Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@paretowilfredo Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
@Sipsilimarpuc Zannetmiyorum dostum kasıtlı bekletildiğine dair bir şey duymadım. Soruşturmalar süreci uzattı herkesin söylediği bu.
şu uzmanlıkla müfettişlik açıklansın da 7 kişiden 1 kişi çıkar sanırım il göçü kazanan ordan bari faydası dokunsun
-
@paretowilfredo ilden ile dalganlamalar olur dediniz de büyükşehirler sakin sehirlere göre daha mı zor oluyor ?
-
@uzman Yani işin o boyutu var kısmen. Şöyle ki; İstanbul zaten bir dünya başlı başına. İlçelerde denetmen bulunduran sanırım tek il. Onun dışında Kocaeli gibi, Denizli gibi Sanayi illerinde de yine benzer yoğunluk var. Bazı illerin de kendine has kültüründen kaynaklı bir yoğunluk ve tempo söz konusu. Bazı illerde ise aşırı bir iş azlığı var. Her ilin kendi dinamikleri var açıkçası. Dalgalanma sebebi bu.
-
Calisma saatleri nasil cok sarkiyomu 7-8-9 oluyomu bir de bu rotasyon evli oluncada gecerlimi ki?
-
sınav gelmeden bir ilan söylentisi var duyan var mı?
-
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.sizlere bir şey danışmak istiyorum. gümrük, sgk açıklansın diye beklerken( beklemenin ne kadar zor olduğunu iyi bilenlerdenim 2 sene oldu) düz memurluğu kazandım. diğerleri muhtemelen referandumdan sonra ancak açıklanır diye tahmin ediyorum. kurumlar arası geçişler nasıl olur, ola ki kazanırsam diğer yerlere geçmem de önüme engel çıkarırlar mı?
bilgilendirirseniz sevinirim,
iyi nöbetler.. -
@Kingsman hocam burada önemli olan gireceğiniz kurumun özlük haklarının daha yüksek olup olmaması ile ilgilidir. Memurluktan, taşra uzmanlık veya denetmenliğe, taşra uzmanlık veya denetmenlikten, merkez uzmanlık veya müfettişliğe, müfettişlik ve uzmanlıktan sayıştay denetçilik, idari hakimlik veya kaymakamlığa geçişiniz hemen yapılır. Bunu dikey geçiş olarak değerlendirebilirsiniz. Yatay geçişler veya daha düşük özlük haklara sahip yerlere geçişiniz kolay değildir. Çoğu zaman mahkeme kararı gerekir.
-
Daha ne kadar bekleriz?
-
@Antimülakat teşekkür ederim hocam
-
en erken 5 mayıs o da en iyi ihtimalle .
-
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, CNN Türk'te katıldığı programda uzmanlar için mülakat sonuçlarını pztsi ya da salı açıklayacaklarını belirtti.
http://www.cnnturk.com/video/ekonomi/turkiye/mehmet-muezzinoglu-ozel-roportajinin-tamami1
(videonun 19. Dakikasinda geçiyor. )
Çalışma Bakanı'na konuyla ilgili sorulan soru
Mülakat sonuçlarını bekleyen uzmanlar var, adaylar sonuçlar ne zaman açıklanır diye soruyor?Bakan'ın verdiği cevap:
Bu hafta açıklarız, ben geçtiğimiz hafta bize gelen sonuçları gördüm ve belki benim imzamı bekliyorsa Pazartesi veya Salı açıklamış oluruz. -
Denetmen sonuçlarının açıklanmasını öne çeker mi bu durum ?
-
@kütüphanesakini tamamen şahsi görüşüm olmakla beraber kesinlikle 8.promosyon sonuçları sürecinide hızlandıracaktır diye tahmin ediyorum inş. Diyelim
-
Bakan bey sadece çalışma uzmanlığını mı kastetti yoksa sgk uzmanlığı da açıklanabilir mi?
-
Arkadaşlar twitter dayız saat 18.00 itibariyle sgk başkanı ve yardımcılarına twitt atıyoruz 8.promosyon sonuçları ve 9.promosyon ilanı için desteklerinizi bekliyoruz
-
yeni yapılan değişikliğin sonuç açıklamaya engel olmadığı kanaatindeyim yapılan değişiklikle atama işlemi için arşiv araştırması/soruşturması isteniyor yani eskisi gibi sonuç açıklanabilir zaten bu değişiklik 3/10/2016 tarihli khk ile yapılmış 7. promosyonun sonuç açıklaması ise 25/11/2016 yani engel olsaydı 7. promosyonda açıklanmazdı.
-
Arkadaşlar mülakatlar biteli 1 ay oldu, sonuçların açıklanması için lütfen kendinizi 60 70 güne odaklamayın. Süreç uzun olabilir diye yazdı arkadaşlar burada, ama bunu kabullenip kenara çekilirsek Başkan'a yazarak kendimizi hatırlatmazsak kanımca daha da uzayacaktır süreç. Artık bu hafta organize olup yazalım, sadece sonuç odaklı değil aynı zamanda 9. Promosyon için de yazılırsa katılımı da artırmış oluruz. İşe yaramıyor boş iş demeyin emin olun etkisi olacaktır.
-
Arkadaşlar konu ile alakası olmayabilir ama merakımdan soruyorum,Çsgb bünyesindeki kariyer mesleklerinde sadece mülakatla alım yapan sgk denetmenliği midir,diğer mesleklerde de buna benzer uygulama var mıdır? Çeko dersine ağırlık vermeyi düşünüyorum şayet denetmenlik dışında da direk mülakatla alan bir kariyer meslek/meslekler varsa bi tık daha fazla yoğunlaşmayı düşünüyorum.
-
Sgk Uzmanlığı
SGK Denetmenliği
MYK Uzmanlığı
Çalışma Uzmanlığı
ÇASGEM Eğitim Uzmanlığı
ÇSGB AB Uzmanlığı
İŞKUR İstihdam Uzmanlığı mülakatla alım yapar.İş Müfettişliği
Sgk Müfettişliği Klasik Sınavla alım yapar dostum. -
@paretowilfredo teşekkürler hocam