'den önce bi alım daha olur mu arkadaşlar? duyum var mı?
-
@M.KuruFasülye hocam 6. pro henüz bir yılını doldurmadı, 7. pro yedek adayların süreci devam ediyor. 8. pro mülakatların açıklanması epey sürecek gibi. KPSS öncesi zor olacağını düşünüyorum. Bunun yanı sıra bir de müfettişlik ve uzmanlık mülakatları var bir türlü açıklanmayan.
-
............
-
Kac kişi yedek denetmen yrd alınacak?
-
@myself alınacak kişi sayısı kadar belirleniyor yedek. yani 400. en azından 2016 yılına yayılan 2 alımda bu şekilde idi.
-
@TORPİLSİZ Bu kadar yedek belirlemeleri de kurumun adaylar üzerinde züğürt tesellesi yaratma çabası.güya bu kurumun sınavına girebilmek için ikiden fazla başarısız olmama şartı var ya seni bilmem kaçıncı yedek yapıyo ki başarısız sayılmayasın sürekli girebilesin diye.ah ah...
-
@Ragnar-Lothbrok napalım kardes 70 altı puan verip başarısız saysinlar da tekrar mülakata mi giremeyelim. Nasibin ne zaman geleceği belli olmaz sonuçta.
-
@hayalimsgk Hocam girin tabi yine şansınızı deneyin benim burda sitemim sistemin aldatmacısına.adam beni almak istemedikten sonra 5 kere arka arkaya mülakata girsem hepsinde de beni 300 küsürüncü yedek yapar. ee ne oldu adı yedek oldu.bana sıra gelmedikten sonra arka sıralarda yedek olmakla başarısız sayılmanın ne farkı var. yani seni kağıt üzerinde başarısız saymamak için kurum ağzına bir parmak bal çalıyo kardeşim olay bu. ortada bir emek sömürüsü söz konusu. iki kereden fazla başarısız olmama şartını kaldırsınlar millet istediği kadar girsin mülakata şansını denesin. bu kadar kelime oyunu yapıp sonra da 300-400 küsürlerde yedek yaparak kimseyi kandırmalarına lüzum yok. ne diyim hakkımızda hayırlısı olsun
-
Arkadaslar twitterdan baskana yazalım artık yuklenme zamanı kendımız 70 gune sartlamayalım
-
Yoklayin arkadaslar ben bir haftadir hergun bir twit atiyorum baskana
-
Dostlar merhaba;
SGK Başkanına @msbagli kullanıcı adıyla sonuçların referandumdan önceye açıklanması için bir etkinlik yapalım diyorum. Aynı saatte yazalım; bu etkili olur. -
Ancak Guy isteyen arkadaşlar bu etkinliğin üstesinden gelir Şaka bir yana dediğinizi faaliyete geçirmek lazm, illa "bilmem kaç ayın" geçmesine gerek yok. Bürokratlar hancı belki ama işlerini döndürecek yolcu da bizleriz. Hep destek tam destek etkinliğe
-
Etkinliğin başlığı ne olacak ?
-
Arada yazıyorum ben başkana ama toplu yazsak daha etkili olur..
-
Arkadaşlar,bidiğiniz üzere sgk müfettiş, uzman ve çsgb uzman yardımcılığı sonuçlarını uzun zamandır bekliyoruz.Bu konuda twitterda bize destek olmanızı istiyoruz.Eğer sgk denetmenlik açıklanmadan buraların mülakat sonuçları açıklnırsa önünüzden en az 100 kişi gideceğini düşünüyorum.Bir tag belirleyip bunun üzerinden yüklenmek istiyoruz bu konuda bize yardımcı olursanız sevinirim.
-
Evet arkadaşlar denetmenlik mulakat sonucunu bekleyen arkadaşlarım sgk uzmanlık/ müfettişlik bekleyen arkadaşlara yardımcı olalım her şekilde bizim yararımıza olacaktır.
-
Tag belirleyelim hep birlikte yazalım Başkana o zaman